VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Åkersberga, Åkersberga

Runöbacken 93


Välkommen till Runöbacken 93- perfekt familjeradhus i tvåplan. Med sina generösa 108 kvm fördelade över två våningar är detta hemmet som har allt!

Husets entré välkomnar dig med gott om avhängningsmöjligheter samt förvaring.
Det stilrena köket blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. Tre rymliga sovrum ger dig och din familj den personliga ytan ni behöver, och det generösa vardagsrummet ger utrymme för både avkoppling och umgänge. Med inte mindre än två badrum ges morgonrusningen inget utrymme att stressa in i din dag.
Praktisk klädkammare finns på husets övre plan.

De insynsskyddade uteplatserna är som skapta för att njuta av både soliga frukostar och avkopplande kvällar. Den stenlagda och lummiga uteplatsen på framsidan hälsar dig välkommen, och den insynsskyddade trädäckade altanen på baksidan vetter mot en grönskande allmänning – en plats där du kan finna ro och harmoni.

Med vackra Åkers kanal enbart ett par steg ifrån huset och härlig cykel- och gångbana längs med kanalen når man Åkersberga Centrum. Vackra Ekbacken precis på andra sidan kanalen. Man kan lätt promenera till allt man behöver som butiker, hundrastgård samt områdets lekpark på nära gångavstånd. Här bor du även på gångavstånd till välsorterade matvarubutiker såsom Willys & Stora Coop och har även nära till Rusta, Ö&B, apotek & Zoo-butik mfl. Du kan ta buss 628C till Humlegården på bara 45 min samt buss 628 till Danderyds sjukhus. Alla bussarna på bekvämt gångavstånd.


Välkommen till Runöbacken 93!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 108 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 132 kvm
Byggnadsår 1988
Pris 3 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Monika Söderström
Reg. Fastighetsmäklare
0707-72 79 45
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Drönarvy

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Ica Trevehallen
Ica Trevehallen
Långgrund sandstrand invid Prästfjärden
Långgrund sandstrand invid Prästfjärden
Österåkers golfbana
Österåkers golfbana

Planritning

Monika Söderström

Monika Söderström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Runöbacken 93

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 108 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Fastighet Runö 7:237
Boarea 108 kvm
Byggnadsår 1988
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ekonomi

Pris 3 195 000 kr
Taxeringsvärde 2 180 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 293 000 kr
  • Småhusmark: 887 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 293 000 kr
Värdeår 1988
Summa inteckningar 1 861 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr

Tomt

Tomtarea 132 kvm
Parkering Inom Åkersberga Centrum finns det gott om parkeringsmöjligheter med såväl parkeringsgarage som infartsparkering.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Runö GA:8 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Förmån: Officialservitut Elledning, 0117-05/73.5
Last: Officialservitut Elledning, 0117-05/73.2
Last: Officialservitut Elledning, 0117-05/73.3
Last: Officialservitut Elledning, 0117-05/73.4

Planbestämmelser Stadsplan (1987-08-20)

Dokument

Området

Röllingbyparken

Åkersberga är den centrala delen i Österåkers kommun. Åkersberga Centrum som erbjuder ett brett utbud av affärer, restauranger och lokala verksamheter. Det är en blandad bebyggelse med småhus och lägenheter. Populära kanalstaden med restauranger är uppförd runt kanalen och erbjuder vackra promenadstråk längs med Åkers kanal. I närheten av Åkersberga centrum finner ni Hackstaskogen som bjuder på motionsspår, pulkabacke, frisbeegolfbana samt Hackstabanan som är en fyra kilometer lång mountainbikebana som går genom vackra partier av Hackstaskogen i Åkersberga. Ett flertal förskolor, skolor och gymnasium finns inom omedelbar närhet.

Kommunikation

Åkersberga genomkorsas av Roslagsbanan, som har fyra stationer inom tätorten. Från Åkersberga station går bussar till bland annat Danderyd, Humleträdgården, Ljusterö, och Norrtälje, samt Kista via Norrortsleden.

Parkering

Inom Åkersberga Centrum finns det gott om parkeringsmöjligheter med såväl parkeringsgarage som infartsparkering.

Övrigt

Historien bakom ortsnamnet Åkersberga:
1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken. För att skilja den från andra stationer med samma namn skyltades den som "Åkers Berga", det vill säga "Berga i Åkers skeppslag". Senare kom namnet att skrivas med bindestreck och slutligen bildades dagens namn Åkersberga.

Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner, mycket tack vare den låga kommunalskatten och närheten till havet.

Titta gärna in på kommunens hemsida:
https://www.osteraker.se

Räkna på ditt nya boende