Bygdeå, Bygdeå

Sundmarksvägen 15

Kliv in i detta vackra välrenoverade hus på lugn och barnvänlig gata med stor tomt i härligt sydvästläge och med en modern social planlösning. Villan disponerar stilrent renoverat kök, badrum med bubbelbadkar och dusch. Gästvänligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till ett fantastiskt trevligt uterum. Huset har en flexibel planlösning och har idag tre sovrum och dessutom ett stort allrum. Huset har separat tvättstuga och två rymliga entréer. Varmgarage är praktiskt ihopbyggt med huset och här finns även stora förråd och matkällare! Tomt med fina gräsytor för lek och spring och perfekt möjlighet för dig med trädgårdsintresse. Här bor du på barnvänligt kvarter med fina lekplatser och skoterled runt knuten samtidigt nära skog och hav. Gångavstånd till förskola, skola, fotbollsplan och isbana samt välsorterad mataffär. Aktivt föreningsliv och byaförening. Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 166 kvm + 24 kvm
Tomt 1079 kvm, friköpt
Byggnadsår 1980
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Linda Lundgren
Reg. Fastighetsmäklare
0722-30 91 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

visitkort SundmarksV 15 Fastighetskarta

visitkort
visitkort
SundmarksV 15
SundmarksV 15
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Linda Lundgren

Linda Lundgren

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sundmarksvägen 15

Bostadsfakta

Planlösning

Boarea 166 kvm. taxeringsinformation

Kliv in i detta vackra välrenoverade hus med en modern och social planlösning på lugn och barnvänlig gata . Villan disponerar stilrent renoverat kök, badrum med bubbelbadkar och dusch. Gästvänligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till ett fantastiskt trevligt uterum. Huset har en flexibel planlösning och har idag tre sovrum och dessutom ett stort allrum. Huset har separat tvättstuga och två rymliga entréer. Varmgarage är praktiskt ihopbyggt med huset och här finns även stora förråd och matkällare! Stor tomt i härligt sydvästläge med fina gräsytor för lek och spring och perfekt möjlighet för dig med trädgårdsintresse. Här bor du på barnvänligt kvarter med fina lekplatser och skoterled runt knuten samtidigt nära fantastik skog och hav. Gångavstånd till förskola, skola, fotbollsplan och isbana samt välsorterad mataffär. Aktivt föreningsliv och byaförening. Varmt välkommen på visning!

HALL
Väl inne i hallen möts du av en öppen härlig entré med plats för avhängning och möblemang. Det vitmålade trätaket och de ljusgrå målade väggarna ger ett modernt intryck. På golvet ligger ett både vackert och mycket tåligt vinylgolv ,Grey Heritage Oak med realistiska kvistar och sprickor som ger rummet en rustik känsla av återvunnen ek. Det vackra plankgolvet löper enhetligt vidare i huset.

KÖK
Stilrent renoverat kök med klassisk vit inredning, rostfria handtag ,vitt kakel och vacker grå stenskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro, fläkt samt diskmaskin. Här erbjuds goda arbetsytor och förvaring i flertalet skåp. Utrymme för stor matgrupp bjuder in till besök.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med öppen förbindelse med köket och utgång till det härliga uterummet och den stora fina tomten. Väggarna är målade i en grön modern färgsättning.

UTERUM
Stort luftigt uterum med härliga fönsterpartier anpassade för användning under vår/sommar/höst. Vitmålat trätak ger ett ljust intryck.

SOVRUM
Husets stora sovrum inrymmer dubbelsäng, möblemang samt stor skjutdörrsgarderob. Väggarna är målade i en vacker vilsam grågrön ton och på golvet ligger det en mysig grå heltäckningsmatta.

SOVRUM
Det andra sovrummet nås i anslutning till hallen och har samma stilrena ytskikt och även detta rum har ett stort skjutdörrsparti.

BADRUM
Rymligt badrum med fina materialval. Här finns bubbelbadkar, dusch, handdukstork, tvättställ med stor kommod , spegelskåp med belysning och dessutom ett ytterligare förvaringsskåp. Rummet är inrett med våtrumsmatta , våtrumsväv och snygga fondväggar i kakelmosaik som ramar in rummet på ett vackert sätt. Fönster ger härligt ljusinsläpp och de snygga spottarna i taket bidrar till en vacker ljussättning i rummet.

GROVENTRé
Huset har en rymlig ,praktisk och dessutom vacker groventré. Ljust klinker på golv och tapetserade väggar. Skjutdörrsgarderob och stora utrymmen för av och påklädning.

TVÄTTSTUGA
Rummet är inrett med fina arbetsytor och förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Tvättho, tvättmaskin och torktumlare är tvättstugans utrustning. Grå matta på golv och vitmålade väggar.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Vilket fantastiskt utrymme som vi möts av när vi går upp för den vitmålade trappen. Ett fantastiskt ljusinsläpp från två håll och underbara ytor att disponera efter behov. Rummet har ett vackert parkettgolv och ljust målade väggar

SOVRUM övre plan
Villans tredje sovrum går på ett enkelt sätt återställa till ursprungsritning och därmed skapa två fina sovrum. Idag finns här ett stort sovrum med mycket utrymme och stora förvaringsutrymmen. Parkettgolv och ljust målade väggar.

WC
Praktisk wc med handfat. Laminatgolv och fint målade ytskick.

KLÄDKAMMARE
Här finns även en rymlig praktisk klädkammare


RENOVERINGR
2018 Bergvärmepump
2018 Groventré
2018 Målning invändigt
2016 Kök
2016 Nya golv kök, vardagsrum och hall
2014 Badrum
2012 Altan och uterum
2011 Nya fönster

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Skinnarbyn 4:49
Boarea 166 kvm
Biarea 24 kvm
Byggnadsår 1980
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Tegel
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Frånluft

Energideklaration

EnergiklassA
Utförd Ja, 2022-06-13
Primärenergital 45

Ekonomi

Pris 2 495 000 kr
Taxeringsvärde 1 188 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 035 000 kr
  • Småhusmark: 153 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 035 000 kr
Värdeår 1980
Summa inteckningar 1 179 200 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 22 687 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 14 270 kr
  • Vatten/avlopp: 6 138 kr
  • Renhållning: 2 279 kr

Elförbrukning senaste 12 månaderna ,11592 kwh, 16 A säkring,

Tomt

Tomtarea 1079 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Övrigt Rymlig tomt som är fint planerad med både vackra planteringar och plats för hopp och lek, grillplats.
Uteplats Rymligt uterum och fin altan i soligt läge.
Parkering Vidbyggt varmgarage med förvaringsutrymmen.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Byggnadsplan

Dokument

Området

Bygdeå ligger ca 30 minuters bilfärd från Umeå och är en by med gamla anor. Redan i skrifter från medeltiden finns Bygdeå omnämnt. Till centralorten Robertfors är det ca 15 minuters bilfärd.

Närområde

Idag är byn attraktiv med aktivt föreningsliv, idrottsförening, förskola, skola F-6, bibliotek, matvarubutik, restauranger, bensinstation och trädgårdshandel.

Kommunikation

Till Bygdeå finns busskommunikation. För att se tidtabell, gå in på www.tabussen.nu.

Räkna på ditt nya boende