VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Rosenapelgatan 25

Välkommen till denna fina bostad som stoltserar med en härlig balkong i helt fritt västerläge.
Väl innanför dörren möts du av en ljus och välplanerad lägenhet där varje detalj är noggrant utvald. Väggarna är ljusa och golvet är klätt med en ljuslaserad ekparkett som löper vidare in genom hela bostaden. Allt är inrett i sobra och skandinaviska toner. Här erbjuds bra umgängesytor, helkalat badrum och två fina sovrum. Köket går i ljust grått och bjuder på gott om förvaring och arbetsyta.
Högst upp i huset finns även ett orangeri att nyttja för de boende. Här kan man samlas många och njuta av utsikten och omgivningen.

Välkommen att höra av dig!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 76 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3705 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris

Ansvarig mäklare
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Balkong i fritt västerläge.

Jennie Svensson

Jennie Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rosenapelgatan 25

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 76 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Väl innanför dörren möts du av en ljus och välplanerad lägenhet där varje detalj är noggrant utvald. Väggarna är ljusa och golvet är klätt med en ljuslaserad ekparkett som löper vidare in genom hela bostaden. Hallen är rymlig med plats för att hänga av sig och här finns även sluten förvaring i form av garderober. Köket är inrett i skandinaviska toner med kök från Marbodal. Här finns gott om förvaring i lådor och skåp och den långa arbetsbänken av slitstark laminat erbjuder gott om arbetsyta. Maskinparken från Siemens är i rostfritt utförande och består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, spis, integrerad ugn och mikro samt diskmaskin för att underlätta vardagen. Den rymliga matplatsen ligger i öppet samband med vardagsrummet och skapar på så vis en härlig social yta.

Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare de stora fönsterpartierna längs ena väggen. Härifrån tar du dig även vidare till balkongen som ligger i helt fritt västerläge där du kan njuta av solen hela kvällen. Det finns två sovrum varav det ena är väl tilltaget i storlek. Där får du med enkelhet plats med med dubbelsäng med tillhörande sängbord och övrigt möblemang. Förvaring finns i form av en stor skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet lämpar sig väl som barnrum, kontor eller gästrum.

Badrummet är helkaklat och utrustat med handfat i kommod, dusch med vikbara duschväggar och wc. Här finns även en tvättavdelning med tvätt och torktumlare med bänk ovanför och väggskåp för ytterligare förvaring.

Välkommen!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 76 kvm
Byggnadsår 2019

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2020-02-06
Energikonsumtion 58 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2.1401
Avgift 3705 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt TV och bredband. Telia Triple Play (Internet 100/100 mbit/s, TV och IP-telefoni).
Driftkostnad 6 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 600 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Varmvatten debiteras i förskott enligt chablon

Andel i förening 0,7724%

Förening

Föreningsnamn BRF Kubik
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-1555
Gatuadress Box 9001
Postnummer 40091
Ort GÖTEBORG
Hemsida https://kubik.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Notera att en fusion skedde 2022-03-22 mellan Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik 1, Kubik 2 och Kubik 3. Den nya föreningen är Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik. Brf Sverigehuset Kubik består utav 166 lägenheter som är uppförda av Sverigehuset med inflytt under hösten 2019/2020. Fastighetsbeteckningen är Göteborg Rambergsstaden 74:8. Föreningen äger sin mark och påverkas därför inte av eventuella höjningar av tomträttsavgälderna.
Antal lägenheter 59
Renoveringar Då det är en nyproducerad förening så kommer styrelsen att följa den verkliga kostnadsutvecklingen och säkerställa att avgifterna täcker de verkliga kostnaderna. Eventuell förändring av årsavgifterna kommer beslutas efter budgetmötet som hålls i slutet av november och meddelas i början av december. Föreningen har en 30-årig underhållsplan som följs. Inga större planerade renoveringar närmsta 10 åren.
Parkering Föreningen disponerar platser i ett garage som delas med en annan bostadsrättsförening och förvaltas av en samfällighetsförening. 62 parkeringsplatser för bilar samt 3 för MC. 28 av platserna har laddpunkter. Avgiften för garageplats är 1 400 kr/mån.
Tv och bredband Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni) ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Högst upp i västerläge gör föreningen ett gemensamt orangeri på 90 kvm med kök, toalett, öppningsbart tak och stora ytor. Orangeriet är möblerat för fest, bokcirkel, vinprovning, testund, barnkalas, skaparateljé eller släktkalas. Här får alla tillgång till bästa läget i huset! På innergården som också delas med de andra föreningarna finns gott om plats för utemöbler och lekytor. Medlemmarna har också tillgång till miljöhus, cykelparkeringar och station för cykelmek.
Vindsförråd eller källarförråd tillhör lägenheterna.

Dokument

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.