Visningar

Söndag 22 Maj KL: 12:45 - 13:30 Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Måndag 23 Maj KL: 18:00 - 18:30 Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Traneberg, Bromma

Kinnekullevägen 41

Belägen i natursköna och stillsamma Traneberg hittar du denna smakfullt renoverade och yteffektiva pärlan med perfekt planlösning om 39 kvadratmeter. Tack vare att varje yta noga tagits i beaktan känns denna lägenhet betydligt större än sin faktiska kvadratmeteryta.

Bostaden som besitter tidstypiska attribut så som tilltagen takhöjd, fönsterbrädor i solid sten och bevarat originalgolv i form av fiskbensmönstrad stavparkett, genomsyras av ett svårslaget ljusflöde tack vare de genomgående och fantastiska fönsterpartierna som vetter i två väderstreck!

Det trivsamma vardagsrummet med vitmålade väggar och golv i form av fiskbensparkett bjuder på lättmöblerade ytor och genomsyras av en trevlig dos dagsljus via det generösa fönsterpartiet i eftertraktat söderläge som förstärks ytterligare av ljusflödet från kökets fönsterpartier. Här har man skärmat av och byggt en praktisk sovalkov med plats för stor säng som ramats in av funktionella förvaringslösningar och byggt en arbetshörna som döljer sig i en tidigare platsbyggd garderob.
Från vardagsrummet når du även den ombonade och högt belägna balkongen i eftertraktat söderläge! Perfekt för den som önskar odla eller åtnjuta solens strålar under sommarhalvåret.

Smakfullt renoverat och klassiskt kök med vita skåpsluckor som smyckats med mässingsbeslag i kombination med mörktonad bänkskiva i valnöt och tegelsatt vitt kakel. Köket som bjuder på tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp samt generösa arbetsytor är fullt utrustad med integrerad kyl/frys och diskmaskin, induktionshäll, fläkt och ugn.
Det helkaklade och stambytta badrummet med vita kakelklädda väggar och mörkgrått klinkers golv är utrustad med bekvämligheter som både dusch med glasvägg, golvvärme och handdukstork!

Här bor du i ett lugnt och stillsamt område med skog och grönskande natur som närmsta granne, samtidigt som du snabbt och smidigt når storstadspulsen med tunnelbanan på bara några minuter!

På ca 5 minuters promenad når du Alvik med T-banas gröna linjer som snabbt och smidigt tar dig till City på bara några minuter. Även Tvärbanan avgår härifrån med spårvagn mot Globen/Hammarby Sjöstad via Liljeholmen samt mot Solna C via Ulvsunda/Bromma Blocks och Sundbyberg. Vidare kan man ta 12:ans spårvagn genom idylliska villaområden via Äppelviken och Ålsten till Nockeby.
Flertalet busslinjer avgår också härifrån till bl.a. Spånga station och Bromma flygplats. Mysiga Alviks Torg erbjuder caféer, butiker, banker, två gym, SALK-hallen, ICA och ett par högklassiga restauranger vid vattnet. Vid Tranebergsplan finns pizzeria, vårdcentral och apotek.
En kort cykeltur över Tranebergsbron och ni når Kungsholmen vidare mot City!

För er som gillar båtliv och bad erbjuds många möjligheter. Minnebergsbadet är ett populärt bad som finns inom 10 minuters gångavstånd. Likaså Solviksbadet finns i närområdet samt mängder av båtklubbar som ligger längs strandkanten till Ulvsundasjön.
För den som gillar att promenera finns härliga promenadstråk längs stranden från Traneberg via Äppelviken, Ålsten till Nockeby. Några stationer västerut med tunnelbanan finns Judarns naturreservat som erbjuder skön avkoppling i naturen.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 39 kvm
Avgift 3834 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1937
Pris 2 395 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Daniel Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-36 25 14
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Socialt planerad & ytterst yteffektiv bostad med balkong i eftertraktat söderläge!

Digitalt visitkort Daniel Andersson

Digitalt visitkort Daniel Andersson
Digitalt visitkort Daniel Andersson
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kinnekullevägen 41

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 39 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 39 kvm
Byggnadsår 1937
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnande ljus och luftig hall med goda avhängningsmöjligheter. Med ljusa väggar och trägolv i original kan du från hallen överblicka bostadens samtliga rum.

Kök

Socialt planerat kök med vita skåpsluckor och tegelsatt vitt kakel som bjuder på goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet över- och underskåp, samt generösa arbetsytor på den tilltagna bänkskivan i valönt. Med vitmålade väggar och vitlaserade furutiljor finns här plats för stort matbord. Köket är utrustad med diskmaskin, kyl/frys, ugn med spis och fläkt.

Vardagsrum

Socialt och trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och mediamöbel. Rummet som berikats med fiskbensmönstrad ekparkett och målade vita väggar, fönsterbräda i solid sten och tilltagen takhöjd, genomsyras av ett härligt ljusflöde tack vare det generösa fönsterpartiet som vetter i ett solsäkert söderläge. Från vardagsrummet når du lägenhetens hall, sovrum.

Sovalkov

Rofyllt och insynsskyddad sovalkov med plats för stor säng. Tack vare att man byggd en praktisk garderobslösning runt sängens givna plats får man här fantastiska förvaringsmöjligheter. Alkovens väggar är vitmålade och golv av fiskbensmönstrad ekparkett.

Balkong

Mysig, ombonad och högt belägen balkong som vetter i ett solsäkert sydvästläge med utsikt över tallar och trädtoppar! Här finns det gott om plats för odling, stolar och bistrobord eller en mindre loungegrupp för den som önskar.

Badrum

Stambytt och nyligen renoverat badrum med vita kakelklädda väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Utrustat med dusch med glasvägg, wc, kommod samt handdukstork. Här finns även spotlights i taket.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2021-07-21
Primärenergital 171

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2162-1-15-6
Pris 2 395 000 kr föreslagen budstart
Avgift 3834 kr/mån
Kommentar inkl värme, V/A & kabel-TV (basutbud).
Andel i förening 4,15149%
Andel av årsavgift 4,15149%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Kinnekulle nr 162 i Stockholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 7164174430
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Kinnekulle nr 162 bildades 1982 och är en välskött förening med 24 bostadsrätter. Föreningen genomgick nyligen ett stambyte och har flertalet av de stora renoveringarna bakom sig.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt. Nuvarande avgäldsperiod löpet till 2025.
Antal lägenheter 24
Antal lokaler 1
Renoveringar GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
1983 Byte av elstigar och elcentral
1983 Stambyte av Badrum/WC i fastigheten, dock ej uppgång 39 som stambyttes 2014
1983 Fasadrenovering
2007 Renovering av tvättstugan
2010 Ommålning av fönster
2011 OVK
2012 Ombyggnad av sopstation
2012 Ommålning av portarna
2012 Installation av takbryggor ovanför portarna
2013 Översyn och reparation av taket
2013 Byttes avluftningar på samtliga vindar
2013 Ny sopstation
2014 Stambyte har skett i uppgång 39 samt översyn och spolning av stammar.
2017 Stambyte i fastigheten, exkluderat stam i uppgång 39 som byttes 2014. I samband med stambyte byttes elstammar ut så att det nu är 3-fas i fastigheten. Även byte av värmestammar till radiatorer.
Parkering Boendeparkering råder i området och kostar runt 500-600kr/månad. För mer information besök www.stockholm.se/parkering
Tv och bredband Grundutbud via Comhem ingår i avgiften. Man kan även ansluta sig till Bredbandsbolaget, Telenor eller liknande. Detta tecknar den boende separat.
Överlåtelseavgift 1183 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Tvättstugan är belägen i källaren som är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett torkrum.
Sedan finns även ett cykelförråd att nyttja.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Säljaren disponerar ett källarförråd & ett stort vindsförråd.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende