VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Jungfrusund, EKERÖ

Mjölnarvägen 21

- Sjöutsikt med orangeribalkong
- I bästa hörnläge
- Nära Mälaren och natur/skogsområde
- Välplanerade kvadratmeter
- Exklusiva materialval

Med underbart läge längs Mälarens strandkant i populära Sjöstaden erbjuder denna unika 2:a allt man kan önska sig! En social och öppen planlösning med exklusiva materialval såsom kök från Smedstorp, spis & ugn från Smeg, vardagsrum med orangeribalkong, vackra fönsterbrädor i grön Guatemala marmor, välkomnande hall med skjutdörrsgarderober, sovrum samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Golvvärme i hela lägenheten samt tillgång till förråd. Orangeribalkong med stengolv, stort öppningsbart fönsterparti samt sjöutsikt.

Sjöstadsorangeriet består av två bostadshus som knyts samman med ett orangeri att njuta av året runt. Husen har byggs i tidlös tappning och i hållbara naturmaterial vilket gör att de bara blir vackrare med åren.

Närhet till vackra naturområden, bussen som stannar utanför huset, färjan som tar dig till södra delen av stan, möjlighet till båtplats, matbutik, restauranger, bageri, fiskaffär, frisör Sense hud & hår, gym samt förskola.

Kopiera länken för digitalt prospekt - https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1486072

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 51 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3314 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2019-2020
Pris 2 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Susanne Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 26 76
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

E-styling
E-styling
E-styling
E-styling
E-styling
E-styling

Planritning

Planlösning
Planlösning

Planlösning
Planlösning
Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mjölnarvägen 21

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 51 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 51 kvm
Byggnadsår 2019-2020
Fönster Trä/isolerglas
Uppvärmning Vattenburen golvvärme, bergvärme (ingår i månadsavgiften)
Ventilation Mekanisk ventilation

Rum

HALL

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt två garderober med skjutdörrar för bästa förvaring. Klinkergolv i grå ton, ljust parkettgolv som är borstat och oljevaxad samt vitmålade väggar.

KÖK

Upplev matglädjen i detta påkostade Smedtorpskök designat för familjemåltider och fest! Köksluckor i ljusgrå ton, bänkskiva i grön Guatemala marmor som med åren ger en vacker patina, spis med induktionshäll från SMEG, ugn, kombinerad kyl/frys, fläkt samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord där du avnjuter en god frukost, lunch eller middag. Ljust parkettgolv som är borstat och oljevaxad samt vitmålade väggar. Bilden är E-stylad och stämmer inte med verkligheten.

VARDAGSRUM

Fantastisk vardagsrum i öppen planlösning med härliga sällskapsytor samt utgång till underbar orangeribalkong. Sommartid får dörren stå öppen och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett härligt boende med livskvalité! Parkettgolv samt vitmålade väggar. Bilden är E-stylad och stämmer inte med verkligheten.

SOVRUM

Sovrum med plats för säng, sängbord samt skjutdörrsgarderob. Ljust parkettgolv som är borstat och oljevaxad, målade väggar i ljusgrå ton samt djupa fönsterbänkar i grön marmor. Bilden är E-stylad och stämmer inte med verkligheten.

BADRUM

Helkaklat badrum med klinkergolv i grå ton samt vitkaklade väggar. Handfat med kommod i ljust trä, spegel, vägghängd wc, kombinerad tvättmaskin & torktumlare, badkar, fönster samt spotlights i tak.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Primärenergital 108

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1-1102
Pris 2 995 000 kr utgångspris
Avgift 3314 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften är ingår värme. Ett fast tillägg för vatten är 240 kr per månad.
Elförbrukning 2 327 kWh/år
Driftkostnad 7 440 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 440 kr
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 4 500 kr

I månadsavgiften ingår uppvärmning. Kostnad för hushållsel, vatten, tele/kabel-TV/bredband ingår ej i avgiften. Förening debiterar vatten med schablon om 90 kr för 1 rok, 120 kr för 2 rok, 140 kr för 3 rok och 150 kr för 4-5 rok, men kan komma att fakturera för den faktiska förbrukningen.

Andel i förening 2,13517%
Andel av årsavgift 2,13517%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 568 801 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt årsredovisning 2022

Förening

Föreningsnamn Brf Sjöstadsorangeriet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-1406
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen BRF Sjöstadsorangeriet är en ny bostadsrättsförening där husen nu stått nyproducerade och inflyttningsklara 2020-2021. Det är sammantaget 33 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt, 6 lokaler samt 4 garage och 20 parkeringsplatser. Storleken på lägenheterna varierar mellan 32-120 kvm. Föreningen äger fastigheten Ekebyhov 3:59 med äganderätt (dvs inte med tomträtt).
Äger föreningen marken Ja, friköpt mark
Antal lägenheter 33
Antal lokaler 6
Tv och bredband Tillgång finns till fiber. Bostadsrättsägaren tecknar själv önskvärt abonnemang för såväl TV som bredband.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Övrigt Ovanstående uppgifter är grundade på av säljare och av berörd förening lämnad information. Köparen har före köpet uppmanats att noggrant kontrollera lägenhetens och utrustningens/inventariers skick - även uppmanats att kontrollera ovanstående angiven boarea då avvikelse kan föreligga, bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler.
Parkering Garage och parkeringsplatser finns i bostadsrättsföreningen, dessa är upplåtna med bostadsrätt. Garagen tillhör vindsvåningarna.

Dokument

Området

Expansiv och ny stadsdel som bjuder in till en behaglig sjöstadsmiljö intill Mälarens strand. Här finns idag bland annat närlivs, gym, restaurang, bageri, padel-banor, förskola, frisör mm. Men mycket nytt är också på väg att öppna i takt med att byggnationen i området färdigställs. Möjlighet finns också till båtplats genom bland annat Sjöstadskajens båtklubb: https://sjostadskajensbatklubb.se/ Färjan Ekerö-leden förbinder området med Stockholms södra delar och ger en smidig access dit. Närhet finns också till vacker natur med motionsslingor, cykelleder och skidbacke. Skolskjuts tar de yngre eleverna på ett säkert sätt till skolan.

Närområde

Vid Ekerö centrum finns all närservice du kan tänkas behöva i form av vårdcentral, tandläkare, apotek och livsmedelsbutiker. Här finns även systembolag, klädbutiker, restauranger, bibliotek och annat som kan locka. Förskola finns lokalt i området och vanlig skola för årskurs F-9 i Träkvista samt F-6 i Ekebyhov dit skolskjuts arrangeras.

Kommunikation

Från Jungfrusund avgår bussar via Ekerö centrum för vidare färd till Brommaplan och tunnelbanans gröna linje. Slagstafärjan avgår härifrån och ger goda förbindelser till Stockholms södra delar. För den som gillar att åka båt finns en pendelbåt från Ekerö C in till Stockholm city via bland annat Essingeöarna.

Räkna på ditt nya boende