VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Nockebyhov, BROMMA

Tyska Bottens väg 61

- Takterrass om 30 kvm
- Balkong på 13 kvm
- Sol från morgon till kväll
- Helt insynsskyddat!
- Stora fönster i tre väderstreck
- 2,8 meter i takhöjd
- Badrum och separat gäst-wc
- Tvättstuga i lägenheten
- Två-tre sovrum
- Underbara omgivningar med Mälaren och naturreservat runt knuten
- Parkeringsgarage i föreningen
- Nyproducerad 2020 och som nytt fortfarande
- Förening med god ekonomi och som äger marken

****Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information och anmäl intresse****

Välkommen till Tyska Bottens väg 61, ett boende långt över det ordinära!
Hur känns det med bland annat; högst upp i huset, takterrass om hela 30 kvm och 13 kvm balkong, 2,8 meter i takhöjd, helt insynsskyddat, egen tvättstuga i lägenheten, öppen planlösning med köksö, stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp, exklusivt badrum och separat wc, två- tre sovrum samt fantastiska naturområden och Mälarens glittrande vatten runt husknuten. Kort och gott ett drömboende!

Nyproducerad 2020 och fortfarande absolut toppskick, beläget i en lugn och lummig del av Bromma. Här finns direkt access till naturen med fantastiska naturområden och Mälarens glittrande vatten runt knuten för ett härligt morgondopp i det blå. Service och kommunikationer på kort avstånd.
Bostaden har genomgående gedigna materialval i naturfärger, både exteriört och interiört. Genomgående vitpigmenterad en-stavs ekparkett och hela 2,8 meter i takhöjd. Helt insynsskyddad med fönster i tre väderstreck som bjuder på varierande utsikter mot naturen och över närliggande koloniområde. Öppen ljus planlösning och två-tre sovrum samt separat tvättstuga. Den gigantiska terrassen och den stora balkongen ligger perfekt placerade så solen kan ni njuta av från morgon till kväll. Mycket praktiskt med all denna bekvämlighet och ytor på ett och samma våningsplan.
-Ett på alla sätt och vis fantastiskt boende som ni inte får missa för en sådan här möjlighet kommer Inte var dag!

En ljus bostad med naturen bokstavligt talat inpå knuten. Arkitekten DinellJohansson har anpassat huset och lägenheten till områdets naturliga karaktär. Med inspiration från japansk arkitektur har huset medvetet inte något som kan kallas baksida. Alla sidor är olika, men ingen är mörk eller undanskymd. Fasaden är klädd med ett stenmaterial som både i utseende och funktion motsvarar tegel. Den mörkbruna kulören i fönsterprofilerna fångas upp av metallräckena vid både terrassen och balkongen. Fönsterplaceringar och utgångar till både terrass och balkonger gör att naturen är väldigt närvarande i hela bostaden.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 88 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5563 kr/mån
Rum 4
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2020
Pris 7 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jimmie Rönnbäck
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 30 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Enastående taklägenhet. 30 kvm terrass. 13 kvm balkong. Badrum & wc. Tvättstuga i lgh. P-garage.

kolol
kolol
port
port
Garpes livs
Garpes livs
Ängbybadet 167
Ängbybadet 167
Ängbybadet 169
Ängbybadet 169
Ängbybadet 166
Ängbybadet 166
Judarskogen 025
Judarskogen 025
Judarskogen 031
Judarskogen 031
Judarskogen 026
Judarskogen 026
Kaananbadet 045
Kaananbadet 045
Kaananbadet 035
Kaananbadet 035
Kaananbadet 036
Kaananbadet 036
Kaananbadet 047
Kaananbadet 047
Nockebyhosvskolan  115
Nockebyhosvskolan 115
Nockebyhosvskolan  110
Nockebyhosvskolan 110
Planritning
Planritning
Alternativ Planritning 3 ROK
Alternativ Planritning 3 ROK

Planritning

Jimmie Rönnbäck

Jimmie Rönnbäck

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tyska Bottens väg 61

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 88 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 5 av 5

RUMSBESKRIVNING
- Entréhall med plats för avhängning av ytterkläderna. I hall och innerhall finns fem garderober som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Direkt när du kommer in i hallen och lägenheten känns den väl tilltagna takhöjden om hela 2,8 meter som gör det otroligt luftigt och ljust, dessutom möjliggör det smarta förvaringslösningar högre upp än vanligt. Säkerhetsdörr. Sober vitbetsad en-stavs ekparkett löper från hallen vidare in genom lägenheten och samtliga väggar är målade.

-Snyggt och modernt badrum med kaklade vita väggar och sandfärgat klinkergolv. Badkar (kan plockas bort om dusch önskas), handdukstork, handfat med kommod och toalett.
- Separat wc i samma stilrena stil som badrummet med kaklade vita väggar och sandfärgat klinkergolv. Toalett och handfat.

-Stilrent kök med tidlös design och takhöjden som gör sig påmind igen. Det blir så otroligt ljust och rymligt. Vita skåpsluckor och exklusiv ljusgrå bänkskiva av stenkomposit med samma skiva delvist på väggen ovanför som stänkskydd. Maskinellt finns induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, mikro och två stycken kombinerade kyl/frysskåp. Köksön är förutom utomordentlig arbetsyta en mycket social yta med plats för servering av frukosten, tilltugg inför middagen eller för minglande vänner på besök. Även köksön har den exklusiva och gedigna bänkskivan av stenkomposit. Insynsskyddat med fönster mot naturen.
Bra arbetsytor och förvaring som räcker till. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härlig rymd och samtidigt trevlig kontakt mellan rummen. Likaså kan du ta del av det enorma fönsterpartiet i vardagsrummet och dess utsikt även från köket.

-I anslutning till köket ligger lägenhetens tvättstuga som är väldigt unikt för en lägenhet men ack så underbart. Praktiskt så det förslår med eget rum som inhyser både tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Hyllsystem på väggen för både förvaringsmöjligheter och hänga tvätt. Skönt att kunna stänga in smutstvätten här utan att behöva ha de i badrummet. Här finns även plats för skötbord om det behovet finns. Fönster ger också rummet härligt ljusinsläpp och utsikt mot naturen. Samma slags sandfärgade klinkergolv som i badrummen och vitmålade väggar. Det finns även boenden i föreningen som gjort liknande utrymme till arbetsrum..

-Vardagsrumsdelen är mycket ljus och luftigt med plats för sällskapsmöbler och bokhylla. Underbart ljusinsläpp och utsikt genom det enorma fönsterpartiet. Helt insynsskyddat och slående rum som får alla att kippa efter andan.

-I anslutnig till vardagsrummet ligger matrummet med plats för 6-8 personer. Rummet kan även användas som arbetsrum eller gästrum. Rummet är inte original utan byggt på senare tid vilket gör at det även kan tas bort om ni istället önskar ett större vardagsrum, se alternativ planlösning. Via detta rum kommer du till lägenhetens oas, terassen. Denna underbara, helt insynsskyddade takterass, om hela 30 kvm ger lägenheten en unik känsla, nästan som en semesterbostad någonstans i södra Europa. Härligt avkopplande miljö för dig med plats för stora utemöbler i olika grupperingar, solsängar och inte minst grillen. Perfekt plats för en avkopplande drink, en god middag eller en bra bok att dyka ner i så gör detta till ett härligt uterum under långa sköna sommardagar. Terrassen badar i sol från soluppgång till eftermiddag och därefter svalkande skugga på den inre delen samtidigt som solen ligger kvar på de yttre delarna när solen vandrar runt huset. Kort och gott ett underbart uterum för hela familjen oavsett ålder likväl som för familjens vovve att strosa runt på. Från terrassen bjuds det på utsikt över området med bland annat ett grönskande koloniområde. Även möjlig att med föreningens godkännande sätta upp markis.

-Master bedroom ligger strategiskt och privat i ena hörnet på lägenheten. Är stort och lättmöblerat med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Helt insynsskyddat. Via detta sovrum kommer du till lägenhetens balkong som är på hela 13 kvm och ligger fritt och privat mot naturen. Vakna upp till fågelkvitter och ta med ditt morgonkaffe ut på balkongen, harmoni om något! Som att bo på landet men ändå inte.. 13 kvm gör också att ni kan möblera balkongen på många olika sätt med olika typer av möbler. Söderläget gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll.

-Sovrum 2 är lite mindre än sovrum 1 men rymmer ändå enkelt dubbelsäng och sängmöbler. Även detta sovrum har fönster mot naturen och är helt insynsskyddat. Två inbyggda garderober ger bra förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 88 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)
Bredband Fastigheten är ansluten till det öppna stadsnätet. Varje hushåll förhandlar fram sitt eget avtal med valfri leverantör.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-06-18
Primärenergital 64

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01.1401
Pris 7 795 000 kr utgångspris
Avgift 5563 kr/mån
Kommentar till avgiften inklusive värme & V/A. En fast obligatorisk elkostnad tillkommer med 100 kr/månad.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,14963%
Andel av årsavgift 2,07081%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 174 043 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Nockebyn 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-4923
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningens fastigheter färdigställdes 2020 och ligger med adresserna Ferievägen 68-70 samt Tyska bottens väg 61-69 i Bromma. Föreningen består av fem flerfamiljshus med upp till fem våningar innehållande 49 bostadsrättslägenheter samt parkeringsgarage som är beläget under 2 av husen. Föreningen äger marken vilket är tryggt för framtiden, inga nya dyra tomträttsavtal som skall tecknas med andra ord.
Äger föreningen marken Ja, friköpt mark
Antal lägenheter 49
Renoveringar Då byggnaderna är nyproducerade finns inget renoveringsbehov under lång tid framåt. Normalt löpande underhåll vid behov.

Föreningen har monterat solceller på taket under 2023.
Parkering Föreningen har 27 garageplatser samt 13 p-platser för uthyrning. Garageplatserna kostar f.n. 1320 kr/månad och p-platserna 660 kr/månad. I garaget som ligger under hus 2 och 3 finns även laddstolpe för dig med hybrid eller elbil. Det finns några enstaka parkeringsplatser lediga i garaget med tillgång till laddbox. Parkeringsmöjligheter finns även på gatan utanför och närliggande gator i området. Boendeparkering gäller som f.n. kostar 300 kr/månad.
Tv och bredband Fiber finns med multimedia uttag i vardagsrum och sovrum för TV, data och IP-telefoni. Varje bostadsrättshavare ansvarar för att själva teckna abonnemang.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns:
-Barnvagnsrum

-Miljörum
Rum för sortering av plast, kartong, glas, metall och wellpapp är beläget vid entrén till hus 3

-Cykelrum
I nerfarten till garaget finns ca 20 platser för cykel. Det finns även cykelställ utanför husen.

-Hobbyrum

-Garage och p-platser

Avfallshantering sker via nergrävda sopkassuner samt i miljörum för källsortering.
Övrigt Föreningen har individuell mätning av hushållsel, kostnaden för förbrukning samt elnät debiteras i samband med avgiften.

Övrigt

Allmänt om bostaden -Till lägenheten disponeras ett förråd om ca fyra kvm beläget på entréplan.
-Cykelförråd/barnvagnsförråd finns även det på entréplan.

Dokument

Området

Välkommen till ett mycket lugnt och harmoniskt område precis invid Mälarens glittrande vatten. Här kan ni verkligen njuta av att bo med naturen runt hörnet samtidigt som Citys puls finns endast ca 15 minuter från dörren. Det bästa av två världar helt enkelt! På ett fåtal minuters gångväg finner man harmoniska Judarskogens naturreservat och Åkeshofs slottspark med fina promenadstråk och vacker natur. Judarsjön med sitt stillfulla vatten är vintertid perfekt för skridskoåkning eller spontan skidåkning. Utmed Mälaren finns fina badmöjligheter från klipporna men även badplatser som t.ex. Ängbybadet och Kärsön, för svalkande sköna bad under sommarens varma dagar. Vid Åkeshov finns badhus, gym och upplyst motionsslinga för den som gillar att springa och vintertid åka skidor. Det finns också en jättefin cykelbana hela vägen ut till Ekerö via Drottningholm och Lovöns vackra strövområden.

Närområde

Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, konditori, systembolag, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt flera bankkontor. I just Nockebyhov finns en närservicebutiken Garpes livs som har en mycket välsorterad köttdisk mm. I övrigt finns även restaurang, pizzeria och thairestaurang.

Kommunikation

På några minuters busstur eller 15 minuters promenad ligger Brommaplan. Brommaplan är en knutpunkt varifrån man snabbt tar dig till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar. Från Brommaplan tar tunnelbanan ca 15 minuter till city. I Nockebyhov finns också 12:ans spårvagn som går genom Brommas klassiska villakvarter till Alvik.

Många boende i området tar även cykeln till Alvik, över Tranebergsbron och vidare mot city då det är fina cykelbanor hela vägen.

Parkering

Boendeparkering gäller i området.

Räkna på ditt nya boende