VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ekerö Centrum Tegelbruksvägen, EKERÖ

Tegelbruksvägen 9 F

- Totalrenoverad
- "Radhuskänsla"
- Välplanerade kvadratmeter
- Tre sovrum
- Egen ingång
- Ett stenkast från Tappströmskanalen
- Lugnt område
- Närhet till det mesta

Välkommen till en mycket välplanerad marklägenhet som är totalrenoverad och erbjuder tre sovrum samt med egen ingång!
Välkomnande hall, vardagsrum och matplats i öppen planlösning, tre sovrum varav ett masterbedroom, påkostat kök samt helkaklat badrum med tvättmaskin.
Förråd på markplan.

Här bor du lugnt och bekvämt i omtyckta Ekerö centrum med närhet till flertal butiker, vårdcentral, tandläkarmottagning, kommunikationer, dagis, skolor samt vackra naturområden. Ett härligt boende med livskvalité.

Kopiera länken för digitalt prospekt - https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1501296

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Susanne Eriksson, 072-555 26 76, för mer information och intresseanmälan för visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 61.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4589 kr/mån
Rum 2 varav 3 sovrum
Våning 0 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1989
Pris 2 875 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Susanne Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 26 76
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planlöning
Planlöning

Planritning

Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tegelbruksvägen 9 F

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 3 sovrum
Boarea 61.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 0 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 61.5 kvm
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Vattenburen värme, ingår i avgiften.
Ventilation Mekanisk

Rum

HALL

Välkomnande hall med plats för hatthylla, skohylla samt två garderober. Klinkergolv i grå ton samt vitmålade väggar.

KÖK

Härligt kök med gott om bra arbetsytor för mat & bak samt förvaring. Svarta köksluckor, vitrinskåp, melerad stenvägg ovan bänkskiva, parkettgolv samt vitmålade väggar. Köket är utrustat med fläktkåpa, diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll, inbyggd mikro, inbyggd ugn samt fläkt.

VARDAGSRUM/MATPLATS

Vardagsrum/matplats med plats för soffa, soffbord, matbord,
piano, bokhylla samt tv-möbel. ( Inbyggt sladdsystem i väggen för tv:n där den är placerad nu) Fina fönsterpartier som släpper in mängder med ljus. Parkettgolv samt vitmålade väggar.
Utgång till uteplats med plats för utemöbel samt odlingar. Sommartid får altandörren stå öppen och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett härligt boende med livskvalité.

MASTERBEDROOM

Masterbedroom med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt byråer. Vitmålade väggar, ekparkettgolv samt fina fönsterpartier.

SOVRUM 2

Plats för våningssäng/enkelsäng, sängbord samt byrå. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 3

Mindre sovrum med plats för säng, sängbord samt byrå. Vitmålade väggar, ekparkettgolv samt ett litet fönster. (Väggen som är uppsatt mot sovrum 2 är lätt att ta bort.)

BADRUM

Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme i svart ton samt kaklade väggar i ljust motiv. Wc, handfat med två lådor, spegel, badkar med duschvägg, tvättmaskin samt spotlights i tak.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 102
Pris 2 875 000 kr utgångspris
Avgift 4589 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, Kabel-tv samt bostadsrättstillägg.
Elförbrukning 1 488 kWh/år
Driftkostnad 4 531 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 4 531 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,66716%
Andel av årsavgift 0,66716%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Nettoskuldsättningen kommer inom kort.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Bruket
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716418-6798
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen HSB Brf Bruket bildades 1987 och består av 125 lägenheter och en lokal (bokhandeln). I föreningen finns tvättstuga, cykelrum, bastu och en samlingslokal för övernattningsmöjligheter. Föreningen förvaltas av HSB, telefon 08-785 35 00. Föreningen har en hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/bruketekero. I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en överlåtelseavgift om 1 162,50 kr av säljaren och en pantsättningsavgift om ca 448 kr. Andelsavgift 500 kr

Fastighet Tappsund 1:58. Föreningen består av 125 lägenheter och en lokal (bokhandeln). Området är ritat av Ralph Erskine.

Föreningen har en hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/bruketekero

I föreningen finns två tvättstugor, bastu och cykelförråd. Det finns också en mycket fin föreningslokal med ett stort samlingsrum, kök och duschrum. Lokalen kan hyras 1-6 timmar för 200kr eller 7-24 timmar för 400kr. På tisdagar är det gemensam fika i lokalen för de boende i området.

Högst upp i huset finns ett vindsförråd som hör till lägenheten.

Föreningen arrangerar städdagar med korvgrillning och fika två gånger om året.

Uppvärmning: Bergvärme
Ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Stockholm, tel 010-442 11 00.
Köparen måste ansöka om medlemskap i HSB Stockholm för att bli godkänd i bostadsrättsföreningen. HSB tar ut en avgift för medlemskap med 300:- vid inträde i föreningen samt en andelsavgift på 500:- per person vid inträde (fås tillbaka vid utträde).
Antal lägenheter 125
Parkering Till garage och parkeringsplatser är det separat kö. En parkeringsplats kostar från 200 kr/månad, parkeringsplats med el-stolpe 300 kr/månad samt garage kostar ca 500 kr/månad. Det finns även platser att hyra med laddare för elbil.
Överlåtelseavgift 1163 kr
Pantsättningsavgift 448 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt HSB MEDLEM
Detta är en HSB förening. För att föreningen ska börja hantera köparens medlemskap så måste köparen först ha blivit medlem och ha betalat medlemsavgiften. Den är för närvarande är 500 kr per person. Sedan tillkommer en medlemskapsavgift om ca 200 kr/år. För mer information gå in på blimedlem.hsb.se

Dokument

Området

Ekebyhovs slott som ligger nära har en underbar park och en vacker bokskog att promenera i. Där finns även en lunchservering som serverar utsökta luncher. I Jungfrusunds Skärgårdsstad finns en populär sjökrog vid namn Restaurang Jungfrusund samt några butiker, skönhetssalonger, gymanläggning m.m I närområdet finns flera förskolor och skolor, bl.a. Ekebyhovsskolan, Närlundaskolan, Birkaskolan med Montessori-pedagogik, Tappströmsskolan, förskolan Ångbåten och Ekuddens förskola.

Närområde

Ekerö centrum erbjuder flertal butiker såsom välsorterad livsmedelsbutik, restauranger, klädbutik, skoaffär, apotek, vårdcentral, tandläkarmottagning, bokhandel, bibliotek, bageri, systembolag m.m. Precis nedanför bostadshusen ligger Tappströmskanalen. Där finns en liten strandpromenad, grönytor, bryggor och ett välbesökt sommarcafé.

Kommunikation

Från Ekerö centrum är bussförbindelserna mycket bra till Brommaplan, beräknad restid är ca 15 minuter. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje samt ett flertal busslinjer. Från Ekerö finns en färjeförbindelse över till Slagsta för den som snabbt vill ta sig söder ut. Det finns också en pendelbåt som går mellan Tappströmskanalen (precis nedanför bostadshusen) och Klara Mälarstrand, resan tar ca 50 minuter. Vintertid när det blir is i kanalen går båten istället från Jungfrusund.

Övrigt

För den idrottsintresserade finns Träkvistavallens idrottsanläggning med bl.a. fotbollsplaner, tennisbanor och ishall. Är man hästintresserad finns det ett stort utbud av stall och ridskolor. Det är mycket nära till Jungfrusundsåsens naturområde som bl.a. erbjuder fina motionsspår, vandringsleder och ridstigar. Där ligger även Ekebyhovs skidbacke med fyra nedfarter. På Ekerö finns tre golfbanor, Mälarö GK, Drottningholm GK samt Troxhammar GK.

Räkna på ditt nya boende