VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Annedal, BROMMA

Emils gata 9, vån 5/5

Varmt välkommen till Emils gata 9 och denna genomgående förstklassiga bostad om 38 kvadratmeter. En fantastisk bostad om två rum och kök med ett oslagbart läge helt insynsfritt på husets 5e våning. Du välkomnas av ett stort ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet som ger fint ljus till hela bostaden. Här erbjuds ett trivsamt vardagsrum med bra sällskapsytor i anslutning till det fullt utrustade och stilrena köket. Utöver det ett helkaklat badrum med kombimaskin installerad, ombonat sovrum med garderobsvägg och en ljuvlig naturskön vy. Helt enkelt ett boende med alla rätt.

Här bor du mitt i Annedals lugna oas, bara ett stenkast bort från Sundbyberg och citypulsen. I Annedal bor du i ett nyproducerat och tryggt område med goda kommunikationer. Lokalt i Annedal finns flertalet smultronställen i form av caféer och restauranger, även ICA-butik och närbutiken Direkten. På ett par minuter når du Bromma Blocks som erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva, likaså infinner sig Sundbyberg på kort gångavstånd där knytpunkt med både tunnelbana, pendeltåg och tvärbana finns.

Låter det som en bostad i din smak?, kontakta ansvarig fastighetsmäklare på 076-176 2021 vid frågor eller intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 38 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3193 kr/mån
Rum 2
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris 2 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Stilfull, välplanerad och insynsfri tvåa i hjärtat av Annedal!

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Emils gata 9, vån 5/5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 38 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 5 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 38 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Ventilation Mekanisk frånluft (FTX-system)
Övriga byggnader Säljaren disponerar ett källarförråd.

Rum

Hall

Välkomnade ljus hall med gott om förvaring och avhängningsyta. Här finns ett stort garderobsparti med vita fronter, perfekt för förvaring av kläder och prylar. Här börjar parkettgolvet som sedan löper genom hela lägenheten. Väggarna är vitmålade.

Kök

Kök är rymligt och erbjuder gott om förvaring i både under och överskåp samt bra arbetsyta. Luckorna är vita med kromade beslag och bänkskiva i mörk laminat, ovan bänk kläds vägg av svart kakel. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, integrerad mikrovågsugn, diskmaskin, ugn samt induktionshäll.

Vardagsrum

Bostadens vardagsrum är trevligt och erbjuder bra med yta för soffa samt småmöbler, här finns bra yta att för matgrupp för 4-6 personer. Väggar är genomgående vita och golv fortsatt i stilfull parkett. Det stora fönsterpartiet och den fria utsikten som erbjuds ger vardagsrummet en ljus och härlig känsla. Från vardagsrummet når du den mysiga franska balkongen.

Sovrum

Sovrummet inger en lugn och harmonisk känsla, här sover du gott i ostört insynsfritt läge. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängmöbler samt garderobsvägg.

Badrum

Bostadens toppfräscha badrum är helkaklat med grå klinker och vita väggar. Badrummet är utrustat med kombimaskin (tvätt/tork), dusch med glasväggar, handfat med kommod samt ovanhängande spegelskåp. Ovan kombimaskin finns ett skåp perfekt för förvaring av badrumsattiraljer.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-11-29
Primärenergital 54

Ekonomi

Lägenhetsnummer 51402
Pris 2 295 000 kr
Avgift 3193 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme upp till 20 grader samt kallvatten. Varmvatten debiteras enligt förbrukning. Ownit står för distribution av bredband/tv/telefon. 500-1000 Mbps per lägenhet och ett flex abonnemang för TV, debiteras 159kr/månaden.
Driftkostnad 3 036 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 128 kr
  • Övrigt: 1 908 kr

Övrigt avser obligatorisk kostnad för Tv/Tele/Bredband om 159 kr/mån. VA avser varmvatten och är en uppskattad kostnad baserad på säljarens förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,623%
Andel av årsavgift 0,62256%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 496 247 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Baserad på årsredovisning år 2022

Förening

Föreningsnamn Brf Trollskogen Mariehäll
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769624-9452
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen BRF Trollskogen i Mariehäll är en stabil förening med totalt 105 lägenheter i varierande storlek från 1 till 5 rok. Mer info om föreningen finns i senaste årsredovisningen samt på deras informativa hemsida - https://www.trollskogen.org/
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar men diskuterar en justering framöver.
Äger föreningen marken Nej, föreningen innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 105
Antal lokaler 2
Renoveringar Föreningens byggnader är nyligen uppförda så i dagsläget behöver inga större renoveringar planeras. Diskussioner finns på att installera solceller vilka skulle ge 80.000 kwh och betala sig på 5-7 år.
Parkering Föreningen har 71 p-platser i garage varav 15 st har elladdstolpe. Dessa kostar 1.200 kr/månad att hyra (100 kr extra för elladdstolpe. Förbrukning vid hyra av laddstolpe debiteras var tredje månad och dessa administreras av Aimo Park. P-platserna fördelas enligt kö-system.
Tv och bredband Fiber genom Ownit. 500/1000 mBit bredband och TV-abonnemang flex ingår till ett obligatoriskt tillägg av 159 kr/månad som debiteras i samband med månadsavgiften. Ytterligare TV-kanaler kan tecknas av bostadsrätthavaren själv.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gemensamma utrymmen Hushållsavfall lämnas i sopnedkast som finns belägna på fastighetens innergård. Sopnedkasten är anslutna till en för Annedal gemensam sopsugsanläggning. För sortering av plast, metall, el, glas, wellpapp samt batterier finns miljörum inom fastigheten.
Övrigt Förbrukningen av hushållsel mäts genom separata lägenhetsabonnemang

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.

Räkna på ditt nya boende