Visningar

Söndag 27 November KL: 13:00 - 13:45 Välkommen på visning, anmäl er gärna via hemsidan! Boka
Måndag 28 November KL: 17:30 - 18:00 Välkommen på visning, anmäl er gärna via hemsidan! Boka
Boka visning
Mariehäll, Bromma

Kratsbodavägen 50C

+ Uteplats!
+ Stilsäkra materialval!
+ Nybyggt från 2016!
+ Sundbyberg C ett stenkast bort!

Varmt välkommen till en modern och stilren enrummare belägen i populära Mariehäll, ett perfekt första boende där det bara är att ställa in tandborsten! På trettio kvadratmeter återfinns ett tidlöst kök från Ballingslöv med köksluckor i vitt och blått samt bänkskiva i vit stenkomposit, vardagsrumsdel såväl som sovrumsdel samt gott om förvaring bakom tre fristående garderober, badrum med genomgående kakel och klinker i jordnära grå ton och till sist en rymlig hall där lägenhetens kombimaskin hittas undangömd i en fjärde fristående garderob. Sommardagarna spenderas bäst på lägenhetens fantastiska uteplats med möjlighet att möblera upp med loungegrupp alternativt bord och stolar, plats finns även för eventuella krukväxter eller varför inte en pallkrage för den odlingsintresserade. Väntas ett större sällskap finns möjlighet att umgås tillsammans på föreningens takterrass med utsikt över Bromma och Sundbyberg.

Belägen i Mariehäll bor du med all den service du kan tänkas behöva. Bara ett stenkast bort nås Sundbyberg C med ett brett utbud av restauranger, caféer, matbutik, apotek och systembolag men även goda kommunikationsmöjligheter i form av pendeltåg, tunnelbana, tvärbana samt buss. På gångavstånd nås även Bromma Blocks med bland annat ICA Maxi Stormarknad och Stora Coop samt flertalet butiker. Trevliga promenadstråk återfinns längs med Bällstaån där de populära strandbryggorna är perfekta att ta en vilopaus vid. Välkommen hem!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 30 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1937 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 2 195 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Felicia Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 05 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stilsäker enrummare med trevlig uteplats!

Planritning

Felicia Johansson

Felicia Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kratsbodavägen 50C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 30 kvm. föreningens information
Hiss Ja

En trappa upp från gatuplan

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 30 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation FX-system (mekanisk frånluftssystem)

Rum

Hall

Välkommen in till en öppen och rymlig hall där vitmålade väggar möter stengolv i jordnära grå ton som tillsammans sätter en modern prägel på denna stilsäkra lägenhet. Möjlighet att hänga av sig ytterjackan återfinns direkt innanför ytterdörren och förvaring erbjuds i en fristående garderob där även lägenhetens kombimaskin hittas. Hallen välkomnar sedan in till resterande delar av denna fantastiska etta.

Kök

Tidlöst kök från Ballingslöv med gott om förvaring bakom underskåp i blå ton samt vita överskåp med bänkskiva i stenkomposit som skapar goda förutsättningar för att förbereda en trevlig middag. Maskinpark med alla de bekvämligheter som efterfrågas och utgörs av induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kyl/frys - alla från varumärket SMEG.

Vardagsrum

I anslutning till köket återfinns lägenhetens vardagsrum med plats för soffa, soffbord och mediamöbel. Vackert mönstrad ekparkett beklär golvet där vitmålade väggar tillsammans med två generösa fönsterpartier från golv till tak förser lägenheten med ett behagligt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Från vardagsrummet nås lägenhetens fantastiska uteplatsen med gott om plats för loungegrupp alternativt bord och stolar. För den odlingsintresserade finns även plats för flertalet krukväxter eller varför inte en pallkrage.

Sovdel

I en separat del av det allmänna rummet hittas det som idag nyttjas som sovdel. Här finns plats för dubbelsäng och tack vare tre fristående garderober finns även generös förvaringsyta för kläder och skor.

Badrum

Modernt och exklusivt badrum med kakel och klinker i samma jordnära sten som återfanns i hallen med detaljer i mässing. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handdukstork samt handfat med kommod för förvaring.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-24
Primärenergital 93

Ekonomi

Lägenhetsnummer 554-C1106
Pris 2 195 000 kr föreslagen budstart
Avgift 1937 kr/mån
Kommentar till avgiften Månadsavgiften inkluderar värme & VA. Obligatoriskt tillägg om 190kr/månad läggs på månadsavgiften avseende fiber.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,53%
Andel av årsavgift 0,53%

Förening

Föreningsnamn Brf The Bronze
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-6413
Gatuadress Kratsbodavägen 50A-D
Postnummer 16865
Ort Bromma
Hemsida https://brfthebronze.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf the Bronze består av 125 bostäder där alla upplåtes med bostadsrätt.
Föreningen är en så kallad äkta förening och äger marken.

The Bronze ritades av Kod Arkitekter och stod klart under 2016 och så här skriver arkitekterna om projektet: "Med The Bronze såg vi möjligheten att läka ihop landskapet och genom byggnadernas placering och gårdarnas terrassering skapa en kontakt mellan gatan och det ursprungliga berget bakom tomten. Relationen till berget har styrt volymernas placering och det arkitektoniska uttrycket. Den bronsskimrande fasaden är projektets signum."
Föreningens ekonomi From Januari 2023 kommer avgiften höjas med 10%
Äger föreningen marken Föreningen äger marken
Antal lägenheter 125
Renoveringar Fastigheten stod klar under 2016 och det föreligger inga fastställda planer för renoveringar.
Parkering Föreningen har 22 st garageplatser som kostar 1 400 kr/mån. Utöver det finns det också 5 st parkeringsplatser utomhus som kostar 850kr/ mån.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gemensam takterrass finns i hus D, som får nyttjas utav föreningens medlemmar.
Barnvagsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage.
Föreningen har även lånecyklar till förfogande som kan hyras via appen Donkeyrepublic. Samtliga lägenheter har ett källarförråd.
Övrigt Återvinningscentral finns på Linta gårdsväg 16 (ca 100 meter från fastigheten). Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar som bokas via M.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://brfthebronze.wixsite.com/hello

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.

Räkna på ditt nya boende