Annedal, BROMMA

Annedalsvägen 42 ~ Accepterat Pris

Varmt välkommen till Annedalsvägen 42 och en ytterst välplanerad och rymlig 1a med en uteplats om hela 20 kvadratmeter. Här har du ett kök med gott om arbetsyta och förvaring, ett stort allrum i anslutning till kök med plats för soffgrupp och tv-möbel, en avskild sovalkov med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt ett helkaklat stort badrum. Radhuskänslan är fulländad med den fantastiska uteplatsen som rymmer både loungegrupp, matgrupp och grill. Uteplatsen är inhängnad och har en grind i staketet som gör att du med enkelhet kommer ut även via altandörren. Bara några meter utanför uteplatsen har du ett mysigt trädäck där Bällstaån infinner sig.

I närområdet finns gym, salonger, närbutiker, Ica butik, restauranger och cafeér. På promenadavstånd har du Bromma blocks som erbjuder storhandel av alla slag, med en promenad åt motsatt håll kommer du till Sundbyberg C. Med lokaltrafik går både bussar och tvärbana över till Sundbyberg där tunnelbana och pendeltåg ansluts. Bussar går från Mariehällskyrkan mot Solna station eller Eneby och tvärbana från Bällsta bro.

Här har du en perfekt bostad som lämpar sig extra bra om du har en hund eller katt i familjen tack vare den rymliga inhägnade uteplatsen.

Kontakta gärna ansvarig mäklare om du har frågor!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 35 kvm
Avgift 2639 kr/mån
Rum 1
Hiss Ja
Byggnadsår 2011
Pris 2 300 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Perfekt etta med stor uteplats

Unknown Planritning Klar

Unknown
Unknown
Planritning Klar
Planritning Klar
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Annedalsvägen 42 ~ Accepterat Pris

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 35 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 35 kvm
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Ventilation Mekanisk frånluft

Rum

Hall

Hallen bjuder på förvaring i form av både öppen upphängning samt genom utrymme för lite hallmöbel/byrå finns. Perfekt för förvaring av skor, mössor eller hundattiraljer. Golvet är i mörkt praktisk klinker och väggarna i en varm grå/beige nyans.

Kök

Köket är stort med förvaring i både över och underskåp samt gott om arbetsyta på bänk. Bänkskivan är i svart laminat, väggarna klädda i vitt kakel och luckorna i vitt med ram samt beslag i rostfritt stål. Samtliga vitvaror är vita och integrerade. Golvet är en ekparkett och väggarna vitmålade. I köket finns även ett fullstort skafferi och en inbyggd hylla för vin/flaskor, även plats för matgrupp som ledigt rymmer 4 personer finns.

Vardagsrum

Vardagsrummet rymmer både soffa och rejäl förvaringsmöbel med plats för tv stående eller hängande. Golvet är även här i ekparkett och väggarna vitmålade.

Sovalkov

I alkoven ryms dubbelsäng med tillhörande sängbord samt vägghängda hyllor eller skåp. Här är golvet i ekparkett och väggarna vita, i anslutning till alkoven finns en inbyggd garderob med skjutdörrar som rymmer det mesta i linne och klädesväg.

Badrum

Badrummet är både brett och djupt med duschkabin i glas med infällbara dörrar, toalett och handfat med vägghängt spegelskåp. Här finns perfekt yta för att ställa in tvättpelare alternativt tillföra en stor förvaringsmöbel. Golvet är i grått klinker och väggarna i vitt kakel.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2014-04-08

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00112
Pris 2 300 000 kr Accepterat pris
Avgift 2639 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,139%
Andel av årsavgift 1,192%

Förening

Föreningsnamn BRF Båtsman i Bromma
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769617-6044
Gatuadress Ture Sventons Gata 1,9 och Annedalsvägen 32,34,36,38,40,42
Postnummer 16870
Ort Bromma
Äkta/oäkta förening Äkta
Föreningens ekonomi Föreningen har en skuld på 6 837 per kvadratmeter.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken via tomträtt.
Antal lägenheter 50
Renoveringar Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2018 och 2061

Kontroll av sedumtak och rostfriplåt under det 2021
byte av passagesystem 2021
Rengöring värmesystem 2021
Målning staket, grindar 2021
Rengöring tak och inspektion av skick 2021
Målning fasader och grund 2023
Parkering 32 st, garagekön är f.n. ca 2 år.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Övrigt Säljaren disponerar ett stort källarförråd.

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.

Räkna på ditt nya boende