Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Björkmätaregatan 10

Omgärdat av åkrar och hav finner vi detta fantastiska 3-plans radhus, perfekt för barnfamiljen! Här möts vi av en ljus, luftig och stilren boendemiljö med väl tilltagna sällskapsytor som möts i en öppen planlösning. Huset har en välskött och insynsskyddad trädgård med ett sagolik växthus där vi gärna spenderar sommarkvällarna. I trädgården hittar vi inget mindre än äppelträd, körsbärsträd, en stor altan samt ingång till förrådet. Detta vackra hem erbjuder 4 enastående sovrum som är avskiljda från de sociala ytorna, vilket gör huset optimalt för familjen! Lägg även därtill garage och egen uppfart, 2 badrum och avskild tvättavdelning. För att göra det hela lite lyxigare så har vi även en takterass samt en walk-in-closet på andra våningen.

Här har vi ett hem med spännande arkitektur, strålande ljusinsläpp, öppna sällskapsytor som bjuder in till umgänge och där allt är genomtänkt in i minsta detalj samt att kvadratmeterna är maximalt utnyttjande. Detta hem vill du inte missa, varmt välkomna att höra av ert intresse!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 167 kvm + 21 kvm
Rum 6 varav 4-5 sovrum
Tomt 444 kvm, friköpt
Byggnadsår 2006
Pris 7 850 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Enastående parhus i havsnära Bunkeflo!

Planritning

Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Björkmätaregatan 10

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4-5 sovrum
Boarea 167 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 3-plans radhus
Fastighet Björkmätaren 23
Boarea 167 kvm
Biarea 21 kvm
Byggnadsår 2006
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä/Stål
Fasad Puts (ventilerad)
Fönster Isolerglaskassetter
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Plåt
Tak Papp
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånlufts värmepump med vattenburen golvvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden Fasad bytt 2013

TV - Canal Digital
Fiber - Telia 369kr/mån

Induktionshäll Schott Ceran (2018)
Diskmaskin Asko (2016)
Tvättmaskin Miele (2017)
Torktumlare Electrolux (2018)

Golvvärme entréplan samt båda badrummen.
Övriga byggnader Förråd ca 10kvm
Isolerat garage ca 20kvm

Rum

Hall

Vi tar oss in genom ytterdörren och möts av en stor rymlig hall där vi hänger av oss ytterkläderna. Här har vi goda avhängningsmöjligheter med hjälp av en platsbyggd garderob. Här är väggarna vitmålade och på golvet vilar ett mörkt grått klinker.

Kök

Vidare finner vi köket där inredningen bär i vitt med detaljer i borstat stål som bryter sig väl med den mörka arbetsbänken. Här har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av över- och underskåp samt ytterligare förvaring i köksön. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn, diskmaskin, inbyggd mikro samt hel kyl och frys.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket har vi det rymliga vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor. Här inreder vi med enkelhet, en större soffgrupp med tillhörande soffbord, TV-möblemang samt en större matgrupp. Med fönster längsgående väggen som vetter ut till trädgården får vi in rikligt med dagsljus.

WC

Till vänster i hallen har vi det första badrummet som är enkelt och elegant helkaklat i grått och vitt. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, handdukstork, vask, spegel samt högskåp.

Sovrum

Vi tar en trappa upp till andra våningen och möts av bostadens första sovrum som bjuder på ett ljust parkettgolv och vita väggar. Ett rum som lämpar sig både som ett barnrum där vi inreder med säng och skrivbord alternativt som ett rymligt hemmakontor.

Allrum

Intill det första sovrummet finner vi allrummet som lämpar sig väl som ett extra vardagsrum eller hemmakontor. Rummet bjuder på ett ljust parkettgolv och vita väggar.

Sovrum

Till höger om allrummet finner vi nästa sovrum som är stilfullt inrett i gråa toner över väggar samt golvet med ljust parkettgolv. Här inreder vi med en barnsäng och ytterligare förvaringsmöbel. För att bibehålla den rymliga känslan finner vi våra förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren som vi hittar i hallen.

Sovrum

Längre in i bostaden hittar vi det stora sovrummet som är smakfullt inrett i gröna toner samt golvet med ljust parkettgolv. Här får vi plats med en större säng med tillhörande sängbord samt skrivbord.

Badrum

Här har vi bostadens stora badrum som är smakfullt inrett med grått klinker och vitt kakel över väggarna. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasdörrar samt handdukstork.

Tvättavdelning

Intill badrummet har vi tvättstugan där vi finner tvättmöjligheter samt god förvaringsmöjligheter med skåp på väggarna, hög skåp och arbetsbänk. Här är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt handfat i rostfritt stål.

Sovrum

Tar vi ytterligare en trappa upp så möts vi av det sista sovrummet som detta radhus erbjuder. Detta rum bjuder på ett enastående ljusinläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna i tre väderstreck samt att vi har en egen utgång till den privata takterassen. Här har vi gott om plats för en större säng och tillhörande sängbord, skrivbord samt ytterligare förvaring om så önskas.

Ekonomi

Pris 7 850 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 4 519 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 596 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 923 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 923 000 kr
Värdeår 2006
Summa inteckningar 4 375 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 37 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 30 000 kr
  • Vatten/avlopp: 4 600 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 3 000 kr

Hemförsäkring är inte inräknat i driftskostnaden då det är beroende av försäkringsbelopp.

Tomt

Tomtarea 444 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Parkering Till stor del råder fri parkering genom området. På några få platser gäller betalparkering. Det finns möjlighet att hyra parkering- och garageplats.
Parkering Plats för två bilar på uppfart.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Malmö Björkmätaren GA:1 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden

Planbestämmelser Detaljplan

Övrigt

Allmänt om bostaden Stort L format trädäck med eftermiddags/kvällssol Planteringslådor Äpple - och körsbärsträd Växthus/lusthus
Övrigt Stort L format trädäck med eftermiddags/kvällssol Planteringslådor Äpple - och körsbärsträd Växthus/lusthus

Dokument

Området

Närheten till havet, brofästet, Köpenhamn och centrala Malmö gör Bunkeflostrand till ett av de attraktivaste villaområdena i Malmö. I området finns bra grundskolor, förskolor, idrottsplatser och närbutiker. På bekvämt avstånd finner du Emporia, ett av nordens största shoppingcenter med Hyllie station intill. Även handelsplatsen Svågertorp ligger i närheten.

Närområde

Centralt placerat i området hittar vi Bunkeflostrand centrum. Här hittar vi matbutik, vårdcentral samt mindre restauranger.

Kommunikation

För att ta dig med kollektivtrafik hoppar du enklast på buss 6 eller 4. 6:an går via Hyllie in till centrum och vidare mot Triangeln och Toftanäs. De flesta av dessa turer går även via Klagshamn. 4:an tar dig längs västkusten mot Limhamn, Ribban, Gustav Adolfs torg samt Stora Bernstorp.

Parkering

Till stor del råder fri parkering genom området. På några få platser gäller betalparkering. Det finns möjlighet att hyra parkering- och garageplats.

Övrigt

Stora planer finns för utbyggnad av nytt centrum placerat vid Gottorp. Läs mer här:
https://malmo.se/Service/Bygga-och-bo/Detaljplaner/Planprogram/Pp-6049-Gottorps-Alle.html

Räkna på ditt nya boende