VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Jumkil, Bälinge

Jumkils-Hemmingsbo 4

I ett lantligt och naturskönt läge endast ca 15 min med bil in till Librobäck/Börjetull i Uppsala finner ni detta nybyggda hus från 2017. Huset är i 1,5 plan med mansardtak byggt i lösvirke från Fiskarhedenvillan och har 193 generösa kvadratmeter som ger stora luftiga gemensamhetsutrymmen samt rymliga sovrum. Altan och balkong i fint sydvästläge med utsikt över åkrar och ängar. Tomten är på drygt 2 600 kvm och det finns ett isolerat och uppvärmt garage med tillhörande förråd samt en vidbyggd carport. Två laddboxar för elbil är installerade och här finns gott om plats för bilar på uppfarten för gäster.

Fiber är indraget i fastigheten. Fina värden med energiklass B i energideklarationen ger bra driftkostnader.

Entréplan består av en ljus och luftig hall med skjutgarderob för avhängning av ytterkläder. Köket är från Ballingslöv och vitvaror från Siemens samt Miele. Storleken på köket är väl tilltaget och ger bra förvaring, fina arbetsytor samt ingång till skafferi. Rymlig matplats vid fönster med utrymme för 6-8 personer. Vardagsrummet har utgång till altanen samt kamin som höjer mysfaktorn och ger värme till huset. Här kan vänner och familj samlas vid stora gemensamma ytor med utrymme för både större soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet nås entréplanets sovrum/kontor. Vidare finns ett smakfullt badrum med dusch som har marmormönstrat klinkergolv och vitkaklade väggar. Tvättstuga och groventré med svart klinkergolv och vitmålad väv på väggarna. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho med underskåp, städskåp samt frånluftsvärmepumpen från Nibe.

Övre plan har ett ljust och luftigt allrum med fönster åt två håll samt utgång till balkongen. Kan t.ex användas som ett tv-rum i delen mot balkongen och ett kontor i den andra delen vid trappan. Badrummet är rymligt och har grått klinkergolv och vitkaklade väggar samt utrustat med bl.a. golvvärme, dusch, badkar och dubbla handfat. Härifrån nås en klädkammare som skulle kunna göras om till bastu. Fanns som tillval vid byggnationen. Vidare finns tre stora sovrum på ca 13,5-14 kvm, alla med tillhörande klädkammare.

Välkommen på visning.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 193 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 2612 kvm
Byggnadsår 2017
Pris 4 500 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Johan Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-37 17 61
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Stort nybyggt hus från 2017 med garage och carport i lantligt läge.

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Johan Eriksson

Johan Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Jumkils-Hemmingsbo 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 193 kvm. taxeringsinformation

ENTRÉPLAN
Hall
- Luftig och ljus hall med snyggt klinkergolv närmast entré och parkettgolv i övrig del samt tapetserade väggar. Praktisk och användbar skjutgarderob med spegeldörr ger bra avhängning för ytterkläder.

Kök
- Stort underbart kök från Ballingslöv med separat skafferi. En härlig lantlig känsla med de Lindblomgröna köksluckorna, vitt kakel ovan diskbänk samt en mörk bänkskiva i trä. Parkettgolv samt vitmålade bröstpanel och målade väggar. Generös matplats vid fönstret gott om utrymme för 6-8 personer.

* Spishäll, Siemens (induktion)
* Fläkt (rostfri)
* Diskmaskin, Miele (integrerad)
* Inbyggd ugn, Siemens
* Kyl, Siemens
* Frys, Siemens

Vardagsrum
- Vardagsrummet är stort och här ges utrymme för familj och vänner att samlas kring en mysig sprakande brasa i kaminen. Generösa utrymmen för både större soffgrupp och matplats. Parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns utgång till altanen med utsikt över åkrar och ängar.

Sovrum
- Sovrum eller kontor i anslutning till vardagsrummet. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Badrum
- Smakfullt badrum med marmormönstrat klinkergolv och vitkaklade väggar samt målat ovan handfat. Utrustat med golvvärme (vattenburen) wc, handfat med kommod, dusch, spegel samt fönster.

Tvättstuga/groventré
- Tvättstuga/groventré med svart klinkergolv och vitmålad väv på väggar. Utrustat med vattenburen golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, tvättho med underskåp, städskåp samt Nibe frånluftsvärmepump.

ÖVRE PLAN
Allrum
- Allrummet är ljust och luftigt med fönster åt två håll samt utgång till balkong. Kan med fördel användas som tv-rum på sidan med balkongen och kontor på delen vid trappan. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Badrum
- Stort generöst badrum i stilrena färgval med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns både dusch och badkar. I badrummet finns ingång till klädkammare som skulle kunna göras om till bastu. Fanns som tillval fanns vid byggnationen. Badrummet är utrustat med golvvärme (el), fönster, wc, dubbla handfat med kommod, badkar, dusch och spegelskåp.

Sovrum
- Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Ca 13,5-14 kvm enligt ritning. Parkettgolv och tapetserade väggar. Ingång till egen klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum
- Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Ca 13,5-14 kvm enligt ritning. Parkettgolv och tapetserade väggar. Ingång till egen klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum
- Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Ca 13,5-14 kvm enligt ritning. Parkettgolv och tapetserade väggar. Ingång till egen klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Jumkils-Hemmingsbo 1:3
Boarea 193 kvm
Byggnadsår 2017
Vatten & avlopp Vatten: Borrad brun.
Avlopp: Trekammarbrunn med infiltration.
Stomme Trä
Fasad Träpanel
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump samt kamin
Ventilation Mekanisk frånluft
Övriga byggnader Isolerat och uppvärmt garage med tillhörande förråd samt vidbyggd carport från garaget. Två laddboxar för elbilar är installerade. Det finns även hönshus (gammalt fritidshus) samt redskapsförråd/vedbod.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2019-06-04
Energikonsumtion 39 kWh/m2 år.
Primärenergital 57

Ekonomi

Pris 4 500 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 826 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 3 162 000 kr
  • Småhusmark: 664 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 162 000 kr
Värdeår 2017
Summa inteckningar 3 300 000 kr
Elförbrukning 15 639 kWh/år
Driftkostnad 39 746 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 25 196 kr
  • Vatten/avlopp: 1 357 kr
  • Försäkring: 10 088 kr
  • Renhållning: 1 420 kr
  • Sotning: 595 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 090 kr

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

Tomt

Tomtarea 2612 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt (friköpt)
Övrigt Framsidan av tomten är iordningställt gräsmatta, grusgångar och häck.
Uteplats Fin farstukvist på framsidan och en större altan på baksidan.
Parkering Isolerat och uppvärmt garage med tillhörande förråd samt vidbyggd carport från garaget. Två laddboxar för elbilar är installerade. På uppfarten finns utrymme för flera bilar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende