Budgivning pågår

Senaste bud:
2 000 000 kr
Visa historik

Budhistorik

2 000 000
1
Lindholmen, Göteborg

Götaverksgatan 26

Välkommen till denna trivsamma etta belägen på expansiva Lindholmen. Stilrent och klassiskt med ljusa ytskikt, vacker parkett och en balkong med utsikt över omgivningarna. Här har du en öppen planlösning med modernt kök och rymligt vardagsrum med avskild del för säng. Badrummet är helkaklat och erbjuder både tvättmaskin och torktumlare.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 32 kvm
Avgift 2547 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Smart planerat etta kan bli din!

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Götaverksgatan 26

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 32 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 32 kvm
Byggnadsår 2018

Rum

Hall

Här möts du av en ljus hall med gott om plats för avhängning. Väggarna är klassiskt vita och under fötterna har du ekparkett.

Kök

Det smakfulla köket har en genomgående stilfull interiör med släta vita luckor som kontrasterar fint med både stänkskydd och arbetsbänkar i laminat. Maskinparken består av kombinerad kyl och frys, ugn, spishäll och fläktkåpa, samtliga i rostfritt utförande. Här finns även integrerad diskmaskin för att underlätta vardagen.

Vardagsrum

Det öppna vardagsrummet har plats för både soffa och matbord. Tack vare den strategiska utformningen finns även en avskild del, perfekt för sängen. Vita väggar och ekparkett gör det enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Härifrån når du även bostadens balkong.

Balkong

På den trivsamma balkongen kan du njuta av ensamtid med favoritboken eller bjuda in ett par vänner på fika. Plats finns för nättare utemöbler och kryddväxterna.

Badrum

Badrummets väggar är helkaklade i vitt och samspelar stilfullt med ett grått klinkergolv. Utrustningen består av wc, dusch med vikbara glasdörrar samt kommod och spegelskåp. Här finns även tvättavdelning med både tvättmaskin, torktumlare och vägghängda förvaringsskåp. Ett fönster släpper in ljus och ger möjlighet att vädra.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3B1302
Pris 1 995 000 kr
Avgift 2547 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefoni.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,4859%

Förening

Föreningsnamn BRF Lindholmspiren
Organisationsform Bostadsforening
Organisationsnummer 769632-2598
Gatuadress Götaverksgatan 20-26
Postnummer 41755
Ort Göteborg
Epostadress styrelsen@brflindholmspiren.se
Hemsida https://brflindholmspiren.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Lindholmspiren består av 3 huskroppar, hus 1 är 16 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6–8 vån. I dessa hus är föreningens bostäder belägna, 133 st. Det röda huset på innergården är en förskola

Bostadsrättsföreningen har gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning.
Äger föreningen marken JA
Antal lägenheter 133
Renoveringar Huset färdigställdes under 2018 av Skanska. Under de närmsta åren finns inga planerade renoveringar. Dock finns planer på inglasning av balkonger nr 24 och 26.
Parkering Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset. Riksbyggen har hand om köhanteringen. Kostnad 1400 kr/mån. Det finns även MC-parkering för 500 kr/mån. För att få en fjärrkontroll tar föreningen ut en depositionsavgift på 1000 kr som återbetalas vid returnering. Det finns två stycken knutna platser till Move About-elbilspool, för föreningens medlemmar ingår 10 timmars fri körning per månad och hushåll. Via Move About-elbildpool finns även 3 elcyklar, även här är 10 timmar per månad kostnadsfria. Våren 2020 monterade föreningen upp laddboxar för el- och hybridbilar på tio av garageplatserna. Dessa platser kostar 350kr/månad extra, men då ingår elen man laddar med. Det finns planer på ytterligare laddboxar, inga beslut är dock fattade i dagsläget. 9 st i kö till vanliga parkeringar, 5 st i kö till laddplatserna, ingen kö till MC-parkering.
Tv och bredband Bredband, 250/250 mbit/s via Telenor ingår i avgiften. Digitalt-grundutbud via Telenor om 7 tv- kanaler varav SVT1, SVT2 och TV4 även i HD ingår i avgiften. Det kommer finnas möjlighet att uppgradera både bredband och tv-paket mot en tillkommande kostnad som lägenhetsinnehavaren betalar. Sådant abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Cykelparkering finns i källarplan. Det finns även cykelparkering på gården. Gemensamt barnvagnsförråd. Föreningslokal.
Det finns även två återvinningsrum som gör källsorteringen enkel.
Övrigt Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-01-14.

Dokument

Området

Vid Lindholmskajen kan du strosa längst kajkanterna där du hittar mysiga caféer och flertalet restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. Den gamla delen av Lindholmen präglas av grönskande trädgårdar, trähus med få våningar och kullerstensgator. En pittoreskt område som ligger varmt om hjärtat hos många. På Lindholmen växer även en helt ny stadsdel fram i Göteborg Manhattan, med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. 2021 kommer området stå färdigt med bla. bostäder, restauranger och caféer. Hit söker sig både turister och Göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter.

Kommunikation

Bra kommunala förbindelser till området. Buss 16 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på ca 10 min. Dessutom finns elbussen nr 55 som också tar dig in till city och mängder med andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerligt. När allt står klart skall det även finnas en linbana.

Räkna på ditt nya boende