Visningar

Söndag 22 Maj KL: 14:15 - 15:00 Tidsbokad visning, anmälan sker via hemsidan! Boka
Arlöv, Arlöv

Grönvägen 5B

Välkomna upp till våning 3 och denna lägenhet där möjlighet finns att skapa ett riktigt drömboende. Med hissen från markplan tar vi oss upp till lägenheten som bjuder på genomgående planlösning, rymliga rum och en stor balkong med utsikt över föreningens lekplats och grönområden. Föreningen har nyligen renoverat elen i lägenheten samt bytt ut elcentralen. På Grönvägen bor ni i välskötta och stabila Riksbyggen Brf Burlövshus nr 1 med god ekonomi, låg belåning och bra avgifter. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 72 kvm
Avgift 3549 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 9
Hiss Ja
Byggnadsår 1965
Pris 1 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Daniel Lindquist
Reg. Fastighetsmäklare
0763-14 38 91
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Trea på Grönvägen med stor potential!

Profilering Burlöv

Profilering Burlöv
Profilering Burlöv

Planritning

Daniel Lindquist

Daniel Lindquist

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grönvägen 5B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 72 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Vi välkomnas på våning 3 av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för sko- och hatthylla samt 5 stycken fasta garderober. På höger sida i hallen når vi lägenhetens kök och de två sovrummen, rakt fram finner vi badrummet och till vänster leds vi in i lägenhetens vardagsrum. Plastmatta på golvet och ljus tapet på väggarna.

Kök

Stort kök med mycket förvaring och arbetsyta. Här kombineras ljusa över- och underskåp med bänkskiva i rostfritt stål och laminat samt vitt kakel ovanför köksbänken. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt spisfläkt. Här finns även utrymme för matplats för cirka 4 personer. Vita väggar och ljus plastmatta på golvet.

Badrum

Rymligt badrum i originalutförande med fristående badkar. Vitt kakel på halva väggarna, resterande del av väggen är vitmålad och på golvet ligger klinker. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ med spegelskåp ovanför samt wc-stol i vitt porslin.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort till ytan med ett härligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet som bjuder på lummig utsikt över föreningens grönområden samt lekplats. Här finns det utrymme till både större soffgrupp samt matplats om så önskas. Vardagsrummets fönsterparti och balkongdörr har nyligen bytts ut av föreningen. Ljus tapet på väggarna kombineras med parkettgolv från byggåret. Från detta rum når vi lägenhetens härliga balkong.

Sovrum 1

Lägenhetens stora sovrum ger plats åt dubbelsäng, förvaringsmöbel och skrivbord. Ljus plastmatta på golvet och blåa väggar

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum passar perfekt som sovrum, barnrum eller gästrum. Här finns utrymme för både större säng och förvaringsmöbel. Ljus tapet och plastmatta i gråa nyanser, i detta rum finns inbyggda garderober.

Balkong

Rymlig balkong med eftermiddagssol och lummig utsikt över föreningens grönområden samt lekplats. Här finns plats för större möblemang och balkongen kan användas som ett extra rum till lägenheten under årets varmare dagar.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-03-29
Primärenergital 119

Ekonomi

Lägenhetsnummer 339
Pris 1 250 000 kr
Avgift 3549 kr/mån
Kommentar Inkl. värme, bredband, TV, elnätsavgift och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Förening

Föreningsnamn Riksbyggens Brf Burlövshus Nr 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-8100
Gatuadress Box 8057
Postnummer 20041
Ort Malmö
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Brf Burlövshus Nr 1 bildades 1962 och består av 468 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 4 stycken lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen äger marken och denna köptes i samband med att föreningen bildades. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Föreningen betalar kollektivt alla medlemmars bostadsrättstilläggsförsäkring via föreningens fastighetsförsäkring.

INDIVIDUELL MÄTNING
Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning. Detta debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand (3 månader) och varierar alltså beroende på förbrukning.

EKONOMI
Föreningen höjde inte avgiften inför 2022, under 2021 höjdes den med 1,5%. För tillfället finns inga planerade avgiftsförändringar.
Föreningen har en mycket god ekonomi med låg belåning.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Tvättstugor: Finns gemensamt i föreningen, placerade i källaren.
Cykelförråd finns i källaren.
Renoveringar 2010 - Nya fönster.
2010 - Takrenovering.
2011 - Injustering av värmesystem.
2012 - Renovering av källare och källargolv.
2013 - Förbättringar av brandvägar.
2014 - Relining av avloppstammar.
2015 - Ny undercentral till värmesystemet samt nya fjärrvärmeledningar.
2016/2018 - Stambyte, byte av tappvattenstammar.
2019/2020 - Föreningen har moderniserat samtliga hissar.
2019 - Föreningen påbörjade under 2019 arbete med att renovera elstammarna i samtliga fastigheter. I samband med detta har all el i samtliga lägenheter setts över, felaktiga eller omoderna elinstallationer har återställts och uppdaterats. Eluttag och strömbrytare i lägenheterna har bytts ut. Arbetet fortsatte under 2020 och 2021 och beräknas snart vara slut.
2020 - Föreningen påbörjade under 2020 renovering av balkonger. Fönster ut mot balkongen och balkongdörr kommer bytas samt att föreningen kommer renovera vissa delar av balkongens insida. Arbetet fortsatte under 2021 och är snart slut.
Parkering 115 garageplatser finns till en kostnad av ca 300 kr/mån och 374 p-platser finns för ca 130 kr/mån. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till TV via Com Hem och bredband via net at once, 1000 mbit/s, vilket ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Andelsprocent: 0,21207% Andelsprocent kapital: 0,22494% Andelsprocent årsavgift: 0,21212% Säljaren disponerar i dagsläget: Ett källarförråd samt ett matkällarförråd.
Övrigt Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten och el. Detta innebär att lägenhetsinnehavaren endast betalar för sin egen förbrukning utan några fasta kostnader.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende