Tråsättra, Åkersberga

Tallsättravägen 205

Helt fantastiskt bostadsrättsradhus med gavelläge! Stor altan som vätter mot skogen! Nyrenoverat badrum och inredd vind!

Kommer snart!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 94 kvm
Avgift 5063 kr/mån
Rum 3
Hiss Nej
Pris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tallsättravägen 205

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 94 kvm. 74 kvm entréplan + 20 kvm inredd vind
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Radhus i bostadsrättsform
Boarea 94 kvm
Fönster 3-glas
Uppvärmning Direktverkande el och luftvärmepump
Övrigt om byggnaden Fiber finns indragen. Kostnaden för internet är ca 400 kr/månad.
Övriga byggnader Stor kattvind.

Ekonomi

Avgift 5063 kr/mån
Kommentar inkl. vatten, TV, parkering, snöröjning och sophämtning.
Driftkostnad 12 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 12 000 kr

Driftkostnaden är baserad på säljarens förbrukning och uppgifter. I uppvärmningen ingår hushållsel. Kostnaden för hemförsäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Förening

Föreningsnamn Brf Videsätra Åkersberga
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716419-4321
Gatuadress Åkersberga
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen BRF Videsätra är en äkta bostadsrättsförening med 28 lägenheter i Österåker. Föreningen bildades år 1985 och har fått betyget B för år 2020
Övrigt I mitten av -80 talet byggdes dessa hus, som ligger i Tallsättra som tillhör Margretelund. Det ligger 3-4 km från Åkersberga centrum och är kommunen Österåkers största bostadsområde med drygt 6 500 invånare. Bebyggelsen är blandad med allt från små bostadsrätter till stora paradvillor längs med havet. I slutet på Tallsättravägen finns vår förenings 28 bostadsrätts-radhus i boendeformer som 2:or, 3:or och 4:or.

Husen är gula med vita inslag. En föreningslokal finns och används bland annat till våra årsmöten, den används också som samlingspunkt då vi har städ- & fixardagar varje vår och höst. I området så finns också ett antal mindre förråd för cyklar, sopor, verktyg/maskiner som används till att ta hand om t.ex. gräsmattor som tillhör föreningen. En lekpark finns för de yngre i föreningen.

Parkeringsplatser ingår till varje boende. Parkeringen har inte tak, men väl ett eluttag till motorvärmare. Gästparkering finns också för ett antal gäster.

Kommunikationer finns i området med ett par busshållplatser att välja mellan, beroende på var i området man bor. Dessa bussar tar dig ner till Åkersberga centrum och Roslagsbanan. Det finns även bussar som går hela vägen in till Tekniska högskolan i Stockholm.

Om du tar en kort promenad på cirka 10 minuter så kan du komma till vårt närmaste centrum som är Margretelunds egna lilla centrum med t.ex. husläkare, apotek, besinstation, järnaffär och Ica Favoriten.

Övrigt

Parkering En parkeringsplats tillhör huset
Uteplats Stor uteplats som vätter mot allmänning, skog. Sol från morgon till sen kväll. Plan grästomt runt hela huset.

Dokument

Området

I Tråsättra bor du lantligt men samtidigt nära till kommunikationer, mataffär och skola/förskola. Busshållplatser ligger på krypavstånd och Roslagsbanan två kilometer bort. Båt och bad med småbåtshamn och badplats finns inom promenadavstånd. Bland annat Breviksbadet, Fiskartorpet och Margretelundsbadet. Likaså härliga skogspromenader med svamp- och bärplockning och Söraspåret med elljusspår. Skolor och förskolor i området är bland andra Bergsättraskolan (F-åk 3), Margretelundsskolan (F-åk 6) och Tråsättraskolan (Åk 4-9)

Närområde

I Margretelunds centrum finns ICA Favoriten med eget bageri och en mycket populär delikatessdisk, pizzeria, restaurang, spelbutik, frisör, apotek samt Husläkarmottagning.

Övrigt

Tråsättra ligger ca 3 kilometer från Åkersberga centrum och är en av Österåkers störta bostadsområden.

VOHV-BY-MOHV
Området har en hög VOHV-faktor! Denna märkning innebär att även din fyrbenta vän, hunden, har en mycket god levnadsstandard här. Hela Margretelund är omringat av grönområden och promenadstråk för pälsklingen. Skog, öppna ytor och vatten. Här finns Sabelbackens hundrastgård som är ca 2000 kvm. Rastgården är omgärdad av skog och belyst. Här finns både sittplatser och bänkar.

Titta gärna in på kommunens hemsida:
https://www.osteraker.se

Räkna på ditt nya boende