Beckomberga Söderberga Park, BROMMA

Bäckbornas väg 3, Uteplats!

// Stor uteplats i söderläge! // Nyrenoverat kök // Välplanerat boende med separat sovhörna // Ekonomiskt välskött förening // Lugnt och lummigt område // Charmiga elljusspår och promenadstråk i området // Promenadavstånd till service och kommunikationer //

Äntligen ges möjligheten att förvärva denna sommardröm till bostad med magisk uteplats i soligt söderläge!
Sällan ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en av Bäckbornas Väg välplanerade 1,5 rummare. Hjärtat i detta hem är den rymliga uteplatsen som är helt exceptionell. Här ges fantastisk möjlighet att njuta av sommarens alla soliga dagar i vilsamt läge mot föreningens gård. Ypperlig möjlighet att ordna trevliga grillkvällar i stora sällskap med gott om plats för stort matbord samt separat loungedel. Om inte detta var nog så erbjuds ett nyligen renoverat kök med all önskad utrustning för att klara av vardagens alla utmaningar. Här kan den matlagningsglade personen nyttja samtliga kunskaper med generösa arbetsytor och ypperlig förvaring. Vidare finns välplanerat vardagsrum med separat arbetshörna och sovdel, fräscht badrum med bekvämligheter som kombimaskin, djup klädkammare för att stuva undan det man inte önskar synas samt välkomnande hall med fantastiska förvaringsmöjligheter. Här kan man inget annat än stortrivas!

Brf Österbäcken är en välskött förening där husen stod klara för inflytt 1991. Föreningen erbjuder samtliga medlemmar i föreningen möjlighet att få parkering på gården om enbart 2 000 kr/år. Utöver detta finns trevlig innergård med tillgång till grillmöjligheter.

På Bäckbornas Väg erbjuds vilsamt boende i trivsamt läge som kännetecknas av grönskande omgivning och trevliga parkområden. Populärt område med gångavstånd till livsmedelsbutiker, busshållsplats och grönområden. I närområdet finns trevliga promenadstråk för den motionsintresserade.

Varmt välkomna att flytta rakt in!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52 kvm
Avgift 2937 kr/mån
Rum 1,5
Hiss Ja
Byggnadsår 1991
Pris På Förfrågan

Ansvarig mäklare
Andreas Hansson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 49 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Sommardröm med magisk uteplats!

powerbild kvadrat_andreashansson

powerbild kvadrat_andreashansson
powerbild kvadrat_andreashansson

Planritning

Planritning
Planritning
Andreas Hansson

Andreas Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bäckbornas väg 3, Uteplats!

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1,5
Boarea 52 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 1991
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme (Installeras)
Ventilation Mekanisk Frånluft

Rum

HALL

Genom säkerhetsdörren möts du av en rejäl hall med goda avhägningsmöjligheter genom hatthylla. Hall erbjuder exceptionell förvaring genom flertalet garderober längsmed vägg. Via hallen nås lägenhetens alla hörn. Hallen har vitmålade väggar samt parkettgolv.

VARDAGSRUM

Från hallen nås det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier ut mot grönskande innergård. Väl tilltänkt planlösning med separat arbetshörna, sovdel samt goda ytor för socialt umgänge. Här finns gott om plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet finner ni utgången till den stora uteplatsen i söderläge. Vidare finns vitmålade väggar samt golv i parkett.

UTEPLATS

Genom vardagsrummet nås den stora uteplatsen i soligt söderläge. Uteplatsen kan beskrivas som en riktig sommardröm med goda ytor för trevliga grillkvällar med vänner och bekanta. Här kan man spendera otaliga timmar under sommarhalvåret med solning, grillning, fikastunder eller bara mycket trevligt häng med vänner.

KÖK

Köket kan beskrivas som bostadens hjärta, vilket också är anledningen till att köket har renoverats med omsorg. Här finns generösa arbetsytor för matlagning med vänner för tillagning av stora måltider. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikro samt helintegrerad kyl/frys. Här finns plats för gott om förvaring genom under- och överskåp i modern grå nyans samt väl tilltänkt kryddhylla intill vägg. Vidare finns mörk parkett, vitmålade väggar samt iögonfallande kakel i brun nyans ovanför den vita arbetsbänken. Rummets alla hörn får rikligt ljussläpp från stort fönsterparti som vetter ut mot bostadens uteplats. Köket erbjuder dessutom gott om plats för matbord för 4-6 personer.

BADRUM

Helkaklat och fräscht badrum med allt man behöver. Badrummet har vitt klinkergolv samt kaklade väggar i vitt med svart board. Badrummet är utrustat med kombimaskin, handdukstork, dusch med glasvägg, tvättställ med kommod, stor spegel, vägghängd WC, badrumsskåp samt avlastningsyta.

KLÄDKAMMARE

Till bostadens finns en rejäl klädkammare med fantastiska möjligheter att stuva undan all utrustning man inte önskar synas. Klädkammaren är inredd med hyllsystem för goda avlastningsytor. För den som önskar kan detta rum med enkelhet göras om till arbetsrum.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-01-28
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 307-12
Avgift 2937 kr/mån
Kommentar Inkl värme, VA, Bredband (500-1000 Mbit/s) samt sophantering.
Driftkostnad 3 256 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 256 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Driftkostnaderna är baserade på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn Brf Österbäcken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716421-3345
Gatuadress Bäckbornas väg 3-15
Postnummer 16860
Ort Bromma
Epostadress info@osterbacken.se
Hemsida www.osterbacken.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Österbäcken består av sammanlagt 81 lägenheter som samtliga upplåtes med bostadsrätt. Lägenheternas storlek är varierande men främst 2-4 rok. Byggnaderna stod klara för inflytt 1991 och är således fortfarande i gott skick. Samtliga portar har hiss och en gemensam tvättstuga finns i port 9.

Vid den barnvänliga innergården finns uteplatser med tillgång till grill, lekpark samt förråd för bl.a. cykelförvaring. Förrutom det förråd som ursprungligen finns i alla lägenheter kan förråd hyras genom föreningen. Kostnaden för dessa varierar beroende på storleken och de fördelas enligt kö-system.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. För mer info besök gärna föreningens hemsida - www.osterbacken.se - eller se den senaste årsredovisningen.
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi anses mycket stabil och inga beslut finns på att ändra månadsavgiften (kollat 18/7-2021). I mars 2021 kunde man lägga om ett av sina lån med lägre ränta. Installationen av bergvärme som just nu pågår beräknas också ha en positiv inverkan och sänka föreningens löpande kostnader.
Äger föreningen marken Nej, man innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 81
Renoveringar Föreningens byggnader är från 1991 och är fortfarande i gott skick. Man har och kommer regelbundet att följa sin underhållsplan. Under det gångna året har OVk utförts samt utemiljön på gården förbättrats. Det pågår löpande underhåll av balkonggolven där man successivt genomför detta vid eventuellt behov. Utöver det planerar man under det kommande året att installera bergvärme, elladd-stolpar samt att se över ballofixer samt låskolvar. I övrigt finns inga större reparationer planerade.
Parkering Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 500 kr.
Tv och bredband TV, Bredband och telefoni levereras av Comhem. Tillgång finns även till Fiber via Stockholms stadsnät där 500-1000 Mbit ingår i avgiften fram till april 2026 enligt avtal.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Området Söderberga Park i Bromma byggdes i början av 90-talet av JM. Ett lugnt och mycket trivsamt bostadsområde som präglas av en grönskande omgivning i parkmiljö där närhet finns till vackra vandringsstråk. Det ligger i utkanten av Beckomberga med gångavstånd till skolor, förskolor och livsmedelsbutiker samt busshållplats som ger goda kommunikationer.

Närområde

I närhet med området finns både Coop nära samt en ICA nära och en Supermarket som är välsorterad. På cykelavstånd nås Vällingby centrum med ett stort utbud av shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, tandläkare och annat som är viktigt. Lokalt i Söderberga Park finns den privata förskolan Björntjänst. På kort gångavstånd finns även andra förskolor samt skolor. På ca 10-15 minuters cykelväg finns Bromma Blocks med ett stort utbud av shopping av allt du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss 117 som har hållplats i området och trafikerar sträckan Spånga Station-Brommaplan. På ca 25-30 minuter kan du från området nå ändå in till Stockholm city. Vid Spånga stn avgår pendel och vid Brommaplan finns tunnelbanans gröna linje.

Räkna på ditt nya boende