Budgivning pågår

Senaste bud:
2 850 000 kr
Kvillebäcken, Göteborg

Långängen 4C

Vill ni ha en lägenhet med karaktär i heta Kvillebäcken? Det är känslan jag fick när jag kom och besökte säljarna.

Lägenheten ligger belägen på våning fem av fem och här möts du av en trevlig hall, väggarna är ljusa som gör att lägenheten upplevs större. Golvet är klätt med ett fint parkettgolv som löper vidare in igenom hela bostaden. I anslutning till hallen finner du ett helkaklat fräscht badrum utrustat med handfat i kommod med ovansittande spegel samt dusch med glasvägg. Här finns även en tvättavdelning fullt utrustad med både tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagsbestyren.

Kök där köksbordet har sin självklara plats framför de stora fönsterpartierna. Skåpluckorna är ljusa vilket är både tidlöst och snyggt. Bänkskivan är av grå/svart laminat i kombination med ett fint ljust kakel på väggen ovanför. Köket har gott om förvaring och är utrustat med diskmaskin, integrerad mikro, ugn, spishäll och kombinerad kyl/frys.

Vardagsrummet ligger i anslutning till både kök och balkongen vilket gör detta till en trevlig social yta. Här får du plats med både soffgrupp och övrigt möblemang. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Här är det lätt att trivas. Bjud in till festligheter eller njut i lugn och ro, oavsett vilket så gör du det med stil.

Bostadens sovrum ligger fritt från insyn tack vare det högsta läget. Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord.


Till lägenheten hör ett källarförråd som ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 56 kvm
Avgift 3571 kr/mån
Rum 2
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris 2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Våning 5/5 med stor balkong!

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Långängen 4C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 56 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 56 kvm
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-09-16
Primärenergital 87

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1151
Pris 2 995 000 kr
Avgift 3571 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, digital-TV, bredband och IP-telefoni. Kostnad för vatten och hushållsel tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,32218%
Andel av årsavgift 1,2889%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Umbra i Göteborg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716409-5742
Gatuadress xxx
Ort 716409-5742
Epostadress brf.umbra@outlook.com
Hemsida www.hsb.se/goteborg/brf/umbra
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen HSB Brf Umbra i Göteborg äger Fastigheten Brämaregården 36:5 i Göteborgs kommun. Fastigheten inrymmer sammanlagt 68 lägenheter. I fastigheten finns bostadshus med adresserna Långängen 2 och 4 samt Penselgatan 6.
Föreningens ekonomi Troligtvis sker en avgiftshöjning om 5 % från 2022-07-01.
Antal lägenheter 68
Renoveringar 2018 utfördes OVK.
2019 byte av träpaneler runt entréer mot Långängen och Penselgatan, garantiärende som ej bekostas av föreningen.
2020 5-års besiktning av de allmänna utrymmena och garantiarbeten utfördes.
Parkering I föreningen finns 32 garageplatser som nås med hiss i huset. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 250 kr/månad. Föreningen förfogar även över 3 MC/mopedplatser samt extra cykelgarderober i garaget som kan hyras till en kostnad om ca 500 kr/månad respektive ca 100 kr/månad.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet 100/100 via Telia Triple Play.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gårdsplats Gemensam innergård med utemöbler och grill.
Gemensamma utrymmen Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i gårdshuset och är utrustad med en tvättmaskin, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. I föreningen finns även övernattningslägenhet/gemensamhetslokal, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningens tvättstuga och övernattningslägenhet bokas enkelt via föreningens webbsida. Gästlägenheten kostar 300 kr per natt, ingen p-plats ingår.
Övrigt Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-04-21.

Dokument

Området

I trivsamma och gemytliga Kvillebäcken skapar både gamla och nya kvarter en härlig atmosfär. Äldre landshövdingehus, klimatsmarta nya byggnader och stort utbud av både träningsanläggningar, handel och restauranger, här finns något för alla. Här finns också vacker natur i tex Keillers park och Flunsåsparken samt hänförande utsikt över Göteborg från Ramberget. Även i närliggande Hisingsparken och Slätta Damm med härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor.

Närområde

Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan med sitt stora serviceutbud. Här finns både klädbutiker, systembolag, apotek, elektronikhandel och mycket mer. I Kvilles fina Saluhall finner du ett stort utbud av restauranger, delikatesser, kött och fisk mm.

Kommunikation

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast fem minuter med kollektivtrafiken över bron, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Räkna på ditt nya boende