Åkeslund, Bromma

Tunnlandsvägen 56

Belägen i natursköna och rofyllda Åkeslund saluförs nu denna perfekt planerade tvårummaren om 40 yteffektiva kvadratmeter, som noga renoverats efter en tydlig tråd för att bevara det ljuva 40-talet med dess kvalitativa era!

Här möts du av en tilltagen takhöjd, genomgående ljusa ytskikt, fönsterbleck i klassisk kolmårdsmarmor, välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, lättmöblerade rum samt ett badrum som försetts med tvättmaskin.

Det trivsamt stora vardagsrummet med vitmålade väggar samt vitlaserat parkettgolv bjuder på lättmöblerade ytor och genomsyras av en trevlig dos dagsljus via det generösa fönsterpartiet som vetter i sydväst.
Vidare finner vi det tidsenliga och renoverade köket med gråsläta skåpsluckor samt beslag av rostfritt stål som bjuder på tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp samt generösa arbetsytor.
Via köket når du det stillsamma sovrummet med gott om plats för stor dubbelsäng och som berikats med tre rymliga garderober!

Här bor du med skog och grönskade natur som närmsta granne i en trygg och stabil förening som både har en hyresrätt kvar sedan ombildningen, en övernattningslägenhet, två kommersiella lokaler samt hela 14 parkeringsplatser!

Med en mycket kort promenad på knappa 2 minuter från lägenheten som är belägen i natursköna och kulturmärkta Åkeslund når du Brommaplan med dess breda serviceutbud i form av matbutiker (ICA & Coop), systembolag, restauranger, gym (Sats & Itrim), blomsterbutik och apotek etcetera.
Här erbjuds också enastående kommunikation och linjetrafik i form av flertalet bussar, flygbussen samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city via Alvik på ca 18 minuter.

Inte heller långt från lägenheten hittar du Abrahamsbergs centrum, med serviceutbud som mataffär, gym, pizzeria och sushi.
Inom promenadavstånd från lägenheten återses gamla Brommas villakvarter med dess idylliska torg där några få butiker och caféer avlöser varandra.

Populära motionsspår, bad, utegym och grönområden återses samtliga inom bostadens närområden däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längst med Mälarens vatten.
En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 40 kvm
Avgift 2476 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1943
Pris

Ansvarig mäklare
Daniel Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-36 25 14
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Yteffektiv tvårummare i natursköna och lummiga Åkeslund med direkt närhet till Brommaplan!

Digitalt visitkort Daniel Andersson Planritningen

Digitalt visitkort Daniel Andersson
Digitalt visitkort Daniel Andersson
Planritningen
Planritningen
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tunnlandsvägen 56

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 40 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 40 kvm
Byggnadsår 1943
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Välkomnande ljus och luftig hall med goda avhängningsmöjligheter, tilltagen takhöjd samt nyinsatta garderober med skjutdörrar. Här möts du av vitmålade väggar och mörkgrått golv i stenmotiv. Från hallen når du bostadens badrum och det generösa vardagsrummet!

Vardagsrum

Tilltaget och trivsamt vardagsrum med lättmöblerade ytor och generös rymd! Här rymmer du både soffgrupp och matgrupp samt mindre arbetshörna om så önskas. Rummet har berikats med vita väggar och vitlaserat parkettgolv.

Kök

Tidstypiskt grått kök som smyckats med beslag i rostfritt stål, vilka gifter sig fint med diskbänken i matchande material. Tack vare flertalet över- och underskåp bjuds det här på rikligt med förvaringsmöjligheter! Rummet har berikats med grå plastmatta och vitmålade väggar. Utrustad med kyl/frys, spis/ugn samt fläkt.

Sovrum

Stillsamt och insynsskyddat sovrum med vitmålade väggar och grå plastmatta. Med plats för större säng finns här goda förvaringsmöjligheter tack vare tre rymliga garderober.

Badrum

Stilrent och stambytt badrum med vita kakelklädda väggar och ett tidstypiskt terrakotta tonat klinkergolv. Badrummet som berikats med ett trevligt vädringsfönster som skänker en härlig dos dagsljus har även försetts med en funktionell tvättmaskin som underlättar vardagslivet! Här finns utöver tvättmaskin både badkar, wc, handfat samt spegelskåp med förvaring inuti!

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-03-25
Primärenergital 167

Ekonomi

Lägenhetsnummer 502/1002
Avgift 2476 kr/mån
Kommentar Ink Värme, VA & grundutbud Kabel-TV
Andel i förening 0,0167%

Förening

Föreningsnamn Brf Stopet 2,3,4 i Stockholm
Organisationsform Bostadsrätt
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Som föreningsnamnet anger ingår tre fastigheter i föreningen på adresserna Stopvägen 105–115, Stopvägen 123, samt Tunnlandsvägen 56–58. Föreningen bildades under 2012. Föreningen har två kommersiella lokaler som hyrs och man har även en hyresrätter kvar sedan ombildningen.

Föreningen har en fin gästlägenhet som kallas för "Gaveln". Föreningens medlemmar får hyra lägenheten till gäster/familj/vänner på besök mot en viss avgift.
Föreningens ekonomi Föreningen har en god ekonomi med intäkter från lokaler, parkeringsplatser samt gästlägenhet och en befintliga hyresrätt. Hyresrätten är en dold tillgång till föreningen. Föreningens senaste årsredovisning tillsammans med övriga dokument finns på www.mohv.se.
Antal lägenheter 52
Antal hyresrätter 1
Antal lokaler 2
Renoveringar - 1997 renoverades balkonger
- 2006 vatten och avloppsstammar byttes
- 2006 renoverades tvättstugan
- 2006 Köken och badrummen fick nya ytskikt och alla elektriska installationer renoverades
- 2006 Fjärrvärme utrustning ny
- 2018 Byte av fönster och balkongdörrar
- 2019 Byte av portar

Föreningen har diskuterat att ev byta till bergvärme samt en byggnation av en motionslokal med bastu. Inga beslut tagna i dagsläget.
Parkering Föreningen har 14 parkeringsplatser att hyra. Till dessa är det separat kö.
Tv och bredband I fastigheterna finns installerat ett fiberoptiskt fastighetsnät för multimediakommunikation. Beställning av tjänster via www.zmarket.se.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden -Säljaren disponerar ett källarförråd.

Dokument

Området

Området Åkeslund ligger med endast några minuters promenad från Brommaplan där man finner ett brett serviceutbud och goda kommunikationer. Bland annat hittar man apotek, matbutiker, systembolaget, restauranger, konditori, banker, hotell och OKQ8 (öppet dygnet runt) m.m. Strax intill ligger också Abrahamsbergs lilla centrum med det mesta man behöver i form av mataffär, café, gym, spelbutik, pizzeria, kemtvätt, skomakare, blomsteraffär, videobutik och heminredning.

Kommunikation

Från Brommaplan tar du dig med buss till större delarna av västerort, Norrort samt Mälaröarna. T-banans gröna linje tar er in till centrala delarna av Stockholm på bara några minuter.

Parkering

I området råder boendeparkering på gatorna, se www.stockholm.se/parkering för med information.

Övrigt

Stora Mossens koloniområde bjuder på avkopplande promenader, likaså finns skogsparti för lite naturkänsla eller ypperligt för hundrastningen, eller barnens lek. Precis väster om Brommaplan finns även idylliska naturreservatet Judarskogen som bjuder på avkopplande natur.

I området finns flera populära förskolor och grundskolor.

Många boende i området tar cykeln in till city via Alvik och över Tranebergsbron vidare genom Kungsholmen.

På gångavstånd återfinns Gamla Brommas idylliska villakvarter och Mälarens glittrande vatten, Lillsjön och Bromma Golf med 9-hålsbana och driving range.

Räkna på ditt nya boende