Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

Visningar

Tisdag 28 Juni KL: 17:30 - 18:00 Välkommen på visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Beckomberga, BROMMA

Björketorpsvägen 11

- Inflyttningsklar
- Uteplats mot allmänning i västläge
- Tunnelbana inom kort gångavstånd
- Låg avgift och bra förening
- Förråd
- Diskmaskin
- Föreningen har tillgång till 43 parkeringsplatser (ingen kö)
- Gott om förvaring
- Ljusa ytskikt

Varmt välkommen till Björketorpsvägen 11 och den yteffektiva 1a om 28 kvadratmeter. Utöver de 28 kvadraten finns en härlig plattlagd uteplats samt tillgång till ett källarförråd. Lägenheten är ljus och fräsch med härliga sällskapsytor och ett välutrustat kök. I bostaden finns gott om förvaring i inbyggda garderober, diverse olika förvaringslösningar kan även tillämpas i bostadens sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Köket är ombonat och går i varma toner tack vare dess träfrägade luckor samt bänkskivan i ek. Även i köket finns en smart lösning för att underlätta diskningen då det är utrustat med en ugn av slag som kombinerats med en diskmaskin.

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi som flitigt amorterar på sina lån. Utöver det hyr föreningen även ut huset på Björketorpsvägen 15 med 28 lägenheter till Bromma stadsdelsnämnd. Byggnaderna totalrenoverades och byggdes till under 2005-2007 då föreningen var nybildad och lägenheterna blev inflyttningsklara. Föreningen har tillgång till 37 garageplatser som kostar ca 760 kr/månad och 6 p-platser som kostar 355 kr/månad. Till dessa förekommer sällan kö.

Är du nyfiken på denna smarta etta eller har frågor, hör av dig till mig så hjälper jag dig vidare!
: 076 - 176 2021

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 28 kvm
Avgift 1850 kr/mån
Rum 1
Hiss Ja
Byggnadsår 1967/2007
Pris 1 595 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Trivsam etta med stor uteplats mot allmänning

Bild annonsering

Bild annonsering
Bild annonsering

Planritning

Planritning björketorpsvägen 11
Planritning björketorpsvägen 11
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Björketorpsvägen 11

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 28 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 28 kvm
Byggnadsår 1967/2007
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden Byggnaden totalrenoverades 2007

Rum

Hall

I hallen välkomnas du av ett fint parkettgolv samt vita väggar som bidrar till ett ljust och fräscht intryck. I hallen finns massvis av förvaring i form av flertalet garderober och städskåp. Här ryms allt från ytterkläder till linne och övriga prylar. Även öppen avhängningsyta finns. Golvet löper i parkett genom hela bostaden.

Vardagsrum

Vardagsrummet är liksom hallen vitmålad och ljus. Här finns bra plats för soffgrupp, matgrupp samt tillhörande småmöbler.

Alkov

I vardagsrummet inre del finns en alkov som givetvis lämpar sig ypperligt för sängen. Alkoven rymmer dubbelsäng. Här finns flertalet olika smarta förvaringslösningar att tillämpa både under säng samt på vägg.

Kök

Köket är utrustat med ugn, spis, diskmaskin (inbyggd under ugn) samt kyl/frys. Bänkskivan är i bokträ och luckorna stilrena i ljus träfärg.

Badrum

Badrummet är helkaklat i grått och vitt, här finns dusch med glasvägg, toalett, handfat samt spegelskåp. Ett stort plus är att bostaden har golvvärme i badrummet.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-03-05

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01109
Pris 1 595 000 kr
Avgift 1850 kr/mån
Kommentar Ink värme, vatten samt källarförråd. 275,00 kr tilkommer för ComHem TV/bredband
Andel i förening 0,4965%
Andel av årsavgift 0,49641%

Förening

Föreningsnamn Brf Långskeppet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769614-1279
Gatuadress Björketorpsvägen 11
Postnummer 16853
Ort Bromma
Epostadress brflangskeppet@gmail.com
Hemsida http://brflangskeppet.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Långskeppet är en välskött förening med god ekonomi som består av totalt 172 lägenheter där 144 stycken av dessa upplåtes med bostadsrätt och ligger på Björketorpsvägen 11-13. Utöver det hyr föreningen även ut huset på Björketorpsvägen 15 med 28 lägenheter till Bromma stadsdelsnämnd. Byggnaderna totalrenoverades och byggdes till under 2005-2007 då föreningen var nybildad och lägenheterna inflyttningsklara.

SBC är föreningens ekonomiska förvaltare. För mer info, besök hemsidan http://brflangskeppet.bostadsratterna.se
Föreningens ekonomi För tillfället planeras inga avgiftsändringar och föreningens ekonomi är god. Inga större renoveringar planeras de närmaste åren.
Äger föreningen marken Marken innehas med tomträtt - nuvarande avgäldsperiod löper fram till år 2026.
Antal lägenheter 172
Antal hyresrätter 28
Renoveringar Mellan 2005 och 2007 så totalrenoveras husen på Björketorpsvägen 11 och 13 samt byggs på med ytterligare två våningar. Renoveringen omfattar i stort sett allt, som till exempel stambyte, ny el, ny fasad och nya fönster. Bergvärme installeras också som uppvärmningssystem.

Byggnaderna är således i genomgående gott skick och inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Man följer sin underhållsplan löpande.

Under 2017 byttes utrustningen i tvättstugan ut och stammarna spolades i samtliga lägenheter.
Parkering Föreningen har tillgång till 37 garageplatser som kostar ca 760 kr/månad och 6 p-platser som kostar 355 kr/månad. Garageplats kan ofta finnas ledig. I annat fall tillämpas kö-system. Dessa platser hyr föreningen enligt avtal in sig på hos grannföreningen Ängby Backe.
Tv och bredband Gruppavtal är tecknat med Tele2 genom föreningen. I detta ingår bredband (250/50 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns just nu på att dra in detta till lägenheterna, det kan dock komma i framtiden.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Området Beckomberga är ett lugnt och naturskönt område i utkanten av Bromma med mycket parkmiljö. Mycket grönska och barnvänlighet präglar området. Sedan drygt tio år tillbaka har mycket nyproduktion vuxit fram här och de ursprungliga byggnaderna från 30-talet har renoverats och byggts om till bostadsrätter, vilka utgör hjärtat i området idag. Här bor man lugnt och tryggt med omtyckta skolor och förskolor i området. Kort gångavstånd finns till livsmedelsbutiker och mycket goda kommunikationer mot stan. På lite längre gångavstånd finns också idrottsplatsen Ängby IP där föreningar erbjuder flera olika idrottsaktiviteter.

Närområde

I området finns flera förskolor samt Beckombergaskolan (F-6) och Raul Wallenbergskolan (F-9). Här finns även en ICA nära samt en ICA Supermarket. På cykelavstånd från området finns Vällingby centrum där allt viktigt utbud man kan tänkas behöva finns.

Kommunikation

Från området avgår dels buss 113 som går mellan Blackeberg/Islandstorget och Sundbyberg samt buss 117 mellan Brommaplan och Spånga station. På ca 25-30 minuter kan du ta dig ända in till mitt i city. Ett alternativ kan också vara att ta en promenad på drygt tio minuter till tunnelbanan vid Islandstorget.

Räkna på ditt nya boende