Flaskebo, Bankeryd

Flaskebo 31

Nybyggd villa med lantligt läge endast ca 10 minuters bilväg från centrala Jönköping. Ta chansen och förverkliga drömmen om livet på landet, utan att behöva lämna alla fördelar som närheten till stan innebär. I Flaskebo får du det bästa av två världar! Stort (200+100 kvm) lösvirkesbyggt hus från 2017 samt fristående dubbelgarage beläget på naturskön tomt med egen damm och fria fält som närmsta grannar.

Invändigt erbjuds ett välkomnande entréplan med stor hall bakom vackra dubbeldörrar, kök med modern maskinpark, vita ramluckor och bänkskivor i mörk komposit, vardagsrum och matplats i öppen planlösning mot kök samt utgång till den härliga balkongen som omsluter huset. Utöver de stora sociala ytorna erbjuder entréplan dessutom två sovrum och ett extra sällskapsrum, praktisk tvättstuga i anslutning till groventrén samt snyggt och helkaklat badrum. Behagligt med vattenburen golvvärme i hela huset.

En trappa ner finner ni master bedroom med egen utgång till trädgården samt anslutning till rymlig klädkammare. På nedre plan finns även ett stort badrum med både dusch och bubbelbadkar, extra sovrum och/eller kontor samt ett stort hobbyrum, förråd och teknikrum.

Varmt välkommen hem till Flaskebo!

Detta är en kommande försäljning som just nu förbereds. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan nu så får du löpande information om aktuell bostad.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 200 kvm + 100 kvm
Rum 7 varav 3-4 sovrum
Tomt 2013 kvm
Byggnadsår 2017
Pris utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 79
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Carl-Johan Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
0702-96 90 74
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stort och nytt- Lantligt läge endast tio minuter från stan!

Fönsterskylt MOOOHV LED 1 Fönsterskylt MOOOHV LED 3

Fönsterskylt MOOOHV LED 1
Fönsterskylt MOOOHV LED 1
Fönsterskylt MOOOHV LED 3
Fönsterskylt MOOOHV LED 3

Planritning

Malin Persson

Malin Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Flaskebo 31

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 3-4 sovrum
Boarea 200 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med soutterängkällare
Boarea 200 kvm
Biarea 100 kvm
Byggnadsår 2017
Vatten & avlopp Enskilt vatten året om (grävd brunn).
Enskilt avlopp (3-kammarbrunn med minireningsverk).
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Grundmur Betongsten (Lecablock)
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Bergvärme (vattenburen golvvärme)
Ventilation FTX
Övrigt om byggnaden Fasaden är isolerad med västkustskiva.

Fastigheten är ansluten till fibernätet (Wetternet).
Övriga byggnader På tomten finns ett stort dubbelgarage med förrådsdel, isolerat och uppvärmt med vattenburen golvvärme.

Rum

HALL

Välkomnande entréhall som nås via vackra dubbeldörrar. Innanför entrén ligger mörka klinkers på golv och längre in i hallen är golvet belagt med parkett. Väggarna är ljusa och till höger finns yta för avhängning av ytterkläder.

KÖK

Stort och familjärt kök med gott om skåpsförvaring och bänkyta för diverse köksbestyr. Vita ramluckor och vitt kakel ovan köksbänk i mörk komposit. Kökets maskinpark består av kyl och frys i fullhöjd (frys utrustad med ismaskin och kyl med vattendispenser), inbyggd mikro och varmluftsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt köksfläkt. Trevlig "bardel" med sittplats för 2-4 personer.

MATPLATS

I anslutning till köket finns en matplats som erbjuder middagsbord för det stora sällskapet. Höga fönsterpartier i två väderstreck samt balkongdörr ger gott om ljusflöde och trevliga vyer. Från matplats och vardagsrum nås den härliga balkongen som sträcker sig runt omkring huset.

VARDAGSRUM

I öppen planlösning mot kök och matplats ligger det rymliga vardagsrummet som erbjuder gott om plats för soffgrupp eller annat möblemang. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett i samma nyans som i resterande del av ovanvåningen vilket ger bostaden en enhetlig känsla.

BADRUM

Från entréhallen nås badrummet med vita helkaklade väggar och mörka klinkers på golv. I badrummet finns dusch bakom duschväggar i glas, bred handfatskommod i svart, badrumsspegel, vägghängt badrumsskåp i svart samt vägghängd WC. Reglerbar golvvärme och frostat fönster.

GROVENTRÉ

Praktisk groventré med gott om yta för klädförvaring. Slitstarka klinkers på golv och vita väggar.

TVÄTTSTUGA

I anslutning till groventrén ligger den rymliga tvättstugan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare i bekväm arbetshöjd med förvaringslådor under, torkskåp, grovvask samt flera garderober och skåp för smidig klädförvaring. Väggarna är vita och på golvet ligger en grå plastmatta.

SOVRUM 1

Sovrum med gott om plats för säng med tillhörande möblemang. Här är golvet beklätt med ljus parkett och väggarna är vita.

SOVRUM 2

Sovrum 2 erbjuder plats för säng med tillhörande möblemang. Även här är golvet beklätt med ljus parkett och väggarna är vita, undantaget rummets ena kortsida vars vägg är klädd i en mönstrad tapet.

SÄLLSKAPSRUM

Mitt emellan och i anslutning till de två sovrummen på entréplan finns ett praktiskt sällskapsrum/lekrum. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita.

SOVRUM 3

En trappa ner ligger master bedroom med egen utgång till trädgården och anslutning till walk in closet. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

KONTROR/SOVRUM 4

Ett extra sovrum eller ett perfekt hemmakontor? På nedre plan finns detta praktiska rum som kan nyttjas efter önskemål och behov.

BADRUM

Väl tilltaget badrum med bubbelbadkar, dusch, WC och handfatskommod.

HOBBYRUM

Stort hobbyrum som kan användas efter önskemål. Yta är inga problem utan här är det bara fantasierna som sätter gränserna.

FÖRRÅD/RUM

På nedre plan finns detta extra rum som fungerar utmärkt för förvaring men som även passar för er som önskar inreda ett hemmagym eller liknande.

TEKNIKRUM

I husets teknikrum finner ni husets "hjärna" med bland annat bergvärmepump.

Energideklaration

Utförd Beställd

Ekonomi

Taxeringsvärde 3 618 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 168 000 kr
Värdeår 2017
Summa inteckningar 3 740 000 kr
Driftkostnad 33 990 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 2 970 kr
 • Försäkring: 9 600 kr
 • Renhållning: 3 420 kr
 • Hushållsström: 18 000 kr

I summan för el ingår kostnad för uppvärmning samt hushållsel. Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning.


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 3 168 000 kr
 • Smahusmark: 450 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 2013 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Parkering På tomten finns ett dubbelsgarage med biluppställningsplats framför.

  Dokument

  Området

  Flaskebo är ett naturskönt område beläget ca 1 mil från centrala Jönköping och ca 6 km från centrala Bankeryd. I området finns friliggande villor, en del fritidsbostäder och lantbruk.

  Närområde

  I centrala Bankeryd (ca 6 km bort) finns ett stort utbud av butiker, service och kommunikationer. Här finns även god skol- och barnomsorg samt ett rikt föreningsliv.

  Kommunikation

  Smidig påfart till riksväg 26 som tar dig till Jönköping eller exempelvis Mullsjö. Närhet till riksväg 195 som tar dig till Habo och Jönköping med vidare påfart till bland annat E4:an.

  Räkna på ditt nya boende