Visningar

Söndag 26 Maj KL: 12:00 - 12:45 Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Måndag 27 Maj KL: 17:30 - 18:00 Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Abrahamsberg, Bromma

Byggmästarvägen 6

- Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck
- Balkong i söderläge
- Tre välplanerade sovrum
- Fungerande öppen spis
- Övernattningslägenhet i huset (100kr/natt)
- Förening med låg belåning (918 kr/kvm)

Varmt välkommen till denna väldisponerade 4:a på populära Byggmästarvägen belägen på våning två med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett kvalitetsboende på alla sätt och vis. Vardagsrum med fungerande öppen spis samt utgång till rymlig balkong i ett soligt söderläge med möjlighet att möblera med både bord och stolar. Lägenheten erbjuder kök med gott om förvaring bakom vita över- och underskåp samt en generöst tilltagen köksö som ger bra med arbetsytor och möjlighet till sittplatser. Tre väldisponerade sovrum samt stambytt badrum. Kan enkelt byggas om till en 3:a och skapa ett större vardagsrum, om så önskas ( se alternativ planskiss). Här flyttar ni in in en välskött föreningen som genomfört de stora renoveringarna samt har låg belåning om 918 kr/kvm. Föreningen disponerar 4 garageplatser samt 4 parkeringsplatser ( 720 kr/mån resp. 400 kr/mån).

Bostaden är centralt belägen i natursköna och attraktiva Abrahamsberg vars centrum står till förfogande med brett serviceutbud i form av mataffär (ICA), gym, pizzeria, sushi samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 16 minuter via Alvik. En station längre ut med tunnelbanan når du även Brommaplan med nödvändig service så som systembolag, matbutik och apotek etcetera. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av flertalet bussar, t-bana och flygbuss. Populära motionsspår, bad, utegym, lekplatser och grönområden återses samtliga inom bostadens närområden däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längst med Mälarens vatten. En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 74 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4459 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1938
Pris 4 895 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Daniel Fredricson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Gavel 4:a med öppen spis & solig balkong!

Planritning

Alternativ planskiss
Alternativ planskiss

Alternativ planskiss
Alternativ planskiss
Daniel Fredricson

Daniel Fredricson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Byggmästarvägen 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 74 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 74 kvm
Byggnadsår 1938
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Säljaren disponerar ett källarförråd samt en mindre matkällare.

Energideklaration

Utförd Ja, 2020-05-21

Ekonomi

Lägenhetsnummer 6-1101
Pris 4 895 000 kr föreslagen budstart
Avgift 4459 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme & VA
Andel i förening 9,7113%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 51 325 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf FalkenByggmästaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769612-2105
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Falkenbyggmästaren är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2013. Föreningens samtliga 12 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har mycket god ekonomi med endast 700 000 kr i lån ( 918 kr/kvm). Månadsavgifterna är låga och fastigheten är i mycket gott skick där alla stora kostsamma renoveringar är gjorda.
Äger föreningen marken Nej (Tomträtt)
Antal lägenheter 12
Renoveringar 80-talet Omläggning av yttertak.
2000 Nya vatten- och avloppsstammar i kök och badrum samt nya tät- och ytskikt i badrum. De liggande stammarna i källarna är ej bytta. Idag finns inga planer på att byta dem.
2007 Installation av fjärrvärme
2009 OVK besiktning utförd
2010 Målning av gårds- och gavelfönster.
2012 Renovering av fönster och trapphus
2015 Byte av el-stigar. Nya yttertrappor.
2016 Byte av entré tak och entréportar.
2017 Målning av husgrund.
2020 Fönsterbyte & ommålning av balkonger
2023 OVK
Parkering Föreningen har fyra p-platser och fyra stycken garageplatser för uthyrning. Kostnad: 400 kr/månad respektive från 720 kr/mån. Separat kö till dessa.
Boendeparkering på gatan utanför och närliggande gator i området som f.n. kostar 300 kr/månaden.
Tv och bredband Paketlösning med bredband 250 Mbit/s, IP-telefoni samt kabel-TV debiteras med en obligatorisk avgift om 264 kr/mån.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Samlingslokal/möblerat uthyrningsrum finns att hyra för 100 kr/natt. Jättefint rum som renoverades 2017.
Det finns cykelförråd och tvättstuga.

Övrigt

Allmänt om bostaden Lägenheten är registrerad hos föreningen som 3 rok men disponeras idag som 4 rok

Dokument

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närområde

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Parkering

Taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.

Räkna på ditt nya boende