Visningar

Söndag 2 April KL: 12:00 - 12:30 Tidsbokad visning! Anmälan görs via mäklaren hemsida! Boka
Måndag 3 April KL: 17:30 - 18:00 Tidsbokad visning! Anmälan görs via mäklarens hemsida! Boka
Boka visning
Arlöv, ARLÖV

Trossgatan 30C

Nu finns möjlighet att förvärva detta optimala och mysiga radhus i Arlöv. Här möts vi av en ljus, luftig och stilren boendemiljö med väl tilltagna sällskapsytor som möts i en öppen planlösning. Detta hem erbjuder ett välplanerat och modernt kök, socialt vardagsrum samt tre sovrum avskiljt från dem sociala ytorna - perfekt för barnfamiljen! Inte nog med det så har vi två badrum, varav det ena med tvättavdelning, klädkammare samt uppfart med plats för två bilar. För att göra det hela lite lyxigare så erbjuder detta fantastiska hem en uteplats i söderläge som bjuder på sol från morgon till kväll.

Här bor du med närhet till Burlövs köpcentrum där vi finner alla bekvämligheter i vardagen, skolor, förskolor samt grönskande omgivningar - perfekt för naturälskaren eller hundägaren. För pendlaren så har vi goda busskommunikationer samt närhet till motorvägen som tar dig till kranskommunerna på nolltid. Varmt välkommen hem!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 108 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6811 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 2010
Pris 2 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Mysigt radhus med en enastående uteplats!

Profilering maklarbild_hires

Profilering maklarbild_hires
Profilering maklarbild_hires

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Trossgatan 30C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 108 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 108 kvm
Byggnadsår 2010
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Vi tar oss in i bostaden genom en grå ytterdörr och möts av en luftig hall med gott om plats för hatthylla och förvaringsmöblemang. Väggarna är målade i en naturnära kulör som samspelar sig väl med det mörka klinkergolvet.

Badrum

Till höger i hallen finner vi det första badrummet som är stilrent inrett i vitt kakel och grått klinker. Badrummet är utrustat med vask med kommod, spegelskåp, toalettstol och dusch med glasdörrar. Här har vi även egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Mitt emot badrummet har vi det första sovrummet som bjuder på stora fönsterpartier. Rummet lämpar sig utmärkt som ett barnrum eller hemmakontor där vi möblerar med säng, sängbord, skrivbord och förvaringsmöblemang. Väggarna är målade i en naturnära kulör och golvet kläs av parkettgolv i ek.

Kök

Vi tar oss vidare in i bostaden och möts av det moderna köket där inredningen bär vit färg med detaljer i borstat stål som bryter sig väl med den ljusa arbetsbänken. Vi har goda förvaringsmöjligheter med hjälp av över- och underskåp samt plats för en större matgrupp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, häll, fläkt, inbyggd mikro, inbyggd ugn samt hel kyl och frys.

Vardagsrum

Intill köket når vi det rymliga vardagsrummet som bjuder på ett fantastisk ljusinläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna som vetter ut mot söder. Här får vi plats med en större soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang. Väggarna är tapetserade i en naturnära kulör och på golvet vilar där parkettgolv.

Uteplats

Från vardagsrummet finner vi utgången till den mysiga och tilltalande uteplatsen i söderläge som bjuder på soltimmar hela dagen. Här har vi ett mysigt trädäck med plats för loungemöblemang eller matgrupp som bjuder in till sällskapliga och sena sommarkvällar med goda grillmöjligheter.

Sovrum

Vi tar trappan upp till andra våningen där vi finner bostadens resterande sovrum som båda är tapetserade i en naturnära kulör och golven är klädda i parkettgolv i ek. Båda sovrummen är i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Här får vi plats med säng, sängbord, skrivbord samt lekyta till barnen.

Badrum

Badrummet på andra våningen är stilrent inrett i vitt och svart klinker och är utrustat med vask, spegelskåp, toalettstol samt badkar.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2022-10-27
Energikonsumtion 330 kWh/m2 år.
Primärenergital 115

Ekonomi

Lägenhetsnummer 20
Pris 2 695 000 kr
Avgift 6811 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,048451%
Andel av årsavgift 0,048451%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 10 005 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Strandängen 3
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769614-1048
Gatuadress Trossgatan 20C
Postnummer 23236
Ort ARLÖV
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Strandängen 3 är en äkta bostadsrättsförening belägen i Arlöv. Föreningen bildades i samband med byggnationen av föreningens fastigheter 2008 och omfattar 27 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Uteplatsen på fram- och baksida till vardera hus samt carport eller parkeringsplats ingår enligt styrelsen i upplåtelsen av respektive bostadsrätt.
Ekonomisk förvaltare: Fastum
Föreningens ekonomi Föreningen höjde månadsavgiften med 7% 2023-01-01. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 27
Renoveringar PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Inga kommande renoveringar i dagsläget.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2022 - Kollat över ventilation
2020 - Putsade väggarna på fasaden
2019 - Målning av trä
Parkering De boende har en egen uppfart med plats för två bilar och det finns gratis gästparkeringar i området.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-tv och bredband via Telia där basutbudet ingår i månadsavgiften. Går att utöka utbudet om man skulle önska.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Föreningens innergård består av lekplats och bänkar. Grillmöjligheter har man på sin egna tomt.
Gemensamma utrymmen Förening har ett miljörum på området. Varje lägenhet disponerar över ett eget förråd intill lägenheten.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende