Visningar

Söndag 26 Maj Kontakta mäklaren senast lördag kl 15 för att boka visning!
  • Dela via:
Skirhult, Åkersberga

Vitmossevägen 3B

Varmt välkomna till denna idylliska familjevilla från Vallsjöhus med egen hundgård om 300 kvm! På Vitmossevägen 3b bor ni nära naturen med endast ca 15 minuters bilfärd från Åkersberga centrum.
Välkommen in på den stora uppfarten med rejäl grusplan, här får ni plats med många bilar, den ombonade farstukvisten leder er via dubbeldörrar in husets väl tilltagna hall. Här finns klinkers och garderober för praktisk förvaring. Hela nedre plan har vattenburen golvvärme.

+Bergvärme
+Hundgård på 300 kvm
+Fantastisk öppen spis
+Golvvärme i hela nedre plan, vattenburen
+Kök från Ballingslöv med vitvaror från Miele
+Platta gjuten för garage
+2 förråd
+Lekstuga

På entréplanet finner ni det välgenomtänkta köket från Ballingslöv. Med klassiska vita ramluckor som harmoniserar till den massiva bänkskivan i gråoljad ask med exklusiv fingerskarvning på köksön. Samtliga vitvaror är av hög kvalitét från Miele, extra bred spishäll och extra bred vask för de stora plåtarna. I köket finns en väl tilltagen matplats och en praktisk utgång till altanen och dess härliga utekök. Vardagsrummet är något alldeles extra med sin otroliga takhöjd, spotlights samt den stenbelagda öppna spisen som reser sig från golv till tak. På båda sidor om öppna spisen finns stora fönsterpartier som öppnas ut mot baksidans altan och den stora gräsmattan. Här spenderar ni gärna sommaren med grillkvällar och lekar. Vidare på entréplan finns Master Bedroom med egen walk in closet, badrum med spakänsla utrustat med badkar, takdusch, kommod, spegel, spotlights och golvvärme. Husets tvättstuga har praktisk groventré och är utrustad med upphöjd tvättmaskin och torktumlare, detta ger en ergonomisk upplevelse vid den dagliga tvätt hanteringen dessutom praktisk bänkyta samt vask.

På övre planet välkomnas ni av ett allrum med takfönster. Allrummet används idag som kontor. Här på övre plan finns det tre bra sovrum, varav ett större med egen klädkammare, alla sovrummen har plats för säng och skrivbord. Badrummet på övre plan är utrustat med takdusch, vägghängd wc, kommod, spegel samt golvvärme(el). Det finns även en praktisk klädkammare för extra förvaring.

Byalaget i området tillhandahåller och sköter gemensamt en uppskattad badplats med vedeldad bastu, fotbollsplan och boulebana. De anordnar även Midsommarfiranden och kräftskivor

Här hittar ni det perfekta läget för familjen som söker ett exklusivt boende nära natur och djur.
Välkommen hem!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 164 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Tomt 3465 kvm
Byggnadsår 2019
Pris 6 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Monika Söderström
Reg. Fastighetsmäklare
0707-72 79 45
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild
Kundens bild

Planritning

Monika Söderström

Monika Söderström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vitmossevägen 3B

Bostadsfakta

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Skeppsbol 1:74
Boarea 164 kvm
Byggnadsår 2019
Vatten & avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Bergvärme
Övriga byggnader 2 förråd

Ekonomi

Pris 6 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 4 115 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 3 096 000 kr
  • Småhusmark: 1 019 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 096 000 kr
Värdeår 2019
Summa inteckningar 3 500 000 kr
Elförbrukning 13 697 kWh/år
Driftkostnad 44 306 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 30 515 kr
  • Vatten/avlopp: 5 629 kr
  • Renhållning: 982 kr
  • Sotning: 535 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 6 645 kr

I VA ingår serviceavtal med 5 000 kr och tömning med 629 kr, sotning utförs vart 3:e år

Tomt

Tomtarea 3465 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Skeppsbol GA:1 ändamål: Vägar
Förmån: Avtalsservitut Väg, D201500397705:1.1
Förmån: Officialservitut Väg, 0117-14/29.1

Planbestämmelser Byggnadsplan (1963-05-17)

Dokument

Området

Skirhult är beläget vid den vackra insjön Skiren här erbjuds en kombination av lugn lantlig idyll och tillgänglighet till storstadens puls. Här njuter du av vida landskap, storslagen natur och direkt närhet till vatten. Insjön Skiren bjuder på rika möjligheter till rekreation såsom fiske och avkopplande turer på sjön med roddbåt. Vintertid finns möjlighet till härlig skid- och skridskoåkning på den frusna sjön. Skirhultområdet är känt för sin fridfulla atmosfär, jordbruk och hästgårdar. Här kan ni vandra på närliggande leder samt god möjligheter för bär- och svampplockning. Byalaget i området tillhandahåller och sköter gemensamt en uppskattad badplats med vedeldad bastu, fotbollsplan och boulebana. De anordnar även Midsommarfiranden och kräftskivor Trots sitt lantliga läge är Skirhult inte långt ifrån stadens bekvämligheter. Fastigheten ligger inom bekvämt avstånd från Stockholm, endast en bilresa på ca 35 min bort. Denna närhet gör det möjligt för boende att enkelt integrera ett arbetsliv i staden med ett privatliv omgivet av natur och lugn. Ca 2 km gång eller cykelväg ner till länsväg 276 där bussarna går. Här tar man sig smidigt och enkelt in till Åkersberga med dess utbud av skolor och förskolor. Skirhult har också närheten till havet med bl.a. sjökrog vid närliggande Skeppsdal, rekreationsområdet Domarudden med motionsspår och Östanå färjeläge som med sin båttrafik tar dig ut till Skärgården. Vid Östanå färjeläge finns även minilivs samt Pizzeria året runt och sjökrog under sommarsäsongen.

Kommunikation

Kommunikationer via buss som tar dig såväl till Åkersberga, Norrtälje och Danderyd.

Räkna på ditt nya boende