Teg, Umeå

Verkstadsgatan

Välkommen till det nya kvarteret Verkstan på Teg, kvarteret där du får mer än bara ett hem. Ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge och även härliga gemensamma utrymmen där du kan umgås med grannar och vänner. Här uppför Skanska 32 lägenheter (etapp 2) med säljstart den 23 november 2021 kl 12:00. Inflyttning vintern/våren 2024. Här upplever du kontrasten mellan ljusa och öppna lägenheter och industridetaljer samt stora balkonger och terasser.

På den lummiga innergården finns det lilla extra som ett Orangeri där man kan avnjuta middagar tillsammans med familj, vänner och grannar. Att bo här på Teg innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som utbudet i stan, gå promenader vid älven och besöka köpcentrumet Avion med bland annat IKEA. Tycker man om att resa eller pendlar i jobbet kommer man att uppskatta det smidiga avståndet till Umeå Airport som tar dig vidare till många platser både i Sverige och Europa.

Boka din köpanmälan på https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea-verkstan/saljpremiar-online

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 140 kvm
Avgift 7362 kr/mån
Rum 5
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2024
Pris 5 295 000 kr

Ansvarig mäklare
Malin Persson (Umeå)
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Upptäck ditt nya hem på Tegs nya kvarter Verkstan med säljstart 23 november!

Malin Persson (Umeå)

Malin Persson (Umeå)

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Verkstadsgatan

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 140 kvm.
Hiss Ja

Välkommen till en härlig familjefemma med halvöppen social planlösning, köksö och plats för middagar med vänner. En generös balkong i både söder- och västerläge ger dig många fina stunder under somrarna framöver. Ett glasparti i industristil delar av vardagsrum och arbetsrum, men om du hellre vill ha ett mer avskilt sovrum går det bra att välja till en vägg i stället. Två badrum, separat tvättstuga och förvaring i flera skjutdörrsgarderober och dubbla klädkammare underlättar din vardag här. Lägenheten har en uthyrningsdel med separat entré, kök och badrum.

Kliv in i en välkomnande entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Via en passage når du en klädkammare för ytterligare förvaring samt ett helkaklat badrum med dusch. Fortsätt vidare in i de sociala delarna av hemmet som har en halvöppen planlösning som passar dig som gärna vill stöka ostörd i köket medan familj och vänner umgås i soffan i väntan på middag. Vardagsrumsdelen går bra att inreda med både soffa och flera fåtöljer och i det ljusa köket ryms en stor matplats invid fönstren och en trevlig köksö där du kan duka upp såväl bufféer som frukost. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den stora balkongen som sträcker sig i vinkel längs med gaveln och ger dig både fint söder- och västerläge. Här kan du njuta av sol hela dagen och kvällen. Innanför vardagsrummet, bakom ett snyggt glasparti i industristil, kan du inreda ett ljust hemmakontor där du också har utgång till balkongen. Om du hellre vill ha ett avskilt sovrum kan du välja till en vägg i stället.

I hemmets mer privata del hittar du ett mindre sovrum med fint söderläge och förvaringsmöjligheter i en garderob. I passagen utanför finns ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp samt en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Hemmets största sovrum får fin morgonsol från två fönster i österläge och har gott om plats för kläder, skor och väskor i en rymlig skjutdörrsgarderob och har både klädkammare och eget badrum i direkt anslutning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch.

Från köket tar du dig till den delen av hemmet som är planerat som en uthyrningsdel eller ett boende för familjens snart vuxna tonåring. I hallen finns en separat entré med avhängning och förvaring av kläder i dubbla garderober. Här hittar du även ett helkaklat badrum med dusch. I det trevliga rummet får du plats med både en säng samt matplats invid fönstret som har fin kvällssol.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 140 kvm
Byggnadsår 2024

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-1104 i
Pris 5 295 000 kr
Avgift 7362 kr/mån
Kommentar ink. värme, kallvatten, TV, bredband
Andel i förening 1,084%

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende