VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehäll, BROMMA

Kamomillagatan 31

Välkommen till denna sällan till-saluförda tvåa på eftertraktade Kamomillagatan precis intill Mariehällstorget. Med välplanerade ytor och stilfulla material erbjuder denna lägenhet ett perfekt boende för den som söker både funktion och stil.

På fjärde våningen, med hiss direkt från entrén, möts du av en ljus och luftig atmosfär tack vare dess höga läge. Lägenheten har ett luftigt och sällskapsvänligt vardagsrum i direkt anslutning till det moderna köket som är utrustat med allt du behöver för trivsam matlagning samt med bra förvaringsutrymmen. Utöver det ett väl tilltaget sovrum i privat separat del med plats för dubbelsäng, två garderober samt yta för arbetsplats. Badrummet är stilfullt med helkaklade väggar och klinker som golv. Här har du lyxen att ha både tvättmaskin och torktumlare i badrummet med ovanliggande bänkyta samt bra yta ovan för hängande skåp eller hyllplan. 

Från bostadens dörr nås den härliga balkongen i rakt söderläge där du kan njuta av både sol och rofylld utsikt. Balkongen är stor och rymmer både loungemöbler samt matgrupp om så önskas. Perfekt för sommarens middagar och odling. 

Här bor du bekvämt i moderna fastigheter i den välskötta bostadsrättsföreningen Brf Basaren, en populär förening. I föreningen finns en stor innergård med trevliga grönområden, perfekt för både de stora och små. Dessutom erbjuder huset källarförråd, cykelförråd, barnvagnsförråd och garageplatser för föreningens medlemmar. På Kamomillagatan bor du med Mariehällstorget precis runt knuten, där infinner sig Ica butik, gym, restaurang samt salonger. Busshållsplats Mariehällskyrkan når du på en minuts promenad. Mariehäll erbjuder utöver det vackra grönområden, promenadstråk längs med vattnet och fina cykelstråk. Samtidigt har du knytpunkten Sundbybergs kommunikationer nära, likaså citypulsen. 

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse eller frågor!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 45 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3073 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 2 595 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad tvåa högst upp i huset med stor balkong!

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kamomillagatan 31

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 45 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 45 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Hallen är rymlig och välkomnande med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor på både öppen yta samt i två garderober. Elegant inredning med vita väggar och parkettgolv genomgående hela lägenheten samt stilfulla kromade detaljer. Via hallen nås den stora balkongen belägen i rakt söderläge.

Vardagsrum

Trivsamt och stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Tack vare lägenhetens höga läge erbjuds vacker ljus och glimt av solnedgång. Här finns plats för större soffgrupp samt förvarings/tv-möbel.

Kök

Köket är stilrent och modernt med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Fullt utrustat med vitvaror i form av diskmaskin, kyl/frys, ugn samt häll. Utöver det gott om förvaringsutrymme bakom vita luckor och bra arbetsyta på bänk av mörk laminat. En ljus och trivsam miljö för matlagning och sociala sammankomster.

Sovrum

Sovrummet är elegant och inbjudande med vita fräscha ytor. Gott om plats för en dubbelsäng generösa förvaringsmöjligheter. Här finns också plats för en bekväm arbetsplats.

Badrum

Badrummet är stilfullt och modernt inrett med en elegant kakelklädd vägg och en snyggt klinkergolv Här finns en rymlig duschhörna, stilren handfat med en spegel ovanför samt både tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänk. Plats för vägghängd förvaring finns.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2018-03-07
Primärenergital 146

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31303
Pris 2 595 000 kr
Avgift 3073 kr/mån
Kommentar till avgiften Inklusive värme, TV/bredband via Bahnhof 1 Gbit/s och bostadsrättstillägg. Kostnad för varm-och kallvatten enligt individuell förbrukning tillkommer.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,87%
Andel av årsavgift 0,87%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 375 633 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på senaste årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn BRF Basaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769624-3745
Gatuadress Bällstavägen 60
Postnummer 16872
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Brf Basaren bildades 2012 och har 75 bostadsrätter samt 2 lokaler som bidrar med goda intäkter till föreningen. Brf Basaren är en äkta bostadsrättsförening som innehar marken med tomträtt.
Äger föreningen marken Föreningen har upplåten tomträtt. Den nuvarande avgäldsperioden omförhandlades 2022-09-30. Avgälden hamnade på 660 900 kr efter omförhandling. En sänkning genomfördes därmed från tidigare avgift. Avtalet gäller i 10 år framöver.
Antal lägenheter 75
Antal lokaler 2
Renoveringar 2017: Passersystem garage (fjärrkontroller/taggar)
2018: Åtgärder efter 2-års garantibesiktning
2019: Passersystem installerades i samtliga trapphus och även i garaget. Ersatte det gamla systemet med portkod och istället finns porttelefon
2019: Laddplatser installerades
2019: Utrustat cykelrum med cykelliftar
2019: Utökat sopkärl i soprummet
2019: Ökat säkerheten vid infart till garaget
2020: Kamera och brickläsare för soprum har installerats
2020: Fler kameror har installerats i garage
2021: Radonmätning
2022: OVK
2023: Stamspolning
Parkering Garage-och parkeringsplatser:
- Föreningen har 53 st garageplatser. Dessa kostar 1100 kr/månad.
- En garageplats med laddstolpe kostar 1300 kr/månad. Laddkorten kommer från Vattenfalls lösning InCharge och fungerar på deras publika laddningar. Förbrukning går att följa på eget konto. Laddning på platserna i garaget sker till självkostnadspris. Totalt finns det 8 uttag med 16A laddning vardera.
- Utöver det hyr föreningen ut 4 st platser för MC inomhus för 350 kr per månad.

Det är i dagsläget ingen kö till garageplatserna!
Tv och bredband - Levereras av Bahnof. - 1 Gbit/s & Sappa Mer ingår för alla medlemmar.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Föreningen har en trevlig gemensam innergård.
Gemensamma utrymmen Cykelparkering, källarförråd, barnvagnsförråd finns i källaren.
Övrigt Föreningen tillämpar enskild debitering för el samt kall-och varmvatten efter faktisk förbrukning.

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Räkna på ditt nya boende