Visningar

Lindholmen, Göteborg

Lindholmshamnen 38

Ett boende inrett i skandinaviska toner där varje detalj är vald med eftertanke. Stort ljusinsläpp ifrån två väderstreck som ger ett harmoniskt hem. Ytan är bra planerad där generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum inbjuder till fest. Här får du ett trivsamt och påkostat kök i ljusa toner och med en snygg marmor bänkskiva, modernt och tidlöst på samma gång. Alla väggar är ljusa och golvet är klätt med ett ljust parkettgolv som löper igenom hela bostaden. Här finns även ett helkaklat badrum utrustat med separat tvättavdelning för att underlätta vardagsbestyren samt påkostade tillval. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga balkongen i bästa västerläge. Balkongen blir en härlig förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret med utsikt över Lindholmshamnen, Göta Älv och Göteborgs innerstad i bakgrunden.

Bo i navet i den moderna stadsdelen Lindholmen. Med alla bekvämligheter runt hörnet i ett av Sveriges mest expansiva områden bor du här i ett område med internationella influenser. Centrala Göteborg når du enkelt med en kort busstur eller med färjan rakt över älven. Området kring bostaden utvecklas ständigt och har på kort tid vunnit många hjärtan. En bit bort finns även Backaplan med flera butiker och restauranger som förenklar vardagen. För den som vill ha grönska finns Ramberget en kort promenad bort. Om du hellre stannar på hemmaplan kan du strosa längs med kajen bort mot Sannegården och Eriksberg. Där finns flera caféer och butiker att botanisera i. Här är det enkelt att trivas!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52 kvm
Avgift 3117 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Pris 3 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välkommen till denna moderna och ljusa bostad som stod klar så sent som 2018.

Säljarens bild från balkongen

Säljarens bild från balkongen
Säljarens bild från balkongen

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lindholmshamnen 38

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52 kvm

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja
Datum 2018-08-08
Primärenergital 54

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1B1301 i Brf Lindholmskajen
Pris 3 700 000 kr
Avgift 3117 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår: värme, digital-TV, bredband och bredbandstelefoni (grundutbud)
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,4014%

Uteplats

Söderläge

Förening

Föreningsnamn Brf Lindholmskajen
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769630-8431
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Allmänt om brf Lindholmskajen:
Föreningen äger fastigheten Lindholmen 41:1 och omfattar två hus i 4-6 våningar på adress Lindholmshamnen 32-38 med totalt 67 lägenheter och två hyreslokaler (Lindholmshamnen 30 och 40). Fastigheterna är uppförda utav PEAB efter riktlinjer för Svanenmärkning. Föreningen påbörjade byggnadsarbetet 2016 kvartal tre och inflyttning skedde 2018.
Helt klart beräknas området vara 2022.

I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband och bredbandstelefoni (grundutbud). Önskar bostadsrättshavaren utökat utbud, utöver föreningens fastighetsavtal, erlägger bostadsrättshavaren avgifter för detta direkt till leverantör.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd, barnvagnsförråd, miljörum samt lägenhetsförråd finns i fastighetens källare. Nedkast till sopsug uppförs på fastigheten i nära anslutning till husen.arm- och kallvatten samt hushållsel debiteras bostadsrättsinnehavaren efter verklig förbrukning.
Anteckningar Kommunikationer: Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på mindre än 10 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan. Informationen ovan är tagen från föreningens styrelse, ekonomiska planen, stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig. Föreningsinformation per den 2021-09-23.
Antal lägenheter 67
Renoveringar Byggnaderna har nyligen 2-års garantibesiktigats, inga underhåll är planerade för närvarande. Föreningen avsätter årligen till underhållsfond, stadgenligt fn. 30:-/kvm.
Parkering 26 garageplatser finns möjligt att hyra till en kostnad på 1700 kr/mån för föreningens medlemmar i samfällighetens garage, dessa är redan utdelade efter en turordning som Peab har. Det finns även möjlighet till laddplats och kostar då 1700 kr/mån + kostnad för den el man förbrukar. Kölista finns och vid intresse mailas detta till brfgrupp.vast@peab.se. I dagsläget finns tillgängliga platser. Man kan söka parkeringstillstånd via Göteborgs stad för närliggande parkeringsplatser till en kostnad av 1000 kr.
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Kommunikationer:
Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på mindre än 10 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Informationen ovan är tagen från föreningens styrelse, ekonomiska planen, stadgar.
Vi råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig.

Föreningsinformation per den 2021-09-23.

Dokument

Området

Vid Lindholmskajen kan du strosa längst kajkanterna där du hittar mysiga caféer och flertalet restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. Den gamla delen av Lindholmen präglas av grönskande trädgårdar, trähus med få våningar och kullerstensgator. En pittoreskt område som ligger varmt om hjärtat hos många. På Lindholmen växer även en helt ny stadsdel fram i Göteborg Manhattan, med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. 2021 kommer området stå färdigt med bla. bostäder, restauranger och caféer. Hit söker sig både turister och Göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter.

Kommunikation

Bra kommunala förbindelser till området. Buss 16 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på ca 10 min. Dessutom finns elbussen nr 55 som också tar dig in till city och mängder med andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerligt. När allt står klart skall det även finnas en linbana.

Räkna på ditt nya boende