VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Abrahamsberg, Bromma

Abrahamsbergsvägen 73, vån 3/3

- Unikt gavelläge
- Högst upp i huset
- Fiber inkluderat i avgiften
- Balkong i söder
- Fritt från insyn
- Nära natur samt kommunikationer

Välkommen till denna unika gaveltvåa högst upp i huset i fantastiska Abrahamsberg! Här finner vi en välplanerad och ljus bostad med helkaklat badrum och balkong i bästa söderläge! Ett trivsamt boende med grönskande natur precis utanför fönstret. Lägenheten är en tilltalande och charmig 30-tals lägenhet med karakteristiska inslag men i modern tappning. Brf Psalmboken 3 är en stabil förening med låg belåning (ca 4500kr/kvm) och en välskött fastighet.

Abrahamsberg är en charmig stadsdel som erbjuder en perfekt balans mellan stadens puls och lugnet i naturen. Området är känt för sina välbevarade funkishus från 1930 och 1940-talet, vilket ger en tidlös karaktär och en känsla av historia. Här finns det gröna parker och natursköna promenadstråk, vilket gör det idealiskt för friluftsaktiviteter och avkoppling samtidigt som kommunikationerna är utmärkta med Abrahamsbergs tunnelbanestation som snabbt tar dig till centrala Stockholm. För barnfamiljer finns det flera bra skolor och förskolor i närheten, vilket gör det till ett populärt val för dem som vill ha en trygg och barnvänlig miljö.

Lokala bekvämligheter inkluderar mysiga caféer, små butiker och livsmedelsaffärer, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Dessutom ligger det stora köpcentret Bromma Blocks bara en kort resa bort, vilket erbjuder ett brett utbud av shopping- och restaurangalternativ.

Abrahamsberg är verkligen en oas i storstaden, perfekt för de som söker ett harmoniskt boende med närhet till både natur och stadens alla möjligheter.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Fredricson för mer information om bostaden.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 47 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3759 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1939
Pris 2 895 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Daniel Fredricson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Högst upp i huset med unikt gavelläge helt fritt från insyn!

Planritning

Daniel Fredricson

Daniel Fredricson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Abrahamsbergsvägen 73, vån 3/3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 47 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 47 kvm
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Bredband Fiber

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2018-12-28

Ekonomi

Lägenhetsnummer 18
Pris 2 895 000 kr föreslagen budstart
Avgift 3759 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, VA & fiberbredband
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 5,55556%
Andel av årsavgift 5,55556%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 170 512 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Psalmboken 3
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716419-7068
Gatuadress Abrahamsbergsvägen 69
Postnummer 16830
Ort Bromma
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Psalmboken 3 registrerades 1986 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Psalmboken 3, marken innehas med tomträtt. Föreningen har 18 lägenheter om totalt 846 kvm och 1 lokal om 8 kvm. Ekonomisk förvaltare är Nabo.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar. Framtida avgiftsändringar kan inte uteslutas med hänsyn till rådande marknadsläge.
Antal lägenheter 18
Antal lokaler 1
Renoveringar 1999 - Stambyte
1999 - Byte av elstigar
2007 - Installation av fjärrvärme
2008 - OVK
2015 - Ommålning/renovering av fönster
2017 - Installation av nytt fiberfastighetsnät
2017 - Stamspolning av fastigheten
2018: Stamspolning, obligatorisk ventilationskontroll samt uppförande av ny energideklaration
2022: Ny torktumlare

Föreningen har inga kommande större renoveringar.
Parkering Föreningen har 5 parkeringsplatser utomhus samt 3 garageplatser. Hyran för p-plats ute är 600 kr/mån och för garage 2200 kr/mån samt 1600 kr/mån beroende på storlek. Kösystem tillämpas i dagsläget står tre personer i kö (kontrollerat 2024-05-14).
Tv och bredband Bredband via A3 Sverige ( fiber) ingår i avgiften. TV ingår ej i månadsavgiften, medlem tecknar eget avtal med valfri leverantör.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt I föreningens källare finns gemensam tvättstuga samt cykelrum.

Övrigt

Övrigt Säljaren disponerar ett externt förråd i källren.

Dokument

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närområde

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Parkering

Taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.

Räkna på ditt nya boende