VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehäll, BROMMA

Kratsbodavägen 46A

- Föreningens bästa läge
- Lugnt läge mot gården
- Sundbyberg centrum på kort gångavstånd
- Diskmaskin och kombimaskin i lägenheten
- Förening äger marken
- Tillgång till två takterrasser

Varmt välkommen till Kratsbodavägen 46A och denna kvadratsmarta tvåa med alla rätt. En tvåa i genomgående förstklassig standard med alla tänkbara bekvämligheter. Här erbjuds en stor balkong mot föreningens trevliga innergård med lummig vy mot skogsdunge. En öppen och social planlösning mellan ett välutrustat kök och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, stilrent badrum med kombimaskin och dusch med glasväggar. Utöver det ett sovrum med bra plats för dubbelsäng med anslutning till walk in closet / förråd. En bostad som har alla rätt.

BRF Alprosen är en stor och stabil förening som äger marken. Föreningen har goda intäkter från lokaler i fastigheterna samt från garageplatser. Via föreningen finns tillgång till två gemensamma takterrasser för medlemmarna att nyttja. Utöver det har föreningen ett gediget antal garageplatser medlemmar får förmånen att hyra. Fastigheterna är helt nyckelfria till samtliga utrymmen, likaså till din egen lägenhetsdörr som är utrustat med kodlås.

På Kratsbodavägen bor du med närhet till allt, Mariehälls mysiga kvarter precis intill och ett fåtal minuters promenad till Sundbyberg centrum där citypulsen infinner sig. Från Sundbyberg C ansluter tunnelbana, pendeltåg, regionaltåg samt flertalet busslinjer som smidigt tar dig till city. På kort avstånd finner du handelsplats Bromma blocks, perfekt för både stor och detaljhandel.

Låter detta som en bostad i din smak, tveka inte på att kontakta mäklare på 076-1762021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 41 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2497 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017-2018
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Insynsfri tvåa ett stenkast från Sundbybergs centrum!

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kratsbodavägen 46A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 2017-2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning
Bredband Bredband via fiber 250/100 Mbit/s från Telenor 165kr/mån TV Must-Carry kanaler ingår i månadsavgiften.

Rum

Hall

Ljus hall med gott om yta för förvaring. Parkettgolv genomgående samt vitmålade väggar.

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med bra yta för soffgrupp och TV möbler. Stort ljusinsläpp från fönsterpartier, från vardagsrummet nås den väl tilltagna balkongen. Här finns bra plats för soppgrupp samt yta för grill eller odling.

Kök

I öppen planlösning mot vardagsrummet finner du köket, välplanerat med gott om förvaring i både under och överskåp bakom vita luckor. Fullt utrustat med integrerade vitvaror i form av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Bänkskivor utgörs av svart sten likaså stänkskydd mot vägg.

Sovrum

Ombonat sovrum med bra plats för dubbelsäng, här är väggarna vita samt fondvägg i mörkgrå ton. Från sovrummet nås bostadens walk in closet /förråd där både kläder och prylar har sin givna plats.

Badrum

Påkostat och stilrent badrum med helkaklade ytskikt i ljusa toner. utrustat med dusch med glasvägg, kommod, vägghängd spegel samt kombimaskin med skåp för förvaring.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-11-09
Primärenergital 106

Ekonomi

Lägenhetsnummer 421
Avgift 2497 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten/hushållsel debiteras separat efter verklig förbrukning. Obligatoriskt tillägg för bredband om 65kr/mån (1000/1000 mbit/s via Ownit).
Driftkostnad 780 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 780 kr

Post övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,63176%
Andel av årsavgift 0,64303%

Förening

Föreningsnamn Brf Alprosen i Mariehäll
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769629-1207
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Alphyddan 11 som är belägen på ett mycket attraktivt läge med direkt närhet till Sundbyberg samtidigt som du bor på ett avskiljt och lugnt läge. Fastigheten består av två huskroppar med 109 bostadsrätter och 3 lokaler.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 109
Antal lokaler 3
Renoveringar Utförda:
2019 - hissbesiktning.
2020 - påfylld lek-sand > 5 cm.
2021 - Installation av 10 st laddplatser för elbil.
2022 - OVK-besiktning av lägenheter och lokaler genomförd.
2023 - Rengöring växlare (värmebatterier)

Planerade:
Föreningen har inga kommande renoveringar inplanerade i dagsläget
Parkering 52 garageplatser, kostar 1 488 kr/mån.
Det finns totalt 10 st laddplatser (145 kr/mån extra för laddplats).
Finns även tillgång till gatuparkering i området där det är taxa 5 som gäller.

Kösystem sköts av SBC. Man kan ställa sig i kö så snart medlemskap är godkänt.
I dagsläget finns det ledig plats till garageplatser, dock föreligger det kö för laddplats.
Tv och bredband Bredband/TV/telefoni - föreningen har ett gruppavtal med Telenor för tripple play (65 kr mån för basutbud TV, 250/100 MBit bredband och fast telefoni).
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Barnvagnsrum finns i källarplan tillsammans med garaget, hiss hela vägen ner från bostaden. Cykelrum finns i gemensamt utrymme på gårdsentréplan. Gemensam takterrass finns i fastigheten där bord, stolar och grönska finns.

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.