Teg, Umeå

Verkstadsgatan

Välkommen till det nya kvarteret Verkstan på Teg, kvarteret där du får mer än bara ett hem. Ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge och även härliga gemensamma utrymmen där du kan umgås med grannar och vänner. Här uppför Skanska 32 lägenheter (etapp 2) med säljstart den 23 november 2021 kl 12:00. Inflyttning vintern/våren 2024. Här upplever du kontrasten mellan ljusa och öppna lägenheter och industridetaljer samt stora balkonger och terasser.

På den lummiga innergården finns det lilla extra som ett Orangeri där man kan avnjuta middagar tillsammans med familj, vänner och grannar. Att bo här på Teg innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som utbudet i stan, gå promenader vid älven och besöka köpcentrumet Avion med bland annat IKEA. Tycker man om att resa eller pendlar i jobbet kommer man att uppskatta det smidiga avståndet till Umeå Airport som tar dig vidare till många platser både i Sverige och Europa.

Boka din köpanmälan på https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea-verkstan/saljpremiar-online

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 129.5 kvm
Avgift 6857 kr/mån
Rum 4
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2024
Pris 7 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Malin Persson (Umeå)
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Upptäck ditt nya hem på Tegs nya kvarter Verkstan med säljstart 23 november!

Malin Persson (Umeå)

Malin Persson (Umeå)

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Verkstadsgatan

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 129.5 kvm.
Hiss Ja

Den här gavelfyran högst upp i huset är verkligen något alldeles extra. Här kan du njuta av sommarkvällarna på två terrasser i västerläge och umgås med familj och vänner på luftiga sociala ytor med extra takhöjd som rymmer både stor matplats, köksö och soffgrupp. Dessutom kan du välja till en braskamin. Dubbla klädkammare, två badrum, separat tvättstuga, plats för hemmakontor, skjutdörrsgarderob och förråd på terrassen gör livet här smidigt. Det största sovrummet har både klädkammare och badrum i direkt anslutning. Välkommen in!

Kom i en entré där du rakt fram kan hänga av dig ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Ett fönster i österläge ger ett fint ljus. Här hittar du ett av hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch.

Ta dig vidare åt vänster till hemmets mer privata delar och upptäck en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill ligger ett av de mindre sovrummen som har ett lugnt läge mot gården och en klädkammare med ett fönster. Här finns gott om plats för kläder, skor och väskor. Det större sovrummet har fönster mot väster och utgång till en av de två terrasserna med härlig kvällssol. Ta med dig en kopp te och en bok och avsluta dagen i en skön solstol. Rummet har ett eget helkaklat badrum med dusch samt en stor klädkammare med fönster i direkt anslutning.

I andra änden av hemmet ligger ytterligare ett sovrum mot gården. Här kan du vakna till morgonsol. Rummet går givetvis bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vidare in breder de luftiga sociala ytorna ut sig. Det gemensamma köket och vardagsrummet har flera fönster i två väderstreck där kvällssolen flödar in, och en takhöjd på upp till 3,7 meter som ger en härlig rymd. Här kan du inreda med både en stor matplats och en större soffgrupp, och vid den trevliga köksön passar det lika bra att duka upp en buffé till dina gäster som vardagsfrukost. Du kan dessutom välja en braskamin som tillval att njuta av under mysiga vinterkvällar. Under sommaren kan du välja att servera middag på den stora terrassen utanför och njuta av ljusa kvällar. Placera ut solstolar, en matplats, vackra krukor och egna odlingar. Här hittar du även ett förråd med plats för utemöbler, odlingsredskap och prylar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 129.5 kvm
Byggnadsår 2024

Ekonomi

Lägenhetsnummer 6-1501 i
Pris 7 495 000 kr
Avgift 6857 kr/mån
Kommentar ink. värme, kallvatten, TV, bredband
Andel i förening 1,008%

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende