VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Tappström, Ekerö

Clas Horns Väg 7D

- Balkong med kvällssol
- Hiss
- Nyskick
- Gångavstånd till Ekerö C
- Förråd i källaren
- Möjlighet till garage-/p-plats

Stor och rymlig 3:a på hela 84 kvm. Centralt och bra läge på kort gångavstånd till skolor, förskolor, Ekerö Centrums stora utbud av närservice samt goda kommunikationer mot stan. Bra läge i huset på två trappor med en fantastisk balkong som förgylls av en fin eftermiddags- och kvällssol. Hiss finns i huset som är nybyggt från 2018.

Genomgående trevlig planlösning med vackert ljusinsläpp och ett fint skick med flera smakfulla tillval som gjorts. Stabil förening med god ekonomi där extra förråd, cykel-/barnvagnsförråd och möljlighet till p-plats eller garage finns.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 84 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4695 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris 3 995 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Snart har Powerbild NiklasBergsten

Snart har
Snart har
Powerbild NiklasBergsten
Powerbild NiklasBergsten

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Clas Horns Väg 7D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 84 kvm. Lägenhetsregister BRF
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 84 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader Tillgång till källarförråd på ca 3 kvm. Hissen går även till detta plan. I källaren finns även gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Rum

Hall

Entré med plats för avhängning. Ekparkett på golv och vitmålade väggar vilket är genomgående för hela lägenheten. Förvaring i garderob med spegel-skjutdörrar.

Kök

Välutrustat kök med stor matplats där ett vackert ljusinsläpp ges från stort fönsterparti samt den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Här finns dubbel kyl/frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt, micro och integrerad diskmaskin. Vita skåpluckor, vitt kakel och bänkskiva i ek. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Bra förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor.

Vardagsrum

Längst in till vänster från hallen ligger vardagsrummet som har en trevlig öppen planlösning mot såväl hall som kök vilket ger en härlig känsla av rymd. Ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Fint ljusinsläpp från fönster där även utgång finns till den stora balkongen med fin eftermiddags- och kvällssol.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i klädkammare samt i inbyggda garderober. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Ljusinsläpp från fönster i vinkel.

Sovrum 2

Här finns ekparkettgolv och målade väggar i vitt.

Badrum

Helkaklat badrum med tvättdel som har tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. I övrigt finns dusch, kommod, handdukstork och WC. Vitt kakel på väggar och klinkergolv i grått. Infällda spotlights i taket är dimbara och ger ett behagligt ljus.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-04-20
Primärenergital 75

Ekonomi

Lägenhetsnummer 61203
Pris 3 995 000 kr Utgångspris
Avgift 4695 kr/mån
Kommentar inkl värme, kallvatten, sophantering, förråd
Driftkostnad 9 990 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 800 kr
  • Försäkring: 2 300 kr
  • Hushållsström: 3 250 kr
  • Övrigt: 2 640 kr

Övrigt avser det obligatoriska tillägget för Telia Triple play som är 220 kr/mån. VA avser förbrukningen av varmvattnet som debiteras medlemmen efter faktisk förbrukning.

Andel i förening 1,17%

Förening

Föreningsnamn BRF Ekbacken 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-6427
Gatuadress Clas Horns väg 1
Postnummer 17833
Ort EKERÖ
Epostadress styrelsen@ekbacken2.se
Hemsida https://brfekbacken2.se/
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Föreningen BRF Ekbacken 2 är en ny bostadsrättsförening där byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara från 2017 till 2018. Bebyggelsen består av fem flerfamiljshus i tre till fem våningar med totalt 96 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt.

Tillgång finns till gemensamt cykel-, barnvagns- och rullstolsrum. Gemensam sopsortering i miljöstuga på gården och hushållsavfall slängs i kasuner.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts för närvarande av JM home. För mer information, se föreningens ekonomiska plan eller senaste årsredovisning. Besök gärna föreningens hemsida för mer info - https://brfekbacken2.se/
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi är stabil och välskött. Från Q4 2022 har man beslutat att höja avgifterna med 5,1 %. Detta bland annat som ett led i allmän kostnadsutveckling och för att påbörja en investeringsfond.
Äger föreningen marken Ja, friköpt mark.
Antal lägenheter 96
Renoveringar Byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara 2017/2018 och är således i genomgående bra skick.
Parkering Föreningen har tillgång till totalt 66 parkeringsplatser varav 25 i garage (650 kr/mån), 4 i carport med laddning (1.500 kr/mån), 21 i carport utan laddning (450 kr/mån) och 16 utvändiga p-platser (300 kr/mån). För närvarande (juli 2022) står det 4 personer i kö.
Tv och bredband Tillgång till Telia tripple play vilket är Bredband (100/100 Mbit), TV (kanalpaket Lagom med drygt 20 kanaler) och telefoni. Tillkommer ett obligatorisk tillägg på 220 kr/mån utöver månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Dokument

Området

Området Tappström är det första området som välkomnar dig när du kommer ut till Ekerö och passerar Tappströmsbron. Här bor man nära kommunikationer, Ekerö centrums stora utbud, skolor/förskolor och ett stenkast från Mälarens strand. För den idrotts- och motionsintresserade så erbjuder Mälaröarna ett stort utbud av vacker natur med fina vandringsstråk. Flera olika klubbar erbjuder bollsport, löpträning, kampsport mm. Dessutom har kommunen totalt tre golfbanor samt en av hela Stockholms bästa skidbackar samt konstsnöspår för skidåkning vintertid. Är du intresserad av båtlivet så finns en mängd olika båtklubbar vart du än vänder dig. Värt också att nämna är det nya badhuset som planeras öppnas år 2023.

Närområde

I området finns Ekerö Centrum som har ett stort utbud av allt viktigt du kan tänka dig. Här finns vårdcentral, apotek, tandläkare, livsmedelsbutiker och annat som är viktigt. Dessutom systembolag, bibliotek, restauranger, klädbutiker, snabbmatställen mm. Vid Tappströmsskolan finns verksamhet från förskoleklass till högstadiet. Utöver det finns även Birkaskolan (F-9) som bedriver montessoripedagogik samt Ekendals förskola.

Kommunikation

Från hållplatsen Tappström avgår samtliga busslinjer från Ekerö mot Brommaplan, vilket gör kommunikationerna mycket goda. Till Brommaplan tar det endast ca 15 min och därifrån avgår tunnelbanans gröna linje mot city. Blåbuss 176 och 177 går dessutom hela vägen från Ekerö via Solna till Danderyd. Pendelbåt och linje 89 avgår från Tappström för en trevlig resa genom Mälarskärgården in till stan,

Räkna på ditt nya boende