Visningar

Söndag 25 September KL: 13:15 - 13:45 Boka dig gärna vidare i annonsen, varmt välkommen! Boka
Boka visning
Brandbergen, Brandbergen

Tvillingarnas gata 333

Ställer du höga krav på ytskikt, stil och material och vill kunna njuta av en kaffe i kvällssolen? Då är denna lägenhet garanterat något för dig! Denna superfina tvåa är belägen bara en minut från snabbussarna till city och har genomgående hög standard. Här hittar du fina parkettgolv, ett stilrent och modernt kök, helkaklat badrum i toppskick. Väl tilltaget sovrum med stora skjutdörrsgarderober och ett stort vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen med eftermiddags/kvällssol.

- Genomgående hög standard
- Fina ytskikt
- Välplanerade rum

Här är det bara att flytta in och trivas!

Föreningen
Föreningen består av totalt 8 hus (två höghus och sex låghus) belägna på Tvillingarnas gata 323 till 327 och 330 till 339 och Oxens gata 236 till 245 samt tre garage och en utomhus parkering. Söderby 2:14 är en förening som drivs med målsättningen att alla ska trivas, gammal som ung.

Området
Området ligger utmed Söderbyleden, en trivsam del av Brandbergen med Tyresta Nationalpark inpå knuten. Här har man direkt närhet till allmänna kommunikationer och Brandbergen Centrum med affär, apotek, pizzeria och kiosk finns på gångavstånd. I närområdet finns också flertalet förskolor samt grundskola och gymnasium. 5-10 minuters bilväg bort når du flera stora handelsplatser så som Haninge Centrum, Ica Maxi, Port 73 och Länna Handelsplats.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 66 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4515 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1970
Pris 1 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Elin Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
0706-01 94 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sara Blomgren
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 01 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Otroligt fin och välplanerad tvåa - balkong med eftermiddags/kvällssol!

Planritning

Elin Hultman

Elin Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tvillingarnas gata 333

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 66 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 66 kvm
Byggnadsår 1970
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Tillhörande förråd på källarplan.

Rum

Hall

Välkomnande och rymlig hall med avhängning och stora skjutdörrsgarderober till höger. Här ligger praktisk klinker på golvet som sedan övergår till fint parkettgolv. Väggarna är vitmålade och i taket sitter spotlights.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för stor soffa, tv-möbel, skrivbord, förvaring mm. Via vardagsrummet tar du dig ut på den trevliga balkongen, här kan du njuta i eftermiddags/kvällssolen hela sommaren. Genomgående fint parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum

Sovrummet har stora ytor och plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Här finns stora skjutdörrsgarderober med mycket förvaringsyta. Även i sovrummet ligger det fina parkettgolvet och väggarna är målade i vitt.

Badrum

Mycket stilfullt badrum med vitt kakel och beige klinker samt golvvärme. I badrummet finns WC, handfat med kommod, dusch med glasväggar, tvättmaskin och en stor spegel med inbyggd belysning. I taket sitter spotlights.

Kök

Ljust, modernt kök med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva. Här finns full maskinell utrustning och gott om både förvarings yta och arbetsyta. Invid stort fönster med grönskande utsikt finns plats för större matbord med 4-6 sittplatser. Även här ligger det fina genomgående parkettgolvet och väggarna är målade i vitt.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-09-04
Energikonsumtion 136 kWh/m2 år.
Primärenergital 103

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2794-1-1433-2
Pris 1 750 000 kr
Avgift 4515 kr/mån
Kommentar Värme, vatten, bredband och grundutbud för kabel-tv via Telia (paket lagom 500/500 mbit).
Driftkostnad 8 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 000 kr
  • Hushållsström: 5 400 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,45763%
Andel av årsavgift 0,45733%

Förening

Föreningsnamn Brf Söderby 2:14
Organisationsform Bostadsforening
Organisationsnummer 769616-8405
Gatuadress Oxens gata 236, nb
Postnummer 13663
Ort Brandbergen
Epostadress forvaltning@restate.se
Hemsida www.soderby214.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av totalt 8 hus (två höghus och sex låghus) belägna på Tvillingarnas gata 323 till 327 och 330 till 339 samt Oxens gata 236 till 245. Föreningen förfogar även över tre garage och en utomhusparkering. Fastigheten förvärvades från Akelius den 28 december 2010.

De 275 lägenheterna är fördelade över 1:or, 2:or, 3:or och ett antal 4:or, samtliga med tillhörande förråd (för höghusen i källarplan och för låghusen i anslutning till lägenheten).

Tvättstuga med dubbla maskiner, torkskåp, torktumlare, torkrum och mangel finns att nyttja för medlemmar.

Området ligger utmed Söderbyleden, en trivsam del av Brandbergen med Tyresta Nationalpark inpå knuten. Här har man nära till allmänna kommunikationer och serviceinrättningar. Söderby 2:14 är en förening som drivs med målsättningen att alla ska trivas, gammal som ung.

FÖRVALTNING
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Restate AB och den tekniska förvaltningen av PG Hiss & Fastighet Stockholm AB.
Föreningens ekonomi Årsavgifterna har höjts med 3 % från 2021-01-01. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.
Antal lägenheter 211
Antal hyresrätter 64
Antal lokaler 6
Renoveringar Utförda renoveringar:
2022: Ny armatur i tvättstugor och trappuppgångar i höghusen.
2021: Målning av takytor och utbyte av takfläktar samt upprustning av lekplatser.
2020: Taksäkerhet åtgärdad och byte av armatur i garagen.
2019: Byte av låssystemen i garagen.
2014-2019: ombyggnad av samtliga hissar.

Föreningen utför och planerar följande åtgärder under de närmaste 5 åren:
- Ommålning av plåtdetaljer på samtliga tak utom på garagetaken.
- Byte av tak på garaget på Tvillingarnas gata.
- Renovering av garaget på Oxens gata samt planering för lokalytorna.
- Ny belysning i källare och på uteparkeringen.
- Fortsatt linjemålning under våren av parkeringsplatser ute som inte kunde slutföras under hösten 2021 p.g.a. bilar som
inte flyttades.
- Stor satsning på våra markytor.
- Sophanteringens (hushålls- och grovsopor) framtid fortsätter diskuteras och utredas tillsammans med närliggande
föreningar.
Parkering Följande parkerings möjligheter finns inom Söderby 2:14, totalt 386 st. - Varmgarage på bredvid vändplanen på Tvillingarnas gata - Kallgarage på väg ner mot vändplanen på Tvillingarnas gata - Utomhus parkering framför höghuset på Tvillingarnas gata - Kallgarage på Oxensgata snett bakom höghuset För mer information gällande parkeringar: Kontakta HSB via www.hsb.se/stockholm eller ring 010-442 11 00
Tv och bredband Telia levererar kabel-tv och bredband till föreningen. I månadsavgiften ingår Telias Kabel-tv utbud Lagom. Vill man ha ytterligare kanaler samt bredband och ip-tel kontaktar man Telias kundtjänst på 020-755 766.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Övrigt Besök gärna föreningens hemsida på: www.soderby214.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Området är ett familjevänligt område med närhet till det mesta. I området finns det mesta, stort utbud av lekplatser, parker och utomhusbad. Ett stenkast bort ligger även Tyresta by, Rudans frilufsområde och nära till flertal badplatser.

Närområde

Brandbergen Centrum med affär, apotek, pizzeria och kiosk finns på gångavstånd. I närområdet finns också flertalet förskolor samt grundskola och gymnasium. 5-10 minuters bilväg bort når du flera stora handelsplatser så som Haninge Centrum Ica Maxi, Port 73 och Länna.

Kommunikation

Genom Brandbergen passerar flertalet busslinjer dygnet runt. Flera går till pendeltåget i Haninge och andra till Tyresö förbi Vendelsö. Direktbussar tar dig till Gullmarsplan och centrala Stockholm Central.

Räkna på ditt nya boende