Visningar

Söndag 4 Augusti Välkomna på visning! Visningstid kommer publiceras inom kort
  • Dela via:
Svinninge, Åkersberga

Skarpängsvägen 1A

Välkommen till denna storslagna familjevilla i Svinninge! Här på Skarpängsvägen 1a finner ni en välplanerad villa från Skidstahus med ett otroligt ljusinsläpp genomgående i hela huset samt många utgångar till fastighetens mångsida utemiljöer.
+ Havsnära
+ Allrum övervåning med fönster i fyra väderstreck samt öppet till knock
+ Fantastisk tomt med äppelträd och krusbärsbuskar omgiven av vacker gärdsgård
+ Bergvärme & vattenburna värmegolv
+ Nära gångavstånd till bussförbindelser

Ni svänger upp på den stenbelagda uppfarten, där det finns plats för 5-6 bilar, via verandans dubbeldörrar välkomnas ni av entréhallen. Här finns gott om plats för avhängning samt för garderober. Vidare kommer ni till husets vardagsrum som är generöst tilltaget och badar i ljus från fönster i tre väderstreck. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, mediamöbel och läshörna. I vardagsrummet finns även en braskamin som värmer skönt under kalla dagar och ger extra mysfaktor till mörka kvällar. Köket är stilrent och rymligt, köksluckor i klassiskt vita ramluckor som accentueras av mörka laminatskivor samt en kvalitets maskinpark från Electrolux. Till köket finns en matsalsdel där ni kan duka upp det riktigt stora långbordet för härliga middagar och sammankomster. Från köket når ni baksidans altan och den härliga trädgården med fruktträd och planteringar. På entréplan finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderober även härifrån finns utgång till baksidans altan. Badrummet på entréplan är utrustat med wc, dusch, handfat och spegelskåp. Här finns även en väl tilltagen tvättstuga utrustad med tvätt pelare, vask och förvaring samt med en praktisk groventré.

Centrerat på entréplan finner ni den elegant designade trappan som leder er upp till övre plan. På övre plan möts ni av ett fantastiskt allrum med stora fönsterpartier i fyra väderstreck samt öppet till nock! Här på övre plan finns tre sovrum. Två av sovrummen har båda utgång till gemensam balkong. Samtliga sovrum är rymliga och har plats för dubbelsäng och garderober. Det spa liknande badrummet på övre plan är utrustat med wc, dusch, kommod, spegel med belysning, bastu samt relaxhörna och handdukstork.

Här bor ni i ett härligt område med närhet till bad och båtplats. Lugn skärgårdsmiljö med Stockholms innerstad bara ca 20 minuter bort.
Populärt familjeområde med många barnfamiljer i varierande åldrar. Förskola finns vid Skåvsjöholm, Hagbyhöjden och Rydbo. Skola finns i Rydbo och vid Åkers Runö station. Kommunikationer finns till Stockholm med buss 683. Den går via Täby till Danderyds sjukhus T-bana. Man kan, vid Kulla vägskäl, byta till buss 670 som går till Tekniska högskolan. Med bil tar det cirka 25 minuter till Roslagstull. Det finns även parkering vid Kulla vägskäl om man vill ta buss 670. Gång/cykelväg längs med Nantes och Svinningevägen sträcker sig till Åkersberga. En nyligen öppnad Tempo livsmedelsaffär samt en bensinmack finns vid infarten mot Hästängsudd.

För privatvisning kontakta mäklaren!

Besiktning är bokad 20/6, protokoll kommer 21/6.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 208 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 1456 kvm
Byggnadsår 2018
Pris 7 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Monika Söderström
Reg. Fastighetsmäklare
0707-72 79 45
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Björnhammarvarvet
Björnhammarvarvet

Planritning

Monika Söderström

Monika Söderström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skarpängsvägen 1A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 208 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Svartgarn 2:580
Boarea 208 kvm
Byggnadsår 2018
Vatten & avlopp Kommunalt Vatten & Avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Tegel
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Bergvärmepump med vattenburna värmegolv
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Ekonomi

Pris 7 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 526 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 526 000 kr
Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark
Summa inteckningar 6 415 000 kr
Fastighetsskatt 15 260 kr
Elförbrukning 13 763 kWh/år
Driftkostnad 48 956 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 28 316 kr
  • Vatten/avlopp: 15 840 kr
  • Renhållning: 3 000 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 800 kr

Tomt

Tomtarea 1456 kvm
Tomttyp Plan trädgårdstomt omgiven av gärdsgård

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Svartgarn GA:1 ändamål: Vägar

Planbestämmelser Detaljplan (2015-03-16)

Dokument

Området

Svinninge är beläget i Österåkers kommun, en naturskön del som omges av vackra vattendrag och frodig grönska. Med närhet till havet och en mångfald av butiker erbjuder Svinninge en perfekt kombination av naturskönhet och bekvämlighet. En av de mest framträdande egenskaperna hos Svinninge är dess närhet till havet. Endast en kort bilresa bort från Östersjökusten, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av strandlivet och maritima aktiviteter. Här finns flera underbara badplatser att utforska, där man kan koppla av på sandstränderna, ta ett uppfriskande dopp i det klara vattnet eller kanske till och med prova på vindsurfing eller kajakpaddling. Svinninge är också omgivet av en vacker natur, vilket gör det till en idealisk plats för friluftsentusiaster. Det finns gott om grönområden, skogar och vandringsleder som erbjuder möjligheter till promenader, löpning och cykelturer. Invånarna kan njuta av den friska luften och den natursköna omgivningen samtidigt som de utforskar den omgivande landsbygden. För dem som söker kulturella och historiska upplevelser finns det också flera intressanta platser att besöka i närheten av Svinninge. Dessutom arrangeras olika evenemang och marknader i kommunen, vilket ger invånarna och besökarna möjlighet att delta i gemenskapliga aktiviteter och uppleva lokal kultur. Svinninge är idylliskt med sin närhet till havet och bekvämligheter som butiker och affärer. Dess natursköna omgivningar och närheten till badplatser ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Medan den omgivande naturen bjuder in till friluftsaktiviteter. Svinninge erbjuder en harmonisk livsstil som kombinerar naturens skönhet med bekvämligheten av stadens närhet. I Svinninge med omnejd finns flera privata familjedaghem och vid Skåvsjöholm finns en förskola.

Närområde

Tempo med ett utbud av basvaror och delikatesser.
Pilstugetorget finns ca 15 minuter från Svinninge. Här hittar ni Stora Coop, Ica Maxi, apotek, restauranger mm.

Kommunikation

Buss 683 går mot Danderyds sjukhus och Åkersberga. Vid Kulla Vägskäl finns även infartsparkering, där kan man även ta buss 670, 680 samt nattbuss 699, snabbussar från Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär.

Övrigt

För möjlighet till båtplatser se gärna Svinninge Marinas hemsida:
https://svinningemarina.se

Titta gärna in på kommunens hemsida:
https://www.osteraker.se

Räkna på ditt nya boende