Visningar

Måndag 15 Augusti KL: 17:30 - 18:00 Välkommen på visning - Boka gärna in dig via hemsidan! Boka
Norra Ängby Björketorp, Bromma

Björketorpsvägen 9, vån 5/5

Välkommen att anmäla intresse inför kommande visning!

- Högst upp
- 2 balkonger, i söder och väster
- Möjlig 4:a
- Hiss i huset
- Garageplatsmöjlighet i källarplanet
- BRF med god ekonomi
- Fem min gångväg till tunnelbanan

Här erbjuds en mycket trivsam och ljus lägenhet med tilltalande läge i utkanten av Norra Ängbys villaidyll. Lugnt och omtyckt område med närhet till vackra strövområden vid Grimstaskogen och vid Mälaren. Två balkonger finns. En i söder och en i väster som bjuder in till fina stunder i solen under sommarhalvåret.

Ljust läge högst upp i huset med genomgående fint skick och smart planering med bra förvaring i lägenheten samt rymligt förråd i källarplanet. Välskött förening med stabil ekonomi vars byggnader är moderna från 2009 med hiss i huset och möjlighet att hyra plats i varmgaraget i källarplanet. Dit tar man sig smidigt direkt med hissen.

På gångavstånd finns bland annat välskött Hemköp, gym samt tunnelbana som gör kommunikationerna mot city mycket goda.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info och intresseanmälan för visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 77 kvm
Avgift 4240 kr/mån
Rum 3
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2009
Pris 3 695 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Powerbild NiklasBergsten

Powerbild NiklasBergsten
Powerbild NiklasBergsten

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Björketorpsvägen 9, vån 5/5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 77 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 77 kvm
Byggnadsår 2009
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Rum

Hall

Entrédel med med fint klinkergolv i portugisisk sten. Vitmålade väggar och i övrigt ekparkett på golv. Plats för avhängning vid hatthylla och förvaringsutrymme i en garderob.

Vardagsrum

Tar du klivet in i lägenheten möter vardagsrum i öppen planlösning med kök. Härligt ljusinsläpp från flera fönster i två väderstreck. Utgång härifrån finns också till den stora balkongen i söderläge med utsikt över fältet intill. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Kök

Välplanerad köksdel med matplats för ett stort sällskap. Bra förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vita skåpluckor, brun bänkskiva i massivt trä och glassat stänkskydd i turkos ton. Utrustat med spishäll, ugn, kyl, frys, diskmaskin och plats för micro.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Här finns även utgång till den andra balkongen som har eftermiddags- och kvällssol. Intill detta sovrum finns även en stor klädkammare med fönster som med fördel även kan inredas till extra sovrum eller arbetsrum.

Sovrum 2

Detta sovrum har ekparkett på golv och vitmålade väggar. Stort fönster som gör rummet ljust och härligt.

Badrum

Helkaklat med vita väggar och grått golv med elvärme som ger en behaglig komfort. Här finns WC, kommod, dusch med vikdörrar, badrumsskåp, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Dimbara spotlights i taket ger en skön belysning.

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-01-10
Primärenergital 68

Ekonomi

Lägenhetsnummer 454 (01454)
Pris 3 695 000 kr Utgångspris
Avgift 4240 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, sophantering och förråd
Driftkostnad 4 550 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 750 kr
  • Hushållsström: 2 800 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,7061%

Förening

Föreningsnamn BRF Ängby Backe
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769615-4314
Gatuadress Björketorpsvägen 9
Postnummer 16842
Ort BROMMA
Epostadress info@brfangbybacke.se
Hemsida https://www.brfangbybacke.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen BRF Ängby backe fick sina nyproducerade bostadsrätter upplåtna år 2009. Man har ända från starten haft en sund och stabil ekonomi. Det är totalt 62 lägenheter i storlek 2-4 rok i tre punkthus där samtliga har hiss med access ner till garaget i källarplanet.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Förvaltnings AB Castor. Besök gärna föreningens hemsida www.brfangbybacke.se för mer info.
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi är stabil och har varit så enda sedan lägenheterna uppläts första gången 2009.
Äger föreningen marken Nej, föreningen innehar marken med tomträtt (nuvarande avgäldsperiod gäller fram till 2026).
Antal lägenheter 62
Renoveringar Föreningens byggnader stod nyproducerade och inflyttningsklara år 2009 och är således i gott skick. Så i dagsläget planeras inga större renoveringar.
Parkering Tillgång till varmgarage i byggnadernas källarplan dit man smidigt tar sig med hissen. Platserna kostar 596 kr/mån och det finns ofta lediga platser. Även utvändiga p-platser finns som kostar 255 kr/mån. Till dessa är det kö. Det finns även 4 st laddstolpar. Dessa är uthyrda och det är 2 st i kö. Kostnaden är densamma som för vanlig garageplats, men det tillkommer en administrativ avgift plus kostnad för el-förbrukning.
Tv och bredband Tillgång till öppen fiber genom Telia där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang för TV/Bredband. Mer info om detta hittar du på www.bredbandswebben.se
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. På den stora balkongen i söder finns en eldriven markis.

Dokument

Området

Lugnt och trivsamt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med närhet till fina vandringsstråk och motionsmöjligheter. Vackra parkvägar som leder till Grimsta naturreservat och Mälaren på cykelavstånd. På gångavstånd finns såväl välsorterad livsmedelsbutik och gym som tunnelbanan. Behagligt pendlingsavstånd där man tar sig på endast 15-20 minuter med bil in till city.

Närområde

Nyöppnad stor Hemköp finns på kort gångavstånd och ligger precis intill tunnelbanestationen. Även gångavstånd till Cirkel K som har öppet dygnet runt samt gym. En station bort med t-banan ligger Vällingby C med ett stort utbud av allt som är viktigt i form av vårdcentral, apotek, tandläkare, banker, restauranger, bibliotek, systembolag etc.

Kommunikation

På fem minuters promenad ligger Råcksta tunnelbana som tar dig till city på ca 20-25 minuter. En promenad till Bällstavägen gör det möjligt att ta buss 113 som går sträckan Blackeberg-Sundbyberg.

Räkna på ditt nya boende