VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Domherrevägen 2

Nu finns chansen att förvärva detta fantastiska och hemtrevliga hus i populära Bunkeflo! Här möts vi av en ljus, luftig och stilren boendemiljö med väl tilltagna sällskapsytor som möts i en semi öppen planlösning. Huset har en välskött och insynsskyddad trädgård med ett magiskt uterum i soligt sydöst läge med sol under större delen av dagen. I trädgården hittar vi inget mindre än ett trädäck på större delen av trädgården, en pergola där vi gärna spenderar sommarkvällarna samt gott om förvaring tack vare förråden. Detta hem erbjuder 3 rymliga sovrum som är avskilda från de sociala ytorna, vilket gör huset optimalt för familjen, en gäst-WC, badrum samt egen tvättstuga där det finns gott om plats för förvaring.

Här bor du idylliskt och lugnt omgärdad av villor och grönområden med närhet till såväl skolor, förskolor, matbutiker, åkrar, havet och stranden. Här har vi närhet till de skånska slätterna, perfekt för naturälskaren och hundägaren och även nära till motorvägen som tar dig till kranskommunerna och Öresundsbron på nolltid.
Detta hem vill du inte missa!

Detta är en kommande försäljning och information uppdateras löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 109 kvm + 28 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 366 kvm
Byggnadsår 1967
Pris 5 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Nicole Nocun
Säljstöd Malmö
0707-25 11 23
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Smakfullt renoverat enplanshus i familjevänliga Bunkeflo!

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Domherrevägen 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 109 kvm. taxeringsinformation

2010 - Badrum renoverades
2012 - Kök renoverades
2014 - Uterum
2018 - Ny elcentral

Byggnad

Typ av byggnad 1-plans kedjehus
Fastighet Myrsnäppan 1
Boarea 109 kvm
Biarea 28 kvm
Byggnadsår 1967
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel
Fönster 3-glas & 2-glas
Bjälklag Betong
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Grundmur Betong
Tak Papp
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Vattenburen el & värmepump luft/luft
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Stor hall som löper vidare genom huset och tar oss till samtliga rum. Plats för avhängning, goda förvaringsmöjligheter med hjälp av inbyggda garderober samt plats för ytterligare förvaringsmöbler. På golvet ligger mörkt laminat och väggarna är släta och vita med en kombination av ljus tapet.

Kök

Modernt och välutrustat kök där inredningen bär vit färg med detaljer i rostfritt stål som samspelar sig väl med den mörka bänkskivan. Här har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av över- och underskåp. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggd ugn samt kombinerad kyl och frys. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger mörkt laminat.

Gäst-WC

Gäst-wc:n är inredd i gröna halvkaklade väggar i kombination med naturnära kulörer på golvet. WC:n är utrustad med vask, spegelskåp och toalettstol.

Vardagsrum

Socialt och inbjudande vardagsrum med släta vita väggar i kombination med en ljus fondvägg samt parkettgolv. Här får vi plats med en större soffgrupp, soffbord, tv-möblemang samt matgrupp om så önskas. Här har vi även fönster längsgående ena väggen som släpper in rikligt med dagsljus samt utgång till det mysiga uterummet.

Sovrum

Generöst sovrum med gott om ljusinläpp tack vare fönsterna till uterummet och trädgården. Här får vi med plats för en större säng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöblemang. Vita släta väggar och golvet kläs av mörkt laminatgolv.

Sovrum

Mysigt sovrum som lämpar sig utmärkt som ett barnrum där vi möblerar med en mindre säng, sängbord, lekhörna och skrivbord alternativt som hemmakontor. Väggarna är målade i vitt i kombination med en fondvägg i en röd kulör och mörkt laminatgolv.

Badrum

Helkaklat badrum i kulörerna vitt och svart som är utrustat med kommod med vask, spegel, högskåp, toalettstol samt duschhörna. I anslutning till badrummet finns ett litet rum där vi har elpannan samt möjlighet till extra förvaring.

Tvättstuga

Tvättstugan erbjuder vita släta väggar samt mörkt laminat på golvet. Här har vi egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter med hjälp av vägghängda skåp samt rymliga garderober.

Sovrum

Väl tilltaget sovrum med gott om ljusinläpp tack vare parfönsterdörrar längsgående väggen. Väggarna är vita i kombination med en fondvägg i naturnära kulörer och väggar med tegelimitation. Här får vi plats med en större säng, med tillhörande sängbord samt skrivbord alternativt förvaringsmöblemang. I anslutning till sovrummet finner vi ett förråd som sväljer förvaringen utmärkt.

Trädgård

Mysig, inbjudande och välskött trädgård där vi finner allt från grönskande gräsmatta och växter, trädäck, pergola med plats för loungemöblemang samt ett inglasat uterum där vi gärna spenderar sommarkvällarna med nära och kära.

Ekonomi

Pris 5 495 000 kr
Taxeringsvärde 3 062 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 595 000 kr
  • Småhusmark: 1 467 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 595 000 kr
Värdeår 1967
Summa inteckningar 2 413 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Elförbrukning 17 277 kWh/år
Driftkostnad 57 383 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 47 209 kr
  • Vatten/avlopp: 5 100 kr
  • Försäkring: 5 074 kr

Tomt

Tomtarea 366 kvm
Tomttyp Friköpt
Parkering Till stor del råder fri parkering genom området. På några få platser gäller betalparkering. Det finns möjlighet att hyra parkering- och garageplats.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Tomtindelning (1966-08-25) Stadsplan (1964-03-23) Vattenskyddsområde (1960-11-23)

Dokument

Området

Närheten till havet, brofästet, Köpenhamn och centrala Malmö gör Bunkeflostrand till ett av de attraktivaste villaområdena i Malmö. I området finns bra grundskolor, förskolor, idrottsplatser och närbutiker. På bekvämt avstånd finner du Emporia, ett av nordens största shoppingcenter med Hyllie station intill. Även handelsplatsen Svågertorp ligger i närheten.

Närområde

Centralt placerat i området hittar vi Bunkeflostrand centrum. Här hittar vi matbutik, vårdcentral samt mindre restauranger.

Kommunikation

För att ta dig med kollektivtrafik hoppar du enklast på buss 6 eller 4. 6:an går via Hyllie in till centrum och vidare mot Triangeln och Toftanäs. De flesta av dessa turer går även via Klagshamn. 4:an tar dig längs västkusten mot Limhamn, Ribban, Gustav Adolfs torg samt Stora Bernstorp.

Parkering

Till stor del råder fri parkering genom området. På några få platser gäller betalparkering. Det finns möjlighet att hyra parkering- och garageplats.

Övrigt

Stora planer finns för utbyggnad av nytt centrum placerat vid Gottorp. Läs mer här:
https://malmo.se/Service/Bygga-och-bo/Detaljplaner/Planprogram/Pp-6049-Gottorps-Alle.html

Räkna på ditt nya boende