Teg, Umeå

Verkstadsgatan

Välkommen till det nya kvarteret Verkstan på Teg, kvarteret där du får mer än bara ett hem. Ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge och även härliga gemensamma utrymmen där du kan umgås med grannar och vänner. Här uppför Skanska 32 lägenheter (etapp 2) med säljstart den 23 november 2021 kl 12:00. Inflyttning vintern/våren 2024. Här upplever du kontrasten mellan ljusa och öppna lägenheter och industridetaljer samt stora balkonger och terasser.

På den lummiga innergården finns det lilla extra som ett Orangeri där man kan avnjuta middagar tillsammans med familj, vänner och grannar. Att bo här på Teg innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som utbudet i stan, gå promenader vid älven och besöka köpcentrumet Avion med bland annat IKEA. Tycker man om att resa eller pendlar i jobbet kommer man att uppskatta det smidiga avståndet till Umeå Airport som tar dig vidare till många platser både i Sverige och Europa.

Boka din köpanmälan på https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea-verkstan/saljpremiar-online

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 111.5 kvm
Avgift 5998 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Pris 4 595 000 kr

Ansvarig mäklare
Malin Persson (Umeå)
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Upptäck ditt nya hem på Tegs nya kvarter Verkstan med säljstart 23 november!

Malin Persson (Umeå)

Malin Persson (Umeå)

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Verkstadsgatan

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 111.5 kvm.
Hiss Ja


Välkommen in till en generös gavelfyra med fönster i tre väderstreck och luftiga öppna sociala ytor med en trevlig köksö och plats för en stor matplats, soffgrupp och många vänner. Njut av vackra dagar på två balkonger i olika väderstreck. Det största sovrummet har eget badrum och en rymlig klädkammare i direkt anslutning och ett av de mindre sovrummen passar fint som ett hemmakontor. Bra förvaring och två badrum underlättar livet här.

Välkommen in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Här ligger också ett av de två helkaklade badrummen som är utrustat med dusch. Från hallen når du hemmets två mindre sovrum som båda har ett lugnt läge mot den gröna gården och fönster med morgonsol. De har förvaring för kläder i en respektive två garderober, och i det ena rummet finns plats att inreda med ett hemmakontor.

Det stora gemensamma köket och vardagsrummet får ett vackert ljus från flera stora fönster i två väderstreck. Med en stor köksö, en matplats för många gäster och en rymlig soffgrupp blir det här rummet snabbt en favoritplats för vänner och familj att umgås på. Härifrån har du utgång till hemmets ena balkong där du kan duka upp en sommarmiddag under sköna kvällar.

Hemmets stora sovrum har ett lugnt läge mot gården och utgång till den andra balkongen som har ljuvlig morgonsol. Här får du en fin start på din dag med en kopp kaffe och morgonens nyheter. Rummet har lyxen med separat helklaklat badrum samt en rymlig klädkammare i direkt anslutning. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 6-1201 i
Pris 4 595 000 kr
Avgift 5998 kr/mån
Kommentar ink. värme, kallvatten, TV, bredband
Andel i förening 0,879%

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende