Visningar

Söndag 4 Augusti Välkomna på visning! Visningstid kommer publiceras inom kort
  • Dela via:
Åkersberga, ÅKERSBERGA

Bergaparksvägen 34

Välkommen till denna gömda pärla i centrala Åkersberga! Här på Bergaparksvägen 34 hittar ni en 3:a med stora ytor och gott om förvaring.
+ Markplan med inglasat uterum samt altan
+ Egen ingång via uterum
+ Stort förråd i lägenheten möjligt att göra till walk in closet/kontor

Hallen välkomnar er med gott om utrymme för avhängning samt perfekt nisch för garderobsvägg, praktiskt klinkergolv med golvvärme. Lägenheten har ett rymligt kök med klassiska vita ramluckor, gott om bänkyta, hel kyl och hel frys. I köket finns matplats för ca 4-6 personer samt utgång till det inglasade uterummet. I öppen planlösning från köket finner ni vardagsrummet som är väl tilltaget och har plats för soffgrupp samt mediamöbel.

Lägenheten har två stora sovrum, båda med plats för dubbelsäng samt garderober. Ett av sovrummen har utgång till lägenhetens altan. Badrummet är renoverat med exklusiva val och är utrustat med wc, kommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med glasväggar, handuksvärmare, golvvärme samt tvättmaskin. I lägenheten finns ett stort förråd som kan användas som walk in closet eller varför inte ett hemma kontor.

Här på Bergaparksvägen bor ni med närhet till det mesta! Bara ca 2 min gångväg bort har ni tillgång till hela Åkersberga Centrum och dess utbud med butiker, restauranger, husläkare, apotek och kommunikationer.

Kontakta mäklaren för att boka visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 85.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5691 kr/mån
Rum 3 varav 2 sovrum
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1990
Pris 2 300 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Monika Söderström
Reg. Fastighetsmäklare
0707-72 79 45
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Åkers Kanal
Åkers Kanal

Planritning

Monika Söderström

Monika Söderström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bergaparksvägen 34

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 85.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Lägenhetshus
Boarea 85.5 kvm
Byggnadsår 1990
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4005
Pris 2 300 000 kr utgångspris
Avgift 5691 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, vatten och kabel-tv ingår i månadsavgiften
Elförbrukning 6 213 kWh/år
Driftkostnad 20 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 16 200 kr
  • Övrigt: 4 200 kr

Andel i förening 0,82157%
Andel av årsavgift 0,82108%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 599 520 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Bergaparken 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716420-2058
Gatuadress Bergaparksvägen 6
Postnummer 18435
Ort ÅKERSBERGA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av sex byggnader vilka innehåller 134 lägenheter i olika storlekar, tre tvättstugor, ett soprum. Dessa byggnader skapar tre sammanhängande innergårdar. Gården är skyddad från biltrafik och gårdarna kantas av planeringar med blommor och träd. Föreningen har två grillplatser på gården som framför allt sommartid flitigt används av dess medlemmar.

Området ligger centralt i Åkersberga, nära Åkersberga centrum och Åkersberga station, med promenadavstånd till natursköna Åkers kanal och ett stenkast från en hamn för fritidsbåtar.
Förskola och två olika gymnasium ligger inom synhåll, och en simhall finns på andra sidan vägen.

Från Åkersberga station kan man ta Roslagbanan in till Stockholms Östra, en resa som tar ca 35 minuter. Utöver Roslagsbanan utgår ett antal bussar från bussterminalen som ligger straxt intill. Där finns förbindelser till bland annat närområdet men också Norrtälje, Kista samt Danderyd med tunnelbanan. Roslagsbanan genomgår för närvarande en omfattade renovering som beräknas vara klar till 2021, och kommer att ytterligare förkorta restiden in till Stockholm Östra.

Föreningen har precis installerat nytt låssystem med bricka.

Det är ett lugnt område med 3 gröna innergårdar med bänkar och bord samt grillplats, gångavstånd till skolor och affärer samt närhet till skogsområden och skärgård.
Föreningen äger en traktor med tillbehör för bl.a. snöröjning som sköts av medlemmar i föreningen.
Antal lägenheter 134
Parkering Det finns 35 garageplatser (350 kr/mån) och 75 p-platser (120 kr/mån). För närvarande kö.
I övrigt finns även gästparkering
Tv och bredband Kabel-tv via Telenor (basutbudet) ingår i avgiften. Fiberanslutning för internet är indraget i fastigheten. Bredband via Bredbandsbolaget finns indraget, möjligt med uppkopplingar på upp till 100 Mbit/s.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Röllingbyparken

Åkersberga är den centrala delen i Österåkers kommun. Åkersberga Centrum som erbjuder ett brett utbud av affärer, restauranger och lokala verksamheter. Det är en blandad bebyggelse med småhus och lägenheter. Populära kanalstaden med restauranger är uppförd runt kanalen och erbjuder vackra promenadstråk längs med Åkers kanal. I närheten av Åkersberga centrum finner ni Hackstaskogen som bjuder på motionsspår, pulkabacke, frisbeegolfbana samt Hackstabanan som är en fyra kilometer lång mountainbikebana som går genom vackra partier av Hackstaskogen i Åkersberga. Ett flertal förskolor, skolor och gymnasium finns inom omedelbar närhet.

Kommunikation

Åkersberga genomkorsas av Roslagsbanan, som har fyra stationer inom tätorten. Från Åkersberga station går bussar till bland annat Danderyd, Humleträdgården, Ljusterö, och Norrtälje, samt Kista via Norrortsleden.

Parkering

Inom Åkersberga Centrum finns det gott om parkeringsmöjligheter med såväl parkeringsgarage som infartsparkering.

Övrigt

Historien bakom ortsnamnet Åkersberga:
1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken. För att skilja den från andra stationer med samma namn skyltades den som "Åkers Berga", det vill säga "Berga i Åkers skeppslag". Senare kom namnet att skrivas med bindestreck och slutligen bildades dagens namn Åkersberga.

Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner, mycket tack vare den låga kommunalskatten och närheten till havet.

Titta gärna in på kommunens hemsida:
https://www.osteraker.se

Räkna på ditt nya boende