VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Åkarp, Åkarp

Dalslundsvägen 24

Nu har vi möjlighet att presentera ett renoverat och mycket smakfullt radhus om 4 rum och kök i en välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad! Kvadratmeterna är bra fördelade och planlösningen är optimal med de sociala ytorna på nedanvåningen och de privata ytorna på ovanvåningen. Här bjuds vi bland annat på två renoverade badrum, moderniserat kök, balkong samt uteplats på både fram- och baksida med utgång till intilliggande gemensam gräsmatta.

Området är barnvänligt, lugnt och bilfritt med närhet till förskola, skola och matbutik som underlättar vardagen. Pendlingsläget är optimalt, för bilpendlaren är motorväg E6 och E22 väldigt nära för vidare färd i Skåne. På någon minuts gångavstånd finns både tågstation och busshållplats som erbjuder enkla förbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg eller Köpenhamn. Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 103 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5980 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1982
Pris 2 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Christina Ovallius
Reg. Fastighetsmäklare
0708-25 63 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Renoverat radhus i barnvänliga Åkarp!

Planritning

Planskiss entréplan
Planskiss entréplan
Planskiss plan 2
Planskiss plan 2
Christina Ovallius

Christina Ovallius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Dalslundsvägen 24

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 103 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 103 kvm
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Gas
Ventilation Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Övrigt om byggnaden Följande större renoveringar har gjorts invändigt:
2020 - Målat samtliga väggar invändigt, nya golvlister i hela huset, bytt alla innerdörrar och lagt nytt golv på hela nedanvåningen.
2022 - Moderniserat köket med ny bänkskiva, stänkskydd samt sprutlackerat köksluckorna gråa.
Övriga byggnader På husets framsida finns ett mindre förråd och i garaget finns möjlighet till ytterligare förvaring.

Rum

Entré

Vi välkomnas i hallen med plats för avhängning och en stor garderob med skjutdörrar. På golvet ligger ljus eklaminat som fortsätter in i nedanvåningens övriga rum och väggarna är målade vita.

Kök

Det rymliga köket som moderniserats 2022 löper längsmed de två långsidorna och har bra arbetsytor, gott om förvaring och en stor matplats med fönster i burspråk. Köket är genomgående mycket smakfullt med sprutlackerade skåpsluckor i gråa toner, grå bänkskiva och stänkskydd i samma nyans. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys, spishäll, infälld ugn, micro och fläkt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljus eklaminat. Ett rymligt och modernt kök att trivas och umgås i.

Badrum

Badrummet på nedanvåningen är stort till ytan och har renoverats i tidlösa och stilrena färger. Det helkaklade badrummet har ljust kakel på väggarna och mörkgrå klinker på golvet. Inredningen består av vikbara duschdörrar i glas, tvättställ med kommod samt spegel och skåp ovanför tvättstället.

Vardagsrum

I hallens slut är vardagsrummet beläget med ett stort fönsterparti längs med rummets ena sida och utgång till uteplatsen på baksidan. Uteplatsen har utrymme för både grill och större möblemang med sol under eftermiddag och kväll. Bakom uteplatsen finns en intilliggande gemensam gräsmatta för barnen att leka på. Vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och matbord, väggarna är målade ljusgråa och på golvet ligger samma eklaminat som i övriga rum på nedanvåningen.

Hall

Via den svängda trappan i hallen tar vi oss upp till ovanvåningen där vi finner en möblerbar hall, tre sovrum, badrum och balkong. I hallen finns rymliga vita garderober som kan lämnas kvar till nästa ägare. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljus ekparkett.

Sovrum 1

Detta sovrum som är det större har plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Från detta rum når vi balkongen som har utrymme för både bord och stolar. Balkongen är belägen i sydost vilket ger sol under morgon och förmiddag, perfekt för den som vill avnjuta frukosten i lugnt och soligt läge. Sovrummet har vitmålade väggar och ljus ekparkett på golvet.

Sovrum 2

Husets andra sovrum är i bra storlek och fungerar perfekt som sovrum. Här finns möjlighet till både större säng, arbetshörna och förvaringsmöbel. Vitmålade väggar och ljus ekparkett.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är något mindre än övriga sovrum men ändå i bra storlek. Här finns utrymme till både säng och byråer eller skrivbord. Detta rum fungerar bra som sovrum, barnrum eller rymligt kontor för den som jobbar hemifrån. Ljus ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum

Av många eftertraktat och mycket uppskattat med två badrum, här är båda dessutom helkaklade och rymliga. Detta badrum erbjuder badkar som komplement till nedanvåningens duschhörna. På golvet ligger svart klinker och väggarna är helkaklade med stora vita kakelplattor samt rand av mosaik. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp samt tvättställ med kommod och spegelskåp ovanför.

Energideklaration

Utförd Ja, 2022-05-18
Primärenergital 185

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2245-1-12-3
Pris 2 995 000 kr utgångspris
Avgift 5980 kr/mån
Kommentar till avgiften Inklusive värme, VA, sophämtning, garage och bostadsrättstilläggsförsäkring. Obligatoriskt tillägg om 214kr/månad för TV och bredband via fiber.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,34405%
Andel av årsavgift 1,34405%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Dalslund I Burlöv
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716407-0026
Hemsida www.hsb.se/malmo/brf/dalslund
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Dalslund är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med byggnation av husen 1981-1982. Föreningen består av 78 stycken radhus fördelade på 2,3,4 och 5 rok. Föreningen äger marken och den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Brf Dalslund är en mycket välskött förening med låg belåningsgrad.
Föreningens ekonomi På grund av höjda gaspriser har föreningen höjt månadsavgiften 2023-01-01. Beroende på hur gaspriset utvecklas i framtiden så kan månadsavgiften antingen sänkas eller höjas.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 78
Renoveringar 2010 - Samtliga gemensamhetslokaler renoverades såsom tvättstuga, festlokal, vaktmästeri och styrelserum.
2016/2017 - Målat fasader, fönster och fönsterbleck.
2019 - Tvätt och behandling av tak, rensning av hängrännor och stuprör samt bytt packboxar på samtliga radiatorer i alla lägenheter.
2020 - Installerat fiber, målat garage och impregnerat taken för att förlänga livslängden.
2020-2021 Bytt exteriörbelysning
2021 Impregnering av garagetak G5-G6
2021 Påbörjad renovering av tegelfogar och sockel i fasader
2022 - Föreningen har fogat om husfasader.

För att hålla kostnaderna och avgiften nere målar och underhåller boende själv bl.a. plank, balkong, ytterdörr och runt fönster (ej det vita).
Parkering Till varje bostadsrättsradhus hör ett garage med förvaringsmöjlighet som är beläget i anslutning till radhusområdet. Möjlighet finns att hyra ytterligare parkeringsplats utomhus för 100kr/mån där kö tillämpas. Det finns 30 st cykelförråd med kösystem.
Tv och bredband Föreningen har en kollektiv anslutning till fiber via Sydantenn gällande TV, bredband och IP-telefoni. För detta tillkommer en obligatorisk kostnad om 214kr/månad för varje lägenhet. I föreningens avtal ingår 300/300 Mbit/s bredband samt grundutbud av TV-kanaler. Möjlighet finns att uppgradera både hastighet på bredband och utbud av TV-kanaler mot en extra kostnad.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har en festlokal som rymmer 35 sittande personer. Här finns kokvrå och två toaletter. Det finns även bastu, motionsrum, cykelrum, snickarbod och gemensam tvättstuga.
Övrigt Samtliga uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Nu har vi möjlighet att presentera ett renoverat och mycket smakfullt radhus om 4 rum och kök i en välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad! Kvadratmeterna är bra fördelade och planlösningen är optimal med de sociala ytorna på nedanvåningen och de privata ytorna på ovanvåningen. Här bjuds vi bland annat på två renoverade badrum, moderniserat kök, balkong samt uteplats på både fram- och baksida med utgång till intilliggande gemensam gräsmatta.

Området är barnvänligt, lugnt och bilfritt med närhet till förskola, skola och matbutik som underlättar vardagen. Pendlingsläget är optimalt, för bilpendlaren är motorväg E6 och E22 väldigt nära för vidare färd i Skåne. På någon minuts gångavstånd finns både tågstation och busshållplats som erbjuder enkla förbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg eller Köpenhamn. Varmt välkommen på visning!

Dokument

Området

Åkarp är ett lugnt och barnvänligt område och ligger bara ca 10 minuter från både Malmö och Lund. Det finns flera förskolor och tre skolor.

Närområde

Här finner man matbutik, pizzeria samt restaurang/pub.

Kommunikation

Åkarp har ett perfekt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Med en snabb promenad tar du dig lätt till både busshållplatser och tågstationen i Åkarp.

Övrigt

Närhet finns också till Burlöv Center och Burlövsbadet.

Räkna på ditt nya boende