VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Blackeberg, Bromma

Karen Blixens Gata 13

Tilltalande ljus och trivsam i genomgående fint skick. Stor balkong ger chans till fina stunder i solen. Granne med härligt naturreservat och Mälaren som bjuder in till motion och rekreation. På drygt fem minuters gångavstånd finns Blackebergs torg med butiker, mataffär, tunnelbana mm.

Välskött förening med stabil ekonomi. Nybyggt 2014 med goda faciliteter. Hiss i huset, separat förråd, cykel-/barnvagnsförråd och möjlighet till garage eller p-plats.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer info och intresseanmälan.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 61 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3567 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 12
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2014
Pris 2 595 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Smakfull och ljus med hiss i huset - Granne med naturreservat och Mälaren

Snart har Powerbild NiklasBergsten Stående 2 Stående 1 Stående 1

Snart har
Snart har
Powerbild NiklasBergsten
Powerbild NiklasBergsten
Stående 2
Stående 2
Stående 1
Stående 1
Stående 1
Stående 1

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Karen Blixens Gata 13

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 61 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 61 kvm
Byggnadsår 2014
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Rum

Hall / Klädkammare

Vid entrén erbjuds förvarings och avhängningsmöjligheter i garderob samt i rymlig klädkammare. Ekparkett på golv och väggar grå, mönstrad tapet.

Vardagsrum

Generösa ytor med plats för stor sällskapshörna. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Utgång härifrån finns till den stora balkongen.

Balkong

Stor balkong med chans till sol och plats för bordsgrupp. Perfekt för att avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret.

Kök

Vid köket erbjuds goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Matplats för ett stort sällskap med fint ljusinsläpp från fönster i vinkel. Vita skåpluckor, grått kakel och grå bänkskiva matchar snyggt med ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. Utrustning i form av induktionshäll, ugn, micro, kyl/frys och integrerad diskmaskin.

Sovrum

Här finns plats för dubbelsäng. Förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Inrett i behagliga färger med väggar målade i vitt, randig fondtapet samt golv med ekparkett. Rogivande vy mot grönska.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv. Här finns WC, kommod, dusch med vikdörrar, handdukstork samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och arbetsbänk.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2017-03-20
Primärenergital 59

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11603
Pris 2 595 000 kr Utgångspris
Avgift 3567 kr/mån
Kommentar inkl värme, kallvatten, avlopp, sophantering
Driftkostnad 7 840 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 950 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr
  • Övrigt: 2 890 kr

Posten Övrigt avser dels kostnaden för varmvattnet (ca 850 kr/år) som medlemmen själv står för enligt faktisk förbrukning. Dels också det obligatoriska tillägget på 170 kr/mån för TV/Bredband.

Andel i förening 0,4849%

Förening

Föreningsnamn Brf Kvarnhjulet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769625-4015
Gatuadress Karen Blixens Gata 5
Postnummer 16844
Ort Bromma
Epostadress styrelsen.brfkvarnhjulet@gmail.com
Hemsida www.brfkvarnhjulet.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Kvarnhjulet är en omtyckt och välskött förening med nya byggnader uppförda av JM år 2014/2015. Totalt finns 176 bostadsrättslägenheter som varierar i storlek mellan 2-4 rok. Man har även tillgång till en stor lokal som hyrs ut och nyttjas som förskola, vilket ger goda intäkter. Utöver detta finns även en gästlägenhet med fyra bäddar på Karen blixens gata 13 som medlemmarna kan hyra för besökande. På gården finns även tillgång till två grillar.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Simpleko. För mer info besök gärna föreningens informativa hemsida - www.brfkvarnhjulet.se
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi är att anse som mycket stabil. Utöver den planlagda amorteringen på 988 000 kr/år beslutade man att under från 2015 amortera ytterligare 2 992 000 kr/år under fem års tid, vilket gynnat de framtida ekonomiska utsikterna. Byggnaderna är dessutom byggda så sent som 2014/2015 vilket gör att inga större renoveringsbehov på dessa lär föreligga på lång tid. Föreningens lokal hyrs ut till Bromma stadsdelsnämnd som bedriver en förskola. Detta ger mycket värdefulla intäkter till föreningen.
Äger föreningen marken Nej, föreningen innehar fastigheten med tomträtt. Avgäldsperioden har precis lagts om och löper för närvarande fram till 2032-01-01.
Antal lägenheter 176
Antal lokaler 1
Renoveringar Föreningens byggnader uppfördes 2014/2015 och således bedöms inga större renoveringar föreligga i närtid.
Parkering Föreningen har tillgång till 83 garageplatser (900 kr/mån), 57 p-platser (450 kr/mån) och 10 p-platser med laddstolpe (650 kr/mån) utomhus som kan hyras av medlemmarna. Dessutom finns 6 p-platser utomhus för gäster samt 7 MC-platser (300 kr/mån) i garaget. Detta administreras av Q-park. För mer info om tillgänglighet, ring 0771-96 90 00.
Tv och bredband Fiber finns indraget och föreningen har tecknat avtal med Bahnhof för TV/Bredband/Telefoni. Medlemmen får tillgång till detta genom ett obligatorisk tillägg på 170 kr/mån. Då ingår ett TV-paket (genom Sappa som underleverantör) på 19 kanaler och Internetuppkoppling på 1000/1000 Mbit.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Blackeberg är en lummig och lugn stadsdel i västerort som tillhör Bromma stadsdelsområde. Området bebyggdes ursprungligen på 50-talet och ligger naturskönt inbäddat i naturen och med vackra vandringsstråk vid Mälaren intill. Här finns också det mytomspunna Ljunglöfska slottet med sin vackra park. Blackeberg gränsar mot Grimstaskogen - ett uppskattat friluftsområde där man kan promenera, jogga eller plocka bär och svamp. Området ligger även nära de populära badplatserna Kaananbadet och Ängbybadet. På några minuters gångavstånd finner du tunnelbanan och Blackeberg Centrum med caféer, frisörer, matbutiker, apotek, bibliotek, gym med mera. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till Stockholm city på endast ca 20 minuter. Vid Kanaanbadet finns minigolf och omtyckt café som sommartid anordnar grillaftnar med uppträdanden.

Närområde

Vid Blackebergs torg finns viktig närservice så som livmedelsbutik (öppet alla dagar 07-22), apotek, vårdcentral och tandläkare. Här finns också gym, caféer, restauranger och annat som är trevligt. I området finns också många förskolor, bland annat med montesoripedagogik. Södra Ängby skola och Blackebergsskolan erbjuder två väldigt bra grundskolor och Blackebergs gymnasium är sedan länge ett populärt val för gymnasieeleverna. Avståndet är inte heller långt till Vällingby centrum som har ett stort utbud av shopping.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje har två stationer i området (Blackeberg och Islandstorget) och tar dig till Stockholms centrala delar på ca 20 minuter. Vid Islandstorget avgår även buss 113 mot Sundbyberg och Solna.

Parkering

I området är det fri parkering på gatan. Städdag en gång i veckan under vintertid.

Räkna på ditt nya boende