Visningar

Söndag 2 Oktober KL: 13:15 - 13:45 Välkommen på visning, anmäl er via hemsidan! Boka
Boka visning
Abrahamsberg / Åkeslund, Bromma

Besmansvägen 22 Gavel 2:a 1TR

Nu finns chansen att förvärva en av Åkeslunds åtråvärda minitvåor en trappa upp i det tegelbeklädda bostadshuset belägen på Besmansvägen 22! Denna kvadratsmarta och yteffektiva hörnpärla präglas av ett sällan skådat ljusflöde tack vare ljusinsläpp från fönster i treväderstreck.

Med bevarade originalattribut som ett tidlöst ekgolv i form av stavparkett, en tilltagen takhöjd, fönsterbrädor i klassisk Kolmårdsmarmor samt genomgående ljusa ytskikt med inslag av mönstrade samt färgglada fondväggar besitter tvårummaren en charmig karaktär och tidstypiska detaljer från det ljuva 40-talet!

Här finns bland annat ett stambytt och tidlöst renoverat badrum med badkar, platsbyggda originalgarderober samt ett smakfullt kök med vita spröjsade skåpluckor som erbjuder tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp.
Den ombonade balkongen med det solsäkra läget når du via vardagsrummet som i sin tur berikats med ett generöst fönsterparti, vilket förser rummet med stora doser dagsljus under merparten av dagens alla timmar!
Här bor du i ett mycket lugnt och stilla område med skog och grönskande natur som närmsta granne, samtidigt som du når de mer centrala delarna av Stockholm på knappa 20 minuter! Kontakta anvarig mäklaren för mer information!

Bostaden är belägen i lugna och natursköna Abrahamsberg/Åkeslund , ett stenkast från just Abrahamsbergs centrum, med brett serviceutbud i form av mataffär (ICA), mysiga caféer, gym, pizzeria, sushi samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 16 minuter via Alvik. Nere på parallellgatan Tunnlandsvägen hittar du trevliga kvarterskrogen Tunnlandet som är väl värt ett besök!

Med ett kort avstånd når du även Brommaplan med nödvändig service så som systembolag, matbutik och apotek etc. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av flertalet bussar, t-bana och flygbuss.

Inom promenadavstånd från lägenheten återses gamla Brommas villakvarter med dess idylliska torg där några få butiker och caféer avlöser varandra. Populära motionsspår, bad, utegym och grönområden återses samtliga inom bostadens närområden däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längst med Mälarens vatten.

En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 41 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3100 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1942
Pris 2 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Daniel Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-36 25 14
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Optimalt planerad gaveltvåa med balkong i eftertraktat sydvästläge!

Digitalt visitkort Daniel Andersson

Digitalt visitkort Daniel Andersson
Digitalt visitkort Daniel Andersson
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Besmansvägen 22 Gavel 2:a 1TR

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 1942
Fönster 2-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnade ljus och luftig hall där tre platsbyggda garderober bevarats från fastighetens byggnadsår. Här möts du av en smakfull fondvägg och vackert trägolv i form av stavparkett i ek. Från hallen når du både bostadens badrum, kök samt vardagsrum. Lägenheten har försetts med säkerhetsdörr.

Vardagsrum

Tilltaget och trivsamt vardagsrum med stora möjligheter för möblering. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp samt mindre arbetshörna om så önskas! Det stora fönsterpartiet som vetter i sydväst förser lägenheten med ett trevligt ljusinsläpp och från vardagsrummet når du lägenhetens ombonade balkong. Rummet har berikats med tapetserade ljusa väggar och trägolv i form av stavparkett i ek.

Balkong

Mysig och ombonad balkong i solsäkert sydvästläge. Här ryms stolar och bistrobord eller en mindre loungegrupp.

Sovrum

Rofyllt och stillsamt sovrum med grönskande natur utanför fönstret! Här finns plats för större säng samt förvaring i form av byrå eller garderob. Sovrummet har berikats med tapetserade ljusa väggar och trägolv i form av stavparkett i ek.

Kök

Minimalistiskt och smakfullt renoverat kök med vita spröjsade skåpsluckor smyckade med beslag i rostfritt stål samt vitt kakel ovanför ljusa bänkskivan. Här bjuds det på generösa arbetsytor och tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp. Fullt utrustad med spis, ugn, fläkt samt kyl/frys. Köket har berikats med vitmålade väggar i kombination med en Marimekko tapet och naturtonad praktisk plastmatta.

Badrum

Tidlöst renoverat badrum med kakelklädda vita väggar och ljusgrått klinkergolv i tegelsättning. Utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork samt spegelskåp. Det tidstypiska vädringsfönstret med naturskön utsikt skänker en trevlig dos dagsljus.

Ekonomi

Pris 2 395 000 kr utgångspris
Avgift 3100 kr/mån
Kommentar Månadsavgiften inkluderar värme & VA, TV, fiberanslutning 250/100.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 5,556%

Förening

Föreningsnamn Brf Besmansvägen 18-22
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769619-6463
Gatuadress Besmansvägen 18
Postnummer 16834
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Besmansvägen 18-22 bildades 2008 och består av totalt 19 lägenheter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Marken innehas med tomträtt.
Föreningens ekonomi Det finns i dagsläget inget beslut om att ändra månadsavgiften. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten i annonsen.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt, nuvarande avtal omförhandlades 2021 och löper 10 år framåt.
Antal lägenheter 19
Renoveringar Föreningens fastighet är i gott skick där bla följande större renoveringar utförts:
- Stambyte & elstigare (2003)
- Byte till säkerhetsdörrar (2010)
- Målning av fönster (2011)
- Installation av bergvärme (2011)
- Ventilationskontroll OVK (2012)
- Balkongrenovering (2013)
- Stamspolning (2013)
- Renovering av tvättstuga (2014)
- Fiberinstallation (2017)
- Inköp av nya tvättmaskiner och torktumlare (2019)
- Byte av belysning i trappuppgångarna (2019)
- Byte radiatorventiler (2021)
- Byte ventiler i källare för värmesystemet (2021)
Parkering I området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering
Tv och bredband Fiber finns indraget via Bahnhof. ComHems "tre hål i väggen" finns tillgängligt.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Det finns en gemensam tvättstuga som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd samt sopsortering.

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljaren disponerar ett källarförråd.

Dokument

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger det gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närområde

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Räkna på ditt nya boende