VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Mariehäll, Bromma

Mariehällsvägen 6

Det har blivit dax att välkomna denna välplanerade och stilrena bostad om fyra rum och kök till marknaden. Här erbjuds tre stora sovrum, ett badrum samt en WC, en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett stort sällskapligt vardagsrum i anslutning till det trivsamma köket. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen, balkongen rymmer loungegrupp samt utrymme för växtlighet, varför inte en egen grönsaksodling. Bostaden är ljus och trivsam tack vare dess gavelläge som ger bostaden gott om ljus från tre vädersträck.

Bostaden tillhör föreningen Brf Bällstabacken 2, som i sin tur ingår i en samfällighetsförening tillsammans med föreningarna Bällstabacken 1 samt 3. Fredfors samfällighetsförening förvaltar fjärrvärme, VA, återvinningshus, lekplats/grillplats, vinter/sommarunderhåll samt parkeringsplatserna. Både samfälligheten och den enskilda föreningen är välskötta och bedriver en trygg verksamhet, vilket givetvis skapar grunden till en solid förening. Föreningen administrerar flera parkeringar, både inomhus och utomhus, med tillgång till laddstationer för elbilar.

Förutom moderna fastigheter och en bra förening finns natursköna omgivningar precis intill, Bällstaån rinner stillsamt genom Mariehäll och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och bryggor som är populära att sitta vid. På promenadavstånd från bostaden når du till både natur, vatten samt shopping och närservice. I området finns flertalet omtyckta skolor däribland Adolfsbergsskolan F-4 bara ett par minuter bort. I Annedal finner du Mariehällsskolan som sträcker sig från förskoleklass upp till sjätte klass. På gångavstånd finner du även flertalet omtyckta förskolor. Ett par minuters promenad tar dig till Sundbyberg centrums stadspuls och därmed även till samtliga önskvärda kommunikationer. Från Sundbybergs centrum sluter du med enkelhet an till både tunnelbanans blå linje, pendeltåg, bussar och tvärbana.

Låter det som en bostad i din smak?, välkommen att kontakta ansvarig mäklare på 076 -176 2021

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 91 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5838 kr/mån
Rum 4
Våning 5 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2005
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimalt planerad fyra om 91 kvadratmeter

Planritning

Planritning Mariehällsvägen 6 Redigerad
Planritning Mariehällsvägen 6 Redigerad
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mariehällsvägen 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 91 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 91 kvm
Byggnadsår 2005
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft

Rum

Hall

I hallen välkomnas du av gott om yta för avhängning av kläder och skor, väggar är vita och golvet löper genomgående i parkett. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare, perfekt förlängning av hallen.

Kök

Köket erbjuder gott om arbetsyta på bänkskiva av massiv oljad ek samt förvaring i både över och underskåp bakom vita luckor. Vägg mellan bänk och överskåp kläds av mosaik i blå kulör. Köket är utrustat med fullstor kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, häll samt diskmaskin.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för soffgrupp samt tillhörande småmöbler. Här finns bra yta för förvaringsmöbler. Väggar är vita och golv parkett.

Balkong

Från vardagsrummet når du den trivsamma inglasade balkongen som ligger lugnt mot föreningens gård. Balkongen är helinglasad (Lumon) och har en yta om ca 8 kvm.

Sovrum 1

Det första sovrummet lämpar sig ypperligt som barnrum alt kontor/gästrum. Här finns bra med utrymme för säng, förvaringsmöbler och skrivbord. Väggarna är här vita och fondvägg med vita/gråa inslag samt golv av parkett.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum erbjuder även det bra yta för säng, arbetsplats samt förvaringsmöbler. Rummen är luftiga och går att möblera på flertalet vis. Detta rum har parkettgolv samt vita väggar samt ljus fondvägg.

Sovrum 3

Det tredje och största sovrummet ligger placerat längst in i bostaden, perfekt som master bedroom. Här finns bra plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler och sängmöbler. Golv av parkett och väggar vita samt ljus fondvägg med gröna inslag.

Badrum

Bostadens badrum är utrustat med dusch, badkar, toalett, handfat med ovanhängande spegel, tvättmaskin, torktumlare med ovanliggande bänk och bra med förvaring i skåp. Badrummet är helkaklat i vita och blåa toner.

WC

Utöver det stora badrummet finns en WC, med klinkrat golv och kaklade väggar likväl det i vitt och blått.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-06-18

Ekonomi

Lägenhetsnummer NO51-1203
Avgift 5838 kr/mån
Kommentar till avgiften Avgiften inkluderar värme, vatten, bredband 250/250 samt telefoni, gruppavtal via Tele2. Fiber finns i huset. El debiteras enligt IMD mätning månadsvis.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 3,42239%

Förening

Föreningsnamn BRF Bällstabacken 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769608-7969
Gatuadress Mariehällstorget 4
Postnummer 16872
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 37
Renoveringar 2012 Stamspolning av samtliga avloppsrör.
2012 OVK (obligatorisk ventilationskontroll) genomförd.
2012 Energisparande åtgärder i samband med Samfällighetsföreningen.
2018 Investerat i laddplatser för elbilar
2018 Ökat säkerheten och tryggheten genom att mer utomhusbelysning har installerats
2018 Funkitonaliteten i lekplatsen har säkerställts
2018 Installation av porttelefoner
2022 Gemensamhetsel
Parkering Inom området finns 57 parkeringsplatser utomhus och 60 garageplatser. Bilplatserna fördelas av Fredsfors samfällighetsförening som även ansvarar för kön till platserna. Fördelningen sker efter kötid. Det finns en separat kö för uteplatser respektive garageplatser. Alla bilplatser (utom gästplatserna som endast är till för medlemmarnas gäster) är till för medlemmarna i de tre bostadsrättsföreningarna i området och hyrs inte ut till utomstående. Lediga garageplatser finns! Uteplatser 450 kr, laddplats ute inkl el 950 kr. Garageplats 950 kr, laddplats i garage inkl el 1450 kr. Hyran för bilplatser debiteras samtidigt med månadsavgiften för varje lägenhet. Laddplatser: Det finns totalt 18 laddplatser för elbilar, 8 i garage och 10 utomhus. Gästparkering: Det finns totalt fyra gästparkeringar: två vid Mariehällsvägen nr 12 respektive två vid nr 10. På gästparkeringarna kan man parkera under max tre timmar med P-skiva. Samtliga parkeringsytor övervakas av Länsparkeringar.
Tv och bredband Bredband med hastighet 250/50 Mbit/s (under höst 2022 utökas detta till 250/250 i samband med att Tele2 uppdaterar till 10G) TV Grundutbud (15 kanaler samt Comhem play) Telefoni bas
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningens gemensamma tvättstuga finns i hus nr 4 med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
Cykelförråd och hobbyrum finns.

Övrigt

Balkong Inglasad balkong

Dokument

Området

Ingen karta för tillfället.

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.