Visningar

Söndag 3 Juli KL: 13:30 - 14:00 Bokad visning! Ring eller maila in din föranmälan! Boka
Beddingestrand, BEDDINGESTRAND

Murkelvägen 9A

Stolt presenteras detta moderna och stilfulla bostadsrätts parhus på ett plan! Med öppen planlösning, dubbla toaletter, rymliga & sociala ytor med uteplats på framsidan och stor härlig trädgård i söderläge kan man lätt bli förälskad. Genomgående i huset är vitbetsad ek parkett och ljusa väggar, stora härliga fönsterpartier som medför enormt ljusinsläpp samt stilfulla tillval i både kök och badrumsmiljö har man allt man kan önska sig. Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 96.5 kvm
Avgift 4250 kr/mån
Rum 3
Hiss Nej
Byggnadsår 2019
Pris 3 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Nur Asplund
Reg. Fastighetsmäklare
0709-58 57 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Stilfullt enplans parhus!

plan

plan
plan
Nur Asplund

Nur Asplund

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Murkelvägen 9A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 96.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad 1-plans parhus
Boarea 96.5 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader Isolerat förråd på tomten.

Rum

HALL

Vi välkomnas in genom dörren där vi möts av en ljus och luftig hall. Här finns goda avhägningsmöjligheter. På golvet vilar det ett mörkgrått klinker och vitmålade väggar.

MASTER BEDROOM

Från vänster i hallen når vi ut till bostadens första sovrum som bjuder på ett härligt ljusinsläpp med hjälp av dem stora fönsterna. Här finns gott om plats för en större säng och tillhörande sängbord. Här vilar ett parkettgolv som är genomgående genom hela bostaden samt målade väggar.

SOVRUM

Vidare tar vi oss in i bostadens andra sovrum som passar perfekt som ett barnrum. Här får vi plats med säng och skrivbord. På golvet vilar samma parkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM

Intill det andra sovrummet finner vi bostadens badrum som är helkaklat i vitt och grått. Badrummet är i det större slaget och är utrustat med toalett, takdusch med glasdörrar, handfat med kommod och spegelskåp. I badrummet med en avskärmad del finner vi tvättmöjligheterna. Utrustat med torktumlare, tvättmaskin, frånluftsvärmepump och arbetsyta.

GÄST-WC

Intill badrummet finner vi bostadens gäst-wc som är smakfullt inrett med vita väggar och grått klinker på golv. Gäst-wc:n är utrustad med toalett, vask, spegel och spots i tak

KÖK

Vidare in i huset hittar vi det stilrena köket där inredningen bär i grått med detaljer i stål, en bänkskiva i marmormönstrad laminat och spots i tak. Vi har goda förvaringsmöjligheter med hjälp av både över- och underskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggd ugn samt hel kyl och frys samtliga från Siemens. Här finns gott om plats för en större matgrupp.

VARDAGSRUM

I direkt anslutning till köket når vi ut till vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor. Här inreder vi med enkelhet, en större soffgrupp med tillhörande soffbord och TV-möblemang Med fönster längsgående väggen som vetter ut till trädgården får vi in rikligt med dagsljus. Härifrån når vi även terassen och trädgården med sitt underbara söderläge som bjuder in till lek och bus. Här har vi plats till en matgrupp alternativt en loungegrupp, perfekt för alla tillställningar och ljuva sommarkvällar med nära och kära. Från uteplatsen når vi även ut till bostadens förråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3
Pris 3 295 000 kr utgångspris
Avgift 4250 kr/mån
Kommentar inkl bostadsrättsförsäkring.
Driftkostnad 26 560 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 9 160 kr
  • Hushållsström: 14 400 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 3 000 kr

I elkostnaden ingår uppvärmningskostnaden. I vatten kostnaden ingår även renhållningen.

Andel i förening 7,14286%
Andel av årsavgift 7,14286%

Förening

Föreningsnamn Brf Beddinge 2.0
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-7080
Gatuadress c/o Thomas Kylander Murkelvägen 22B
Postnummer 23175
Ort BEDDINGESTRAND
Epostadress styrelsen@beddinge20.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Beddinge 2.0 består av 7 parhus (se bilder) med 14 marklägenheter (96,5kvm/lägenhet). Här bor det barnfamiljer , medelålders och äldre i stenhus i en lugn, ostörd miljö med bara 800 meter till havet. Områdena runtomkring erbjuder fantastiska promenadstråk med bra möjligheter för golf, padel, kitesurfing, löpning, cykling, sol och bad såklart.
Äger föreningen marken ja
Antal lägenheter 14
Parkering Uppfart med plats för 2-3 bilar på varje bostadsrätt. Gemensam parkering för gäster.

Dokument

Området

Beddingestrand är ett gammalt fiskeläge i Lilla Beddinge socken. I en stor storm 1874 sköljdes mycket av den gamla byn ut i havet; bara åtta hus klarade sig. Beddingestrand har blivit en växande tätort (från 260 invånare på 60-talet till ca 1 500 idag) genom att allt fler fritidshus längs sydkusten gjorts om till permanentboende. I Beddingestrand ligger Bedinge Golfklubb och Granhyddans danspalats från tidigt 1900-tal. Fotbollsklubben Lilla Beddinge BK har ända sedan klubben grundades 1942 haft Thurevallen i Beddingestrand som sin hemmaplan.

Närområde

Centralt i Beddingestrand finner vi Beddingeglassen som sägs vara en av dem som gör den godaste glassen i södra Sverige. Granne med dem har vi matöppet, Beddinge pizzeria samt Beddinge golfklubb - perfekt för golfälskaren eller den som vill äta en lyxig lunch.

Kommunikation

Närheten till framförallt Trelleborg innebär att det som inte finns i Beddingestrand har vi inte längre än 20 minuter bort. Bussförbindelserna mot Trelleborg och vidare mot Malmö är goda och Pågatåg trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö.

Övrigt

I Beddingestrand har vi nära till stranden, här finns fina promenad- och cykelstråk. Här finns goda möjligheter för ett svalkande dopp eller en aktiv fritid för hela familjen. Beddinge är perfekt för dig som vill bo i en lugn by men ändå ha närhet till centrum.

Räkna på ditt nya boende