VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Fleninge, Fleninge

Vagnmakarevägen 150

Tillfälle att förvärva den "gamla vagnmakarebostaden" med stor tomt och lantligt läge. Ett välplanerat och välskött boende med stora utvecklingsmöjligheter. Här finns ett stort dubbelgarage samt carport. Villan är belägen på idylliskt läge med endast fem minuter från Väla centrum samt cykelavstånd till familjevänliga Ödåkra och endast en kort bilfärd från Helsingborg. Här finns alla möjligheter att sätta sin prägel! Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 163 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 3 sovrum
Tomt 1091 kvm
Byggnadsår 1922
Pris 2 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Elin Carlson
Reg. Fastighetsmäklare
0731-54 29 46
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Elin Carlson

Elin Carlson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vagnmakarevägen 150

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 3 sovrum
Boarea 163 kvm. taxeringsinformation

Bostaden disponeras enligt följande:

Entréplan
HALL
En hall med avhängningsmöjligheter precis innanför dörren direkt till vänster. Från hallen når ni samtliga rum på entréplanet och här finns även trappa upp till den inredda ovanvåningen. På golvet ligger ett vackert marmorgolv och väggarna är tapetserade i grått.

KÖK
Från hallen når ni husets väl tilltagna kök. Ett rustikt kök med ekinredning och vacker granitbänkskiva med dubbelho i rostfritt stål. Stänkskydd i form av gråmelerat kakel. Här finns gott om förvaring i såväl skåp som lådor. Maskinparken består av fläkt, induktionshäll, ugn, diskmaskin samt ett stort side by side kylskåp/frys. På golvet ligger en slitstark grå klinker och väggarna är tapetserade i grått. Här finns tre stora fönster som skänker rummet ett härligt ljus. Mitt i köket finns det plats för ett stort matbord för 6-8 personer. Köket med dess ljusa matplats skapar ett härligt rum, här är det lätt att umgås och trivas.

VARDAGSRUM/MATRUM
Vidare in i huset ligger bostadens vardagsrum med vacker massiv fiskbensparkett. En väggfast bokhylla i bok pryder rummets bortre vägg. Här finns det gott om plats för såväl stor soffgrupp som matbord om så önskas. Väggarna är målade i en beige nyans och rummets stora fönster skänker ett trevligt ljusinsläpp och skapar ett härligt rum att trivas i.

BADRUM
Ett helkaklat badrum i ljusa toner med grå klinker. Här finns badkar, toalett samt handfat med kommod med spegel ovan. Ett badrum med gott om ljusinsläpp från två mindre fönster.

TVÄTTSTUGA
Från hallen når ni det som idag används som tvättstuga utrustad med tvättmaskin och vask i rostfritt stål. Tvättstugan är stor och erbjuder väldiga förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. På golvet ligger en terrakottafärgad våtrumsmatta, väggarna är vita. Här finns även groventré.

OVANVÅNING

Från hallen når ni ovanvåningen via husets massiva ektrappa.

Precis ovanför trappan finner vi en mindre hall med vitmålade väggar och laminatgolv. Från hallen når ni ovanvåningens samtliga rum.

SOVRUM
Direkt till höger finns ett sovrum. Här finns två fönster som ger rummet ett härligt ljus. Väggarna är målade i blått och på golvet ligger ett laminatgolv. Här finns även en platsbyggd garderob.

SOVRUM
Vägg i vägg ligger ytterligare ett rymligt sovrum med lila väggar och laminatgolv. Rummet får ett härligt ljusinsläpp i form av två fönster varav det ena ett takfönster.

MASTER BEDROOM
Bostadens master bedroom är ett mysigt sovrum med två stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns gott om plats för stor säng och ytterligare möblering. Goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminat.

BADRUM
På ovanvåningen finns även ett badrum med mönstrad våtrumstapet och lila våtrumsmatta. Här finns en fristående duschkabin, toalett, handdukstork, handfat med kommod samt spegel ovan. Badrummets fönster skänker badrummet ett trevligt ljus.

TRÄDGÅRD
Stor trädgård med goda utvecklingsmöjligheter. Ytan framför entrén är stensatt och hänger ihop med såväl carport som dubbelgarage.

Unik chans att förvärva ett gediget hus med stor utvecklingspotential.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Fleninge 7:29
Boarea 163 kvm
Byggnadsår 1922
Vatten & avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Processen med att installera kommunalt vatten och avlopp har påbörjats och betalning är erlagd.
Stomme Trä
Fasad Tegel + Trä
Fönster 2-glas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Pris 2 295 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 496 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 467 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 029 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 029 000 kr
Värdeår 1951
Summa inteckningar 650 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Driftkostnad 44 520 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 38 000 kr
  • Försäkring: 4 300 kr
  • Renhållning: 2 220 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Tomt

Tomtarea 1091 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Fleninge GA:11 ändamål: Vägar

Planbestämmelser Järnvägsplan (2019-03-18)

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende