Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Brunna, EKERÖ

Tunnlandsvägen 60

I eftertraktat område i Brunna/Träkvista finner du detta välplanerade gavelradhus i bästa hörnläge om 4 rok!
Entréplanet erbjuder påkostat och modernt kök med gott om plats för mat & bak samt matplats för fyra-sex personer. I fil med matplatsen ligger vardagsrummet med lättmöblerade sällskapsytor för trevligt umgänge med goda vänners sällskap. Här finns plats för soffa, soffbord, fåtölj, tv-möbel samt hyllor. Generöst masterbedroom med garderober samt badrum.
I souterrängplan finner du två sovrum, stort förråd/klädkammare/walk in closet, badrum, tvättstuga samt mindre arbetshörna under trappen om så önskas.

Trädgården erbjuder plan gräsmatta, fina planteringar, syrener samt två underbara uteplatser i olika väderstreck.
I anslutning till baksidan finns ett oisolerat förråd om ca 3 kvm för bästa förvaring.

Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till flertal butiker, kommunikationer, dagis, skolor samt vackra naturområden. Ett härligt boende med livskvalité!

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 122 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7559 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1992
Pris 2 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Susanne Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 26 76
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Mest trovärdig Ekerö 2022
Mest trovärdig Ekerö 2022

Planritning

Planlösning Entréplan
Planlösning Entréplan
Planlösning Souterrängplan
Planlösning Souterrängplan
Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tunnlandsvägen 60

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 122 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 122 kvm
Byggnadsår 1992
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburen värme, frånluftsvärmepump.
Ventilation Mekaniskt till- och frånluft
Övrigt om byggnaden RENOVERINGAR:
2023
Ny ugn
2022
Nya köksluckor, målat kök, kyl & frys, fläkt, spishäll, sovrum litet - nere.
2021
Altan framsida, diskmaskin.
2020
Sovrum nere målat/tapetserat.
2017
Sovrum uppe slipat golv, målat, tapet, ny skjutdörr.
2014
Badrum nere - helt nytt inkl. väggar, tätskikt, värmegolv.
Övriga byggnader Det finns ett gemensamt kvartershus med tvättstuga, gästlägenhet samt samlingslokal.
För att utnyttja tvättstugan så köps ett klippkort. (tvättkort)

Rum

HALL

Välkomnande hall med bra avställningsytor och plats för hatthylla, skohylla samt garderober. Klinkergolv med golvvärme samt ljust målade väggar.

KÖK/MATPLATS

Påkostat och modernt kök med gott om förvaring, bra arbetsytor för mat & bak samt matplats för fyra-sex personer. Köksluckor i grön ton med fina handtag klädda i läder, köksbänk i grå ton, klinkergolv samt ljust målade väggar. Köket är utrustat med inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll samt fläktkåpa. Plats för matbord för upp till fyra-sex personer.

VARDAGSRUM

I fil med köket ligger vardagsrummet med plats för soffgrupp, soffbord, bokhylla samt tv-möbel. Parkettgolv, ljust målade väggar samt en tapetserad fondvägg i blommigt motiv.

MASTERBEDROOM

Stort ”Masterbedroom” med gott om plats för både dubbelsäng, sängbord, skänk samt skjutdörrsgarderob. Tapetserade väggar i ljus ton med mönster av medaljonger samt parkettgolv.

BADRUM 1

Grå plastmatta i motiv av klinkergolv samt vitt kakel med en bård i grå/bruna toner. Wc, handfat, spegel, duschhörna samt handdukshängare.

SOUTTERÄNGPLAN

En trapp i furu leder dig ner till souterrängplanet.

NEDRE HALL

Utgång till underbar liten trädgård samt trädäckad altan. Sommartid får altandörren stå öppen och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett härligt boende med livskvalité.

SOVRUM 2

Plats för säng, sängbord, byrå samt fåtölj. Parkettgolv, målad vägg i ljus ton av beige samt tapetserad fondvägg i mönstrat motiv.

SOVRUM 3

Mysigt sovrum med plats för säng, sängbord, byrå samt skrivbord för lek & spel. Tapetserad fondvägg med motiv av skog, ljust målade väggar samt parkettgolv.

BADRUM 2

Badrum med dusch, handfat, spegelskåp samt wc. Klinkergolv i ljus ton, kaklade väggar i ljus ton samt en bård grå/beige/nougat ton.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tre skåp ovan bänkskiva samt högskåp. Här är även värmepannan placerad. Plastmatta på golv i gråa toner samt vitmålade väggar.

FÖRRÅD

Generöst förråd som med fördel kan göras om till ett sovrum för den stora familjen.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-02-23
Primärenergital 97

Ekonomi

Lägenhetsnummer 43
Pris 2 995 000 kr utgångspris
Avgift 7559 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår basutbud TV, basutbud bredband, vatten/avlopp samt renhållning.
Elförbrukning 9 957 kWh/år
Driftkostnad 11 436 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 600 kr
  • Hushållsström: 7 836 kr

Andel i förening 1,99516%
Andel av årsavgift 1,99523%

Förening

Föreningsnamn Brf Tre Kullar
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716418-6814
Gatuadress Tomtbacksvägen 1
Postnummer 17837
Ort EKERÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades 1992. Samtlig bebyggelse var då nyproducerad och färdigställd. Totalentreprenörer var HSB i samarbete med SIAB. Tre Kullar består av radhusbebyggelse med 61 lägenheter fördelade på 5 tvåor och 14 treor i enplanslägenheter samt 42 fyror i tvåplanslägenheter. Storlekarna på lägenheterna varierar mellan 67,5 och 122 kvm.
Föreningens ekonomi Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning om 15 % från och med 1/10-2023. Inga ytterligare höjningar finns planerade.
Äger föreningen marken Ja, friköpt mark
Antal lägenheter 61
Parkering Vill man hyra garage eller parkeringsplats kontaktar man styrelsen. Till garagen är det för närvarande kö. Vi har dessutom 6 p-platser med laddbox. Kostnad för en P-plats är 165:-/månad och för p-plats där laddboxen är aktiverad 235:-/månad. Kostnad för elförbrukning tillkommer.

Föreningen har ett begränsat antal gästparkeringsplatser till varje gård och dessa bevakas av P-service. Första timmen är gratis med p-skiva. Därefter kostar parkeringen 5 kr/timme med en maxtaxa på 30 kr/dygn.
Tv och bredband Telia öppen fiber. Se Telias hemsida för olika alternativ på tv-utbud och hastigheter.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Bebyggelsen i Tre Kullar är koncentrerad till tre gemensamhetsytor med lekplatser som vi kallar Grisgården, Kattgården och Getgården, efter de små vackra bronsstatyerna som finns på varje gård. Dessa står på varsin kulle – därav namnet på området. I anslutning till respektive gård finns miljöstugor, parkeringsplatser och garage. Inom området finns endast cykelvägar – något som medverkar till en lugn och trygg miljö.
Gemensamma utrymmen Tvättstuga
I föreningsstugan finns en tvättstuga med tvättmaskin (ej avsedd för mattor, djurtäcken eller annan grovtvätt), torktumlare och torkskåp. Dessa underhålls via serviceavtal. Tvättstugan kan nyttjas utan kostnad.

Föreningen har fyra stycken miljöstugor där man kan lämna hushållssopor och tidningar. Soptömning sker varannan vecka och tidningsinsamling en gång i månaden. Två sopsorteringsstationer finns inom ca 500 m från Tre Kullar. Där kan man lämna plast, metall, glas, pappersförpackningar och batterier. I miljöstugorna finns spadar, krattor, skottkärror och motorgräsklippare att låna.

Tre Kullar har en föreningslokal som alla medlemmar kan utnyttja. I stugan finns ett mötesrum med pentry, ett sovrum med TV och en toalett med dusch. Stugan kan hyras för en mindre fest eller till gäster som behöver sängplats eller lånas för att spela bordtennis. Där finns också en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel som är gratis att använda.
Övrigt Vindsutrymme
Varje lägenhet har en vind som inte är avsedd att inredas då isoleringen består av lösull som inte får belastas. Om man önskar kan man bygga ut golvet för att använda vinden som förvaringsutrymme.

Uppvärmning och ventilation
Husen värms upp med vattenburen värme. Både ventilation och värme sköts av ett värmepumpsaggregat som finns i varje lägenhet. Aggregatet, som står i badrummet, är stort som en garderob och innehåller elvärmepatron, varmvattenberedare, frånluftsfläkt som ventilerar lägenheten och en värmepump som återvinner värme ur frånluftsfläkten.

Värmepumpsaggregatet är föreningens ansvar men man sköter det i huvudsak själv genom en liten enkel service när pannan meddelar att det är dags. En gång per år gör servicetekniker en service av alla pannor i föreningen.

Energi och vatten
Varje lägenhet har ett eget elmätarskåp som sitter på ytterväggen. Elförbrukningen ligger i genomsnitt på mellan 7.000 och 15.000 kWh per år och lägenhet.

I hyran ingår kostnader för en genomsnittlig vattenförbrukning beräknad efter lägenhetens andelstal. I slutet av året samlar styrelsen in siffror på varje lägenhets förbrukning. Har man använt mer vatten än genomsnittet läggs den kostnaden till hyran i april året efter – eller så får man tillbaka pengar om man använt mindre vatten än medelförbrukningen.

Övrigt

Parkering Garage (kö) 600 kr/mån Parkering ute (laddplats) 235 kr/mån Parkering (ute) 165 kr/mån

Dokument

Området

Området Brunna ligger centralt på Ekerö med närhet till en vacker natur och på promenadavstånd till Mälaren. Här finns livsmedelsbutiken Lidl, förskolan Brunna och goda kommunikationer med bussar mot Brommaplan. Granne med området finns även Träkvista vallen med sitt stora idrottsutbud samt även det nya badhuset som öppnade 2023. Bebyggelsen i Brunna är kombinerad av villor men främst rad- och parhus. Bland annat finns här tre bostadsrättföreningar vars byggnader uppfördes i början av 90-talet. På gångavstånd från området finns Träkvista torg som planeras byggas om och få nya butiker, bostäder och företagslokaler.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Brommaplan som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i västerort. Beräknad restid till Brommaplan ca 20 minuter. Från Brommaplan går det ett flertal anslutningsbussar samt T-banans gröna linje. Det finns även en färjeförbindelse mellan Ekerö och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an. Från Tappström vid Ekerö Centrum går pendelbåtslinje 89 in till Klara Mälarstrand, för mer information och tidtabell se Ekerö kommuns eller SLs hemsida.

Räkna på ditt nya boende