Visningar

Onsdag 20 Oktober KL: 17:30 - 18:15 Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Söndag 24 Oktober KL: 12:30 - 13:00 Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan! Boka
Annedal, BROMMA

Kratsbodavägen 44A


Det är ett nöje att få introducera denna kvadratsmarta 2a. På 41 kvadratmeter finns allt önskvärt, full maskinell utrustning i kök och badrum, öppna sociala ytor samt stort sovrum med plats för både hel garderobsvägg och dubbelsäng. Smakfulla återkommande material binder vackert samman hela bostaden, de gråa svala tonerna återfinns i såväl badrum som kök och det mjuka trägolvet löper genom bostadens alla rum likaså det ljusa väggarna.

Bostaden ger ett lugnt och harmoniskt intryck redan i hallen då du direkt möts av en vy över sällskapsrummet som har ett inbjudande ljusinsläpp från de stora fönsterna. Vidare finner du ett rymligt kök med direkt anslutning till balkongen som bjuder in till umgänge med kvällssolen som sällskap. Fastigheten är helt nyckelfri till samtliga utrymmen, det behövs alltså inte någon nyckel eller tag till varken entré, garage, gemensamma utrymmen eller till lägenhetsdörren. Föreningen har även förmånen att ha en bilpool ansluten som du som boende har tillgång till.

På entréplan i fastigheten har föreningen flertalet lokaler som hyrs ut och skapar goda intäkter till föreningen, i lokalerna finns nu restaurangen Bun meat Bun som erbjuder fantastiska street style hamburgare. I lokalen bredvid finner du gymmet Fitness 24 Seven. Annedal är en mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar, området har en hög standard då det i stort sett enbart består av nyproduktioner. Lokalt i Annedal finns ett bra utbud av fik, restauranger samt närbutiker.

Ett än större utbud finner du i Sundbyberg, på endast ett par minuter når du Sundbybergs C där både tunnelbana, pendel och tvärbana infinner sig. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter och kommunalt tar du dig dit med tvärbanan från Bällsta bro eller med buss 113 från Mariehäll hållplats ca 50 meter från bostaden.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 41 kvm
Avgift 2064 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 2 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimalt planerad 2a med smakfulla materialval

Bild annonsering

Bild annonsering
Bild annonsering

Planritning

Planritning kratsbodavägen 44A
Planritning kratsbodavägen 44A
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kratsbodavägen 44A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Bostaden är i mycket gott skick fri från förslitningar och skavanker. Väggarna är vita och golvet är genomgående i hela bostaden av ljus träparkett. Bostaden har av nuvarande ägares innehavstid använts som övernattningslägenhet och endast varit bebodd 30% av innehavstiden.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)
Övrigt om byggnaden Byggnaden är helt nyckellös vilket innebär att tillträde till såväl portingångar som dörr till bostaden och gemensamma utrymmen sker med kod.
Renoveringar Byggnaden är helt nyckellös vilket innebär att tillträde till såväl portingångar som dörr till bostaden och gemensamma utrymmen sker med kod.

Rum

Hall

Hallen hälsar dig välkommen med ett behagligt ljusinsläpp, vita väggar och ljus träparkett. Här finns goda möjligheter för avhängning och plats för hallmöbel, exempelvis sidobord med förvaring.

Vardagsrum

Den ljusa träparketten löper vidare in till vardagsrummet. Med stora fönster och helglasad balkongdörr blir vardagsrummet ljust och rymligt. Här finns utrymme för soffa, vardagsrumsbord och väggyta mitt emot för tv med skåp undertill.

Kök

Den öppna planlösningen sluter samma vardagsrummet med köket. Köket går i en grå mild färgskala. Luckor och skåp är fria från beslag och den gråa stenskivan som utgör arbetsyta forsätter upp på väggen, detta skapar ett stilrent uttryck. Köket är fullt utrustad med häll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys samt diskmaskin med skåpsfront. Utöver det finns här utrymme för matgrupp för 4-6 personer samt vitrinskåp.

Sovrum

Sovrummet är välplanerat vilket ger plats för både full garderobsvägg med skjutdörrar samt dubbelsäng. Detta tack vare att entrén till sovrummet utgörs av skjutdörrar.

Badrum

Badrummet är stort med genomtänkta materialval och är utrustat till fullo. I badrummet finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tvättställ med tillhörande kommod, spegel med inbygd belysning, dusch med glassväggar och handdukstork. Väggar och golv är av stora kakelplattor i grå/beige kulör. Badrummet är även utrustat med golvvärme för maximal bekvämlighet, golvvärmen har reglerbar värme samt möjlighet för tidsinställning. Belysningen är integrerad i taket i form av spotlights samt i spegel ovan kommoden.

Balkong

Balkongen bjuder på härlig kvällssol och är möbleringsbar för både loungemöbler och liten cafégrupp.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2020-09-10

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00141 i Brf Alprosen i Mariehäll
Pris 2 695 000 kr utgångspris
Avgift 2064 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme upp till 21 grader och kallvatten. Varmvatten debiteras efter förbrukning. Föreningen har ett gemensamt el-avtal. Föreningen är även ansluten till fibernätet Telia Triple Play, till detta tillkommer en obligatorisk avgift på 165kr . Mätning och debitering sker även här per bostad baserad på den verkliga förbrukning.
Driftkostnad 4 860 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 160 kr
  • Hushållsström: 2 700 kr

Beräkningarna är schablonmässiga och kan avvika till nya ägares förbrukning.

Andel i förening 0,6427%

Förening

Föreningsnamn Brf Alprosen i Mariehäll
Organisationsform Bostadsratt
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Alphyddan 11 som är belägen på ett mycket attraktivt läge med direkt närhet till Sundbyberg samtidigt som du bor på ett avskiljt och lugnt läge. Fastigheten består av två huskroppar med 109 bostadsrätter och 3 lokaler. Lokalerna innehåller bland annat populära restaurangen Bun meat Bun och gymmet Fitness 24 Seven. Föreningen har också en bilpool ansluten som finns tillgänglig för samtliga medlemmar.

Barnvagnsrum finns i källarplan tillsammans med garaget, hiss hela vägen ner från bostaden. Cykelrum finns i gemensamt utrymme på gårdsentréplan. Gemensam takterrass finns i fastigheten där bord, stolar och grönska finns.
Föreningens ekonomi Eftersom fastigheten färdigställdes under 2018 och inflytt skedde löpande under året är årsredovisningen 2018 inte representativ för ett fullt driftsår. Jämfört med den ekonomiska planen ligger föreningen bättre till då kalkylräntan låg på 2,79% och föreningen har idag en snittränta på 1,55%. Föreningens ekonomiska plan finns uppladdad tillsammans med övriga dokument på www.mohv.se för mer information.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 109
Antal lokaler 4
Renoveringar Inflyttning i fastigheten skedde under slutet av 2017/början av 2018. Eftersom fastigheten är så pass ny finns inga större renoveringar planerade. Det underhåll som enligt plan ska utföras är:
Rengöring värmebatterier 2021
Rengöring värmeväxlare (stor) 2021
ventilation OVK-besiktning 2021
Buskar beskärning 2021
Målning av utemöbler 2022
Kantskärning gräsytor 2023
Buskar omplantering 2024
Målning av skyddsräcken 2026
Parkering Föreningen har ett garage med 52 garageplatser och 3 st parkeringsplatser på gården. Från garaget kan du åka hiss hela vägen upp till bostaden. Garage: 1350 kr/mån. P-plats utomhus: 663 kr/mån.
Tv och bredband Bredband/TV/telefoni - föreningen har ett gruppavtal med Telenor för tripple play (165 kr mån för basutbud TV, 250/100 MBit bredband och fast telefoni).
Överlåtelseavgift 1163 kr
Pantsättningsavgift 465 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C där både tunnelbana, pendel och tvärbanan går. På ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.

Räkna på ditt nya boende