VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Bara, Bara

Joachim Becks gata 16

Välkommen till denna trevliga sutterängvilla i Bara. Villan är uppfört i vackert gult tegel och mörkmålad träpanel med byggår 1973, med trevlig tillhörande trädgård med stensatta uteplatser samt inglasat uterum och praktiskt dubbelgarage. Villan - är en stor familjevilla om 158 kvadratmeter boyta och 47 kvadratmeter biyta, fördelade på två plan. Planlösningen är optimal med generösa sociala ytor, kök, vardagsrum, föräldrasovrum och kontor på entrévåningen samt förråd, bastu, två sovrum och ett allrum på nedervåningen. Båda våningarna inhyser varsitt badrum

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 158 kvm + 47 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 1034 kvm
Byggnadsår 1973
Pris 4 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jerry Nyhlén
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Sutterängvilla med dubbelgarage och fantastisk trädgård

Planritning

Jerry Nyhlén

Jerry Nyhlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Joachim Becks gata 16

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 158 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Suterrängvilla
Fastighet Värby 61:164
Boarea 158 kvm
Biarea 47 kvm
Byggnadsår 1973
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä och lecablock
Fasad Tegel, trä och puts
Fönster 3-glas
Bjälklag Betong
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Grundmur Betong
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Värmepump luft/luft och direkt el
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden Fiber installerat 2020
Ny torktumlare och torkskåp år 2020
Ny el (all el) med jordfelsbrytare, egen el central i garage samt elbilsladdare år 2020.
Nytt fönster i allrum på nedervåningen år 2020
Ny värmepump luft/luft år 2021
Badrum entréplan renoverat år 2021 (kvalitetsintyg finns)
Ny diskmaskin (bosch) år 2021
Växthus uppfört + odlingsyta år 2022
Nytt golv i uterum år 2022
Golv, väggar, tak målade 2019-2023.
Säljaren upplyser köparen om att ventilationen bör förbättras i garage och i bostadshus samt att varmvattenberedaren är från byggnadsåret 1973.
Den väggfasta bokhyllan i vardagsrum och vägghyllan i kök samt krukor och växter (växter i kruka) i trädgården ingår ej i försäljningen.

Larm med rökdetektorer via Sector alarm finns installerat och abonnemang kan övertagas av köparen

TV/INTERNET
Samfällighetsföreningen Bara Fiber har avtal med Ownit som bredbands leverantör med hastighet 1000 Mbits samt kabel-tv via Telenor för en kostnad om 250 kr månaden. Gå in på https://barafiber.se/ för att se tjänster och avtal.
Övriga byggnader Stort och vinterisolerat dubbelgarage med motordrivna garageportar samt verkstadsdel. Inglasat uterum i söderläge med vindruvor i taket. Uterummet har nyligen fått ett nytt golv.

Rum

ENTRÉPLAN

Hall

Entréhallen har ett stilrent ljust klinkergolv och ljusa väggar samt möjligheter till att hänga av sig sina ytterkläder. Den rymliga hallen ansluter till ett halvkaklat badrum.

Badrum

Halvkaklat badrum med sandtonat klinkergolv samt vita stående kakelplattor och mörkmålade väggar. Badrummet är utrustat med inkaklat badkar, Wc, tvättställ med kommod, golvvärme (komfortvärme el) samt infälld belysning i tak. Badrummet är renoverat år 2021.

Sovrum entréplan

Väl tilltaget föräldrasovrum med plats för dubbelsäng. Mörkblåa väggar och ljust laminatgolv. Sovrummet har platsbyggda garderober på en hel vägg, målade i samma kulör som väggarna och vacker utsikt över trädgården. Intill föräldrasovrummet finns ett mindre sovrum som kan fungerar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller kontor. Väggarna är målade i en härlig ljus kulör och på golvet vilar ett ljust snyggt laminatgolv.

Kök

Stilrent kök som är målat i en härlig mörk gyllene grön färg. Köket har bra förvaring samt vitt kakel ovanför arbetsytan. En rejäl kökshalvö med betsad bänkskiva som ger härlig arbetsyta eller kan användas som frukostbord. Snyggt ljust laminatgolv och ljusa väggar. Köket har trots sin storlek väldefinierade ytor för matlagning och ger plats åt en stor matplats som rymmer många middagsgäster. Den stensatta uteplatsen i väst nås enkelt via köket. Utrustning: Spis med induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

Vardagsrum

Stort öppet vardagsrum i direkt anslutning till köket med stora fönsterpartier som bjuder på mycket ljus och rymd. Rummet har vacker ekparkett på golv som matchas smakfullt med ljusa väggar. Här ges plats för både soffgrupp och annat möblemang om det så önskas. Vardagsrum och kök och matplats smälter harmoniskt samman i en halvöppen planlösning.

Nedervåning

Det nedre planet når man via en trappa från entréhallen. På nedervåningen finns bastu, badrum, tvättstuga/ pannrum, förråd, klädkammare och ytterligare två bra sovrum samt ett ljust allrum med stort fönster i söderläge.

Allrum

Ljusa väggar och ljust parkettgolv samt stort fönsterparti i söder som ger härligt ljus. Allrummet kan enkelt göras om till sovrum för den som önskar. Allrummet går att använda som lekrum för de minsta eller tv-rum för tonåringen - det är bara fantasin som sätter gränser. Från allrummet har vi utgång till det härliga uterummet i direkt söderläge.

Sovrum på nedervåning

Sovrummen har ekparkett på golv som snyggt matchas mot ljusa väggar och fondtapeter. Det större sovrummet har en egen praktisk klädkammare - eller en mystisk koja för de minsta.

Klädkammare

Den större klädkammaren med gott om förvaring når man från allrummet.

Badrum

Praktiskt badrum med beige våtrumstapet och ljus våtrumsmatta. Här finns dusch, tvättställ med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt bastu (aggregat ej inkopplat) och förråd.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga i anslutning till badrum med slitstark plastmatta på golv och ljusa väggar. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho samt skåpinredning. Här finns även villans varmvattenberedare.

Uterum och trädgård

Härligt inglasat uterum (isolerat) med vindruvor hängandes i taket. Här samlar man mer än gärna familj och vänner. Underbar trädgård med stensättning på framsidan, stensatta gångar och uteplatser, trädgårdsdamm med grodor och salamandrar, gräsmatta, valnötsträd, fem äppelträd av olika sorter, tre plommonträd, ett körsbärsträd samt vacker vårblommande magnolia. Här finns också mullbär, hasselbuskar och ett växthus. Trädgården ger gott om plats för barnens lek. På tomtens framsida finns ett isolerat dubbelgarage med motordrivna portar samt biluppställningsplats

De stora ytorna och de många rummen i denna trevliga villa, ger plats för såväl en stor familj som gäster och gemenskap. Ett härligt boende för den stora familjen.

Ett hem att trivas i.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-01-31
Primärenergital 102

Ekonomi

Pris 4 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 972 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 066 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 906 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 906 000 kr
Värdeår 1973
Summa inteckningar 3 685 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Elförbrukning 15 300 kWh/år
Driftkostnad 70 453 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 44 200 kr
  • Vatten/avlopp: 10 220 kr
  • Försäkring: 7 742 kr
  • Renhållning: 5 291 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 3 000 kr

I driftskostnad uppvärmning ingår även hushållsel.

Tomt

Tomtarea 1034 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Övrigt Härlig uppvuxen trädgård med goda vindruvor i uterummets tak och med gott om plats för barnens lek. Trädgården har en stensatt uteplats i anslutning till kök. I trädgårdens västra del finns ett trevligt växthus .
Uteplats Stensatt uteplats i anslutning till kök och vardagsrum
Parkering Stort garage med plats för 2 bilar

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Svedala Värby GA:27 ändamål: Radio- TV och/eller tele
Nyttjanderätt Jakt Mm

Planbestämmelser Stadsplan

Dokument

Området

Lantliga Bara och är rofyllt och lugnt -och består i huvudsak av områden med villabebyggelse och radhusområden, perfekt för barnfamiljer. Affärer, skola och service finns i närheten. Bara är en mycket populär och expansiv tätort dit många barnfamiljer söker sig. De barnvänliga villakvarteren i kombination med närheten till naturen och de goda pendlingsmöjligheterna till hela Öresundsregionen lockar. Torup och Bokskogen är ett unikt rekreationsområde, som ligger på promenadavstånd från Bara. Här kan du uppleva kultur och natur på samma gång. Här hittar du motionsspår, promenadstigar och ridvägar.

Räkna på ditt nya boende