Gantofta

Kantarellgatan 7

Vi presenterar snart denna stilrena och nybyggda villadröm på ett av Gantoftas bästa läge. Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via stora fönsterpartier mot trädgårdens fantastiska uteplats. Bostaden har spännande lösningar där köket är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i matsals- och vardagsrumsdelen.

Hemmet bjuder på genomgående vackra och tilltalande materialval, generösa sällskapsytor och därtill tre sovrum. Vidare finner vi helkaklat badrum, en smakfull köksinteriör med köksö samt ett välutrustat tvättrum. Härligt ljusinsläpp ifrån stora fönster samt stora fönsterpartier och en väl tilltagen utemiljö med gräsmatta och uteplats.

Ett hem långt över det ordinära med imponerande rymd och stilsäker interiör som samspelar med den fantastiska utemiljön som är minst lika tilltalande som interiören och bjuder på en imponerade utsikt.

Här kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl barnomsorg, skolor och natur. I detta trygga villaområde är bebyggelsen blandad och omgivningarna varierande med grönområden. Mitt i byn finns en välsorterad Ica butik med bra öppettider och en pizzeria. Ca tre km bort finner vi även Ica Maxi, apotek och systembolag. Pågatågsstation ligger ca 1 km bort och nås på ca 10 min gång.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 180 kvm
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 864 kvm, friköpt
Byggnadsår 2020
Pris 6 495 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Henric Nylander
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 22
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Henric Nylander

Henric Nylander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kantarellgatan 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 180 kvm. taxeringsinformation

Modern och representativ villa byggd 2020. Bostaden har genomgående exklusiva materialval samt sober färgsättning. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning och vy över trädgård från vardagsrum. Bostaden har ett vackert ljusflöde och en härlig rymd. I denna välplanerade bostad finner ni fyra rymliga och ljusa sovrum.

Snygg entré samt rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vacker klinker på golv och vitmålade väggar. Genomgående i bostaden finner vi ekparkett på golv och vitmålade väggar. Vidare öppnar hallen upp till bostadens mycket generösa sällskapsutrymmen och kök.

Exklusivt kök med luckor i valnöt. Välplanerat och praktiskt med förvaring och finesser. Gott om arbetsytor på bänkskivor av mörk granit samt praktisk köksö. Köket är utrustat med diskmaskin, köksfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, kyl och frys.

Välplanerat och rymligt vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och soffmöblemang. Flera stora fönsterpartier som tillsammans ger ett fantastiskt ljusinsläpp åt bostadens sällskapsdelar och bjuder in ljuset och trädgården utanför. I direkt anslutning till köket och vardagsrummet finner vi ett stort trädäck..

Fräscht, tidlöst och exklusivt badrum med ljust kakel på väggar och mörkare klinker på golv. Dusch, toalettstol, handdukstork, handfat på kommod och spegel med belysning samt vädringsfönster. Fackmannamässigt utfört och kvalitetsdokument finns.

Med ingång från husets södra sida finns grovkök/tvättstuga. Garderober ger goda förvaringsmöjligheter. Här finner tvättmaskin och torktumlare placerade under tvättbänk samt ett praktiskt och snyggt klinkergolv. Luftvärmepump diskret placerade.

En snygg trappa i svart leder oss upp till ovanplans allrum som erbjuder gott om plats för soffa och tv:n. Lagom avskilt från kök och vardagsrum har skapats en ljus och trevlig miljö för tv-hörna eller barnens lek.

3 rymliga sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Stora fönster som låter ljuset komma in och skapar en trivsam miljö.

Klädkammare som erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter.

Badrum med helkaklade väggar i ljust kakel och mörkare klinker på golv med elvärme. Badkar med dusch, toalettstol, handdukstork, handfat på kommod och spegel med belysning samt vädringsfönster. Fackmannamässigt utfört och kvalitetsdokument finns.

Rymligt carport samt ett rymligt förråd.

Idylisk trädgård och trevliga grönområde. Stor uteplats på trall med en fantastiskt trevlig utsikt över grönområdet. Här välkomnar man mer än gärna våren och tillbringar sina sommardagar med nära och kära. I övrigt finner ni träd och blomster för en rogivande miljö. (Spabad ingår ej)

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Albatryffeln 4
Boarea 180 kvm
Byggnadsår 2020
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Lättbetong
Fasad Puts
Fönster 3-glas (aluminiumbeklädda)
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Nibe 730 (frånluftsvärmepump)
Ventilation Frånluftventilation
Övrigt om byggnaden Fiber installerat
(Spabad ingår er)

Ekonomi

Pris 6 495 000 kr eller högstbjudande
Taxeringsvärde 3 289 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 2 547 000 kr
  • Småhusmark: 742 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 547 000 kr
Värdeår 2020
Summa inteckningar 2 921 459 kr
Driftkostnad 38 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 900 kr
  • Försäkring: 5 000 kr
  • Renhållning: 5 900 kr
  • Hushållsström: 24 000 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning (med elbil och utespa) och kan därför variera beroende på egen förbrukning.

Tomt

Tomtarea 864 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende