Visningar

Måndag 24 Januari KL: 18:30 - 19:00 Bokad visning! Bokning sker via hemsidan! Boka
Söderkulla, Malmö

Berguvsgatan 24A

Nu finns tillfälle att förvärva detta trivsamma och väldisponerade bostadsrättskedjehus i attraktiva Söderkulla! Med 100 välplanerade kvadratmetrar erbjuds stora sällskapsytor i form av vardagsrum, uterum och atriumgård samt två bra sovrum, badrum och gäst-WC, fullutrustat kök samt grovkök med egna tvättmöjligheter.

Här bor du i en välskött HSB förening med eget garage intill huset. Ett stenkast ifrån skolor och förskolor, mataffärer samt närhet till kollektivtrafik och ringvägen som snabbt tar dig vidare i Malmö, till kranskommuner och Köpenhamn. Ett hus som är lätt att trivas i!

Information

Bostadstyp Kedjehus
Boarea 100.5 kvm
Avgift 5519 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1962
Pris 3 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Boris Wormann
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0766-45 57 23
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Brf-Kedjehus på eftertraktade Söderkulla om 100 kvm och eget garage på hörnläge!

Planritning

Boris Wormann

Boris Wormann

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Berguvsgatan 24A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 100.5 kvm.
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Kedjehus
Boarea 100.5 kvm
Byggnadsår 1962
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Vi välkomnas in i detta fina hus genom en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och golvet pryder ett brunt klinkergolv.

Kök

Ljust och fräscht kök med goda arbets- och förvaringsytor. Inredningen består av snygga ribbade ekluckor, grå bänkskiva i laminat samt ljust kakel som stänkskydd. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt side-by-side kyl och frys. Tapetserade väggar i ljusgröna toner med ljust laminatgolv.

Grovkök

I direkt anslutning till köket finner vi det praktiska grovköket. Här finns egna tvättmöjligheter, vask, smidig förvaring samt en groventré. Ljusa väggar och klinker i naturtoner på golvet.

Vardagsrum

Ett rejält och luftigt sällskapsrum med plats för både soffgrupp samt matplats om 6-10 personer. Väggarna är målade i vitt samt mörkgrått med en fin parkett på golvet. Här finns möjlighet att sätta upp en vägg för att skapa ett sovrum extra för den större familjen.

Sovrum

Sovrummen är rymliga med gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang. Även här har vi fint parkettgolv och väggarna är tapetserade med vita och mörkgråa tapeter. I det ena sovrummet finns även praktisk förvaring i form av inbyggd garderob.

Badrum & Gäst-WC

Modernt och smakfullt renoverat badrum med klassiska färgval så som mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustningen består av handfat med under- och överskåp, toalettstol samt duschhörna med glasdörrar. Gäst-wc går i samma moderna stil utrustat med handfat med underskåp samt toalettstol.

Uterum & atriumgård

Från vardagsrummet tar vi oss ut till det mysiga inglasade uterummet ger möjlighet till både matplats och loungegrupp för hela familjen. Genom uterummet når vi ut till den härliga atriumgården med en liten grönsaksträdgård samt platsbyggd grill. Minimalt med underhåll tack vare att atriumgården är belagd med trädäck.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-06-14
Energikonsumtion 100 kWh/m2 år.
Primärenergital 210

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2125-1-20-4
Pris 3 295 000 kr
Avgift 5519 kr/mån
Kommentar värme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrättstillägg samt garage
Andel i förening 2,43581%

Uteplats

Atriumgård

Parkering Garageplats för 1 bil samt uppställningsplast för 1 bil framför garage

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Björknäs
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-5577
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Björknäs är en äkta förening som bildades i samband med byggnadsåret.
Föreningen äger marken.
Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheterna tomt nummer 8 kvarteret Eldslukaren och tomt nr 1 kvarteret Dressören m.fl. vilka innehåller 41 st kedjehus med adresserna Munkhättegatan 68-80 och Berguvsgatan 17-32. Till varje hus hör ett garage och ett förråd. Samtliga lägenheter består av 4 rum och kök.
Föreningens ekonomi Avgiftsförändringar: 2% höjning 01-01-2022. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 207,5 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant. Beloppen ar beräknade på prisbasbeloppet for år 2022. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/malmo.
Äger föreningen marken Friköpt
Renoveringar HUSETS SKICK:
Tak: Taken är renoverade 99-00
Fönster: Fönsterna är bytta -04
Avloppsstammar: Relining av avloppstammarna på lokalgatorna gjort 2011.
Vattenstammar: Original i bra skick. Kallvatten till huset är utbytt.
Grund: Husen är byggda på krypgrund. Man förväntas som boende att inspektera denna 2 gånger om året. Markskydd är ditlagt.
El: Delvis jordat.
Övrigt: Asfaltering av lokalgatorna är gjort under hösten -11.
Parkering Till kedjehusen hör egna garage med uppfart.
Tv och bredband Kabel-TV och bredband 250/250 levereras via Telia.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Söderkulla är ett omtyckt bostadsområde i Malmö. Området börjades bygga under 60-talet och är verkligen en klassisk bild över Malmös enorma utveckling under den tidsperioden. I området finns allt från höghus till villor och området är populärt bland såväl unga som gamla. På Söderkulla finns ett stort utbud av förskolor och högstadieskolor. Söderkulla ger dig även ett brett utbud av mindre restauranger, pizzerior och matbutiker.

Kommunikation

På ca 30 minuter tar du dig till Malmö C via stadsbusslinje nummer 2.

Räkna på ditt nya boende