Abrahamsberg, Bromma

Bävervägen 46

Varmt välkommen till Bävervägen 46 och denna etagelägenhet om hela 132 kvadratmeter boarea. På entréplan möts du av ett rymligt välutrustat vinklat kök med vinkyl och väl tilltagen arbetsyta, här finns gott om plats för stor matgrupp som rymmer hela familjen. I bostaden finns 3 rymliga sovrum på entréplan och 2 ytterligare på övervåningen, alla med gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Bostaden har ett badrum med badkar och tvättmaskin samt en wc.

Vidare in finns ett stort vardagsrum med yta för alla tänkbara vardagsrumsmöbler. Vardagsrummet har en varm inbjudande känsla och ett stort ljusinsläpp från fönster i 2 vädersträck, här kommer du ut till den härliga balkongen som ligger i sydöstligt läge och därmed bjuder på sol hela dagarna. Bostaden ligger högst upp i huset och har därav en vacker grönskande utsikt mot naturområdet som infinner sig precis utanför balkongen.

Från vardagsrummet leder en stadig trappa upp till lägenhetens övre plan. Här möts du av en stor walk in closet och två separata sovrum. Övervåningen är perfekt för användning i form av två sovrum, om annat önskas finns självklart möjligheten att ta ner den avskiljande väggen för att få ytterligare ett stort allrum eller en stor lyxig walk in closet.

Bostaden är belägen i vackra Abrahamsberg och erbjuder närhet till såväl stad som natur. I närområdet finns flertalet smultronställen i form av restauranger och caféer, på promenadavstånd finns både skola och förskola från årskurs 1-9. På ett par minuters promenad når du till Abrahamsbergs tunnelbanestation som ligger längs den gröna linjen.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna trivsamma och unika etagelägenhet,
har du frågor eller önskas visning?, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lovisa Ek.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 132 kvm
Avgift 7597 kr/mån
Rum 6
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 1992
Pris 0

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Etagelägenhet med 6 rum och solsäker balkong i sydöst

Bild annonsering Stående

Bild annonsering
Bild annonsering
Stående
Stående

Planritning

Entreplan
Entreplan
Etage
Etage
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bävervägen 46

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6
Boarea 132 kvm. säljarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 132 kvm
Byggnadsår 1992
Fönster 3-glas isolerruta.
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Hallen är av vitmålade väggar och ett golv i ekparkett. Direkt till höger har du en stor garderobsvägg, här finns bra med förvaringsyta bakom skjutdörrar i ljus kulör.

Klädkammare

I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med väggfasta förvaringshyllor.

Kök

Köket går i vinkel och sträcker sig över två av kökets väggar, här finns gott om arbetsyta och förvaring i både under och överskåp. Bänkskivan är i svart laminat och luckorna vita med frästa detaljer och beslag i krom. kaklet är grönt med en glasad yta, väggarna matchar kaklet och består av en mörkgrön tapet med mönster. Golvet är av linoleum, ett praktiskt golv för köket här i ett rutigt mönster.

Vardagsrum

Vardagsrummet har vitmålade väggar och ett golv av ekparkett, rummet är lätt att variera i möbleringen och har gott om plats för både stor soffa och andra sittmöbler. Här finns också utrymme förvaringsmöbler i form av tv-möbel eller vitrinskåp. I nuläget används även ytan under trappan som arbetsplats, här finns en bra yta att nyttja till just detta ändamål alternativt lekhörna eller plats för förvaringsmöbel.

Sovrum 1

Sovrummen på nedre planet ligger till vänster med ingång från vardagsrum. I första sovrummet finns garderoberna i trä in till höger i rummet. Rummet har plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Golvet är av ekparkett och väggarna vitmålade.

Sovrum 2

Andra sovrummet har garderober mot vägg till höger i ljuslaserat trä. Plats för dubbelsäng och tillhörande möbler finns. Golvet är även här av ekparkett och väggarna vita med ett neutralt mönster.

Sovrum 3

Det tredje och sista sovrummet på nedre plan har även det garderober, ekparkett och vita väggar. Plats för dubbelsäng och sängmöbler finns även här.

Badrum

Badrummet har väggar av vitt kakel med en rand av mosaik i blåa toner. Golvet är av svart klinker. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, inbyggd badkar med kaklade fronter, toalett och handfat med kommod med träfronter. På väggen till vänster finns ett upphängt skåp för extra förvaring.

WC

Intill badrummet finns en separat WC med vitkalkade väggar med brun/beigea mosaikdetaljer samt golv av brun/beiget klinker. WC:n är utrustad med toalett, kommod i trä med upphöjd skål i keramik, överskåp och vägghängda hyllor i trä. Samtliga träpartier går ton i ton i samma nyans. Här finns även ett medicinskåp upphängt och plats för stående förvaringsmöbel.

Klädkammare (övervåning)

En trappa upp i lägenheten möts du av ett gediget förvaringsutrymme bakom skjutdörrar med spegelglas.

Sovrum 4 (övervåning)

Det fjärde sovrummet ligger till vänster på övre planet och har plats för säng och förvaringsmöbler, här är golvet i samma träparkett som på nedre plan och väggarna i ljusbeige kulör.

Sovrum 5 (övervåning)

På övervåningen finns ytterligare ett sovrum, här finns öppna väggfasta förvaringshyllor. Även här är golvet av ekparkett och plats för dubbelsäng finns. Väggarna är i mönstrad tapet i blommigt beiget/rosa mönster.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Avgift 7597 kr/mån

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn Brf Skogspromenaden
Organisationsform Bostadsratt
Äkta/oäkta förening Äkta
Anteckningar Sopnedkast och soprum för elavfall, batterier och tidningsåtervinning finns. Cykelrum finns i port 42 samt 44. Barnvagnsrum finner ni i port 42, 44 samt 46.Tvättstuga finner ni i port 42 samt 46.
Föreningens ekonomi Årsavgifterna planeras vara oförändrade de närmsta åren.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken via tomträtt.
Antal lägenheter 76
Antal lokaler 5
Renoveringar Föreningen har inga större renoveringar eller underhållsarbete planerat.
Parkering Föreningen innehar 74 stycken parkeringsplatser varav 22 st i garage under tak, 20 st på garagets tak samt 5 friliggande.
Tv och bredband Kabel-tv och bredband tillhandahålls av ComHem samt Telia.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt Sopnedkast och soprum för elavfall, batterier och tidningsåtervinning finns. Cykelrum finns i port 42 samt 44. Barnvagnsrum finner ni i port 42, 44 samt 46.Tvättstuga finner ni i port 42 samt 46.

Dokument

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger det gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närområde

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Parkering

Taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.

Räkna på ditt nya boende