Torslanda, Torslanda

Linnefjällsvägen 6B

Välkommen till Linnefjällsvägen 6B och denna kvadratsmarta villa ifrån 2012. Här har man skapat sin egen tolkning av sitt drömhus tillsammans med kända Myresjöhus. Här bor du på en återvändsgata i ett barnvänligt område och med gångavstånd till det mesta. Villan har högt läge och har en annorlunda tomtgräns vilket gör att det finns möjligheter till olika alternativ. Ett stort garage som är värmeisolerat, och här kan man dela av garaget för att skapa ett kontor, gästrum eller efter era önskemål.

Interiörbilder och mer fakta kommer i slutet av januari. Tillträdet i slutet av juni 2022.

Välkomna att höra av er vid frågor.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 143 kvm
Tomt 639.5 kvm
Byggnadsår 2012
Pris

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Modernt New England hus med egen design!

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Linnefjällsvägen 6B

Bostadsfakta

Byggnad

Boarea 143 kvm
Byggnadsår 2012
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ekonomi

Taxeringsvärde 4 986 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Smahusmark: 2 033 000 kr
  • Smahusbyggnad: 2 953 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 953 000 kr
Värdeår 2012
Summa inteckningar 3 825 500 kr

Tomt

Tomtarea 639.5 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Avstyckningsplan

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter. Kusten består av fina naturupplevelser och i Torslanda finner du badplatser i både Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats. Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal.

Närområde

I Torslandas nya centrum Amhult finns bland annat klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi och Willys. Kultur erbjuds på Kulturhuset Vingen, med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Även på Torslanda torg finns ett stort serviceutbud, Hemköp, fruktaffär, frisör café och mer.

Kommunikation

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.
För närvarande byggs väg 155 ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten.

Övrigt

Förskoleverksamheten består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem.

I Torslanda finns många fritidsaktiviteter att uppbringa så som ridning, fotboll, handboll, tennis, segling, gymnastik, golf och mycket mer.

Räkna på ditt nya boende