Visningar

Tisdag 23 April KL: 18:30 - 19:00 Föranmälan krävs! Boka in dig via länk på vår hemsida! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Kyrkbyn, Gammelstad

Lulevägen 3A


- Trivsamma kvadrat & härligt ljusinsläpp
- Bekvämt markplansläge
- Renoverat badrum från 2019
- Egen trädäckad altan i anslutning från innergård
- Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Varmt välkommen till mysiga Kyrkbyn och denna välplanerade tvårummare med härligt ljusinsläpp! Här har du ett bekvämt boende med egen ingång i markplan. Separat kök med nyligen omlackerade luckor i en trivsam ljusgrå nyans. Vardagsrum i lagom storlek. Badrummet har nyligen genomgått en uppdatering och bjuder på ett stilrent uttryck med sin moderna våtrumsmatta. Sovrum i bra storlek samt förvaringsmöjligheter som är väl genomtänkta med inbyggda garderober och även klädkammare som hjälper dig att hålla ordning på såväl kläder som övriga tillhörigheter. Den mysiga altanen har skön eftermiddags- och kvällssol, med anslutning från innergården. Samtliga kvadrat innehåller en fin standard och här är det bara att flytta in och börja trivas!

Lägenheten har en bra månadsavgift där värme, vatten/avlopp, hushållsel, sophantering, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår. Det kommer även finnas en parkeringsplats med motorvärmare ledigt för köparen! I källaren finns ett mindre tillhörande förråd samt tvättstuga med nyare maskiner.

Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, invigd 1492. Men har ändå lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där Du finner matbutiker, restaurang, pizzeria, bank, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 51.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3627 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1956
Pris 1 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Bekvämt boende med egen ingång i markplan!

Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild

Planritning

Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lulevägen 3A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 51.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 51.5 kvm
Byggnadsår 1956
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Bredband Kabel-tv via Tele2 & bredband via Fiber.

Rum

HALL

Hall med vitt tak, ljusa tapetserade väggar och golvmatta i grå nyans. Hatthylla direkt till höger då du kliver in genom dörren.

KÖK

Ljust och trivsamt kök med vitt tak, ljusa väggar och golvmatta i grå nyans. Stilren och ljus köksinredning med både under- och överskåp. Vitt kakel ovanför arbetsbänk av rostfritt. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis med ugn, fläktkåpa och diskho. Plats för matgrupp.

VARDAGSRUM

Mysigt sovrum med vitt tak, ljusa väggar och parkettgolv. Fint ljusinsläpp via två stora fönster.

SOVRUM

Sovrum i bra storlek med vitt tak, ljusa väggar och golvmatta i grå nyans.

BADRUM

Renoverat badrum med modern och smakfull våtrumsmatta på väggar och golv. Dusch, handfat med underskåp, spegelskåp och WC.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns beläget i husets källare, som du når via trapp i samma port som lägenheten.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-11-22
Energikonsumtion 201 kWh/m2 år.
Primärenergital 107

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2
Pris 1 295 000 kr
Avgift 3627 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl; värme, vatten/avlopp, hushållsel, sophantering, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 8,23342%
Andel av årsavgift 7,52445%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 264 106 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Lulevägen 3
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-6710
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Gammelstaden 1:77 i Luleå kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 10 lägenheter. Byggnaden är uppförd 1956. Fastighetens adress är Lulevägen 3 A-D i Gammelstad. Bostadsrättsföreningen bildades under 2014 och övertagande av fastigheten skedde under 2016.
Föreningens ekonomi Inga planerade avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 11
Renoveringar Utförda:
2023 - Installerat ca 2 st laddstolpar
2019 - Relining av avlopp
2018 - Byte radiatorventiler
2018 - Genomgång av avlopp

Planerade:
- Översyn och byte av elledningar i garagelänga
- Byte av vattenventiler i källare
- Infästningar snörasskydd
- Tätning sprickor i fasad
- Målning av garage
Parkering Det finns 6 platser i garage samt 5 platser med motorvärmare. Separat kö. I dagsläget finns det 1 bilplats med motorvärmare ledigt.
Tv och bredband Kabel-TV via Tele2 (grundutbud) och bredband via Lunet (ingår i månadsavgiften).
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I föreningen finns det gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, soprum på baksida av garage samt mysig innergård.

Föreningen har nyligt sålt den sista hyresrätten som funnits i föreningens innehav, detta innebär ett rejält tillskott till föreningens kassa.

Dessa uppgifter är kontrollerade med föreningens ordförande senast 2024-04-05.

Övrigt

Parkering Parkeringsplats med motorvärmare (ingår i månadsavgiften)
Balkong Föreningen har låtit bostadsrättsinnehavaren upprätta en mindre trädäckad altan på föreningens mark, denna disponeras endast av bostadsrättsinnehavaren till denna bostad.

Dokument

Området

I över 400 år gamla Kyrkbyn -som är en del av Gammelstad -möts du av en stenkyrka i medeltida stil. Bredvid ligger hundratals röda små kyrkstugor där du får möjligheten att vandra i de trånga och mysiga kyrkstugegränderna. Intill kyrkan finner du även friluftsmuseet Hägnan som är väldigt uppskattat med dess gamla norrländska träbyggnader samt att man sommartid har djur och fik. 1996 blev Kyrkbyn med dess unika miljö upptaget av UNESCO på världsarvslistan, detta för att bevaras till de framtida generationerna. I Kyrkbyn arrangerar man under året flera olika aktiviteter. Ett välbesökt arrangemang är julmarknaden som arrangeras i december varje år. Under julmarknaden får du bland annat chansen att träffa tomtefar och tomtemor, gå på sagovandring och åka släde.

Närområde

Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, förskola samt Kyrkbyskolan som kommer att öppnas igen som en F-3 skola när den utbyggda Stadsöskolan tas i bruk. Det är ett lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där du finner ytterligare förskola, skola upp till årskurs 9, matbutiker, restaurang, pizzeria, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte med lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd.

Här i Kyrkbyn kan du även finna Gammelstads Gästhem som är ett hotell/vandrarhem med 20 rum. Utöver detta finns även restaurangen Lapland Crossover Cuisine, Kyrkbyns Pizzeria och Kaptensgården som är en restaurang och festvåning.

Kommunikation

Buss 9 Kyrkbyn - Lerbäcken

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Kyrkbyn. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbuss 9.

Räkna på ditt nya boende